Saturday, July 3, 2010

Typical Malaysian Fagbook User

Ni entry pendek yg agak lahanat
gyahahahahahaah~

Nak kenal macam mane typical facebook user tak?
-wajib letak name penuh
-xpon tambah sk8 name yg kununnye cool
seperti?

Random name
Syazira 'Jenny' Kasim
style an? WAKLU!

Tak pon
Mohd Azizan 'John' Sukiman
gyahhahahahaahahahahaahahahhahahahhaha~

P/S : Gwa tau gwa offensive, tapi maklumat2 ni la yg lu orang bagi free from your profile.
FYI, Your profile info worth lotsa money.

Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

36 comments:

::cdot the dot:: said...

ok..ok...

sbb gua typical malay kan..gua tukar la..


cdot ROSNAH MAT ARIS ghazali..!!

klimakss..klimakss....

::cdot the dot:: said...

cdot JOLIE ghazali!!

lu merembes tak?????

cikgadis konfiuss malas mau log in said...

hahahhaha org x terasa
ok sekian

::cdot the dot:: said...

gua nak rasa gak jd ahli syuhada'..


cdot SITI AISYAH ghazali..

assalamualaikum sobat!!

Eciz said...

gua menten cun




NISA MAD. lalalalala

@yuE said...

cilake...gua letak nama penuh syial.....





hahahahahaha.....

Kie-yu said...

'Kie-yu Tak Comel'
lu pernah usha profile ni?
typical dop?

Hizami Rahim said...

kan?
aku guna jugak.
wakakaka.
:)

senandung semalam said...

aku gne nme sndri je...
hhaaaa

areleaf said...

apesal pendek benor entri lu ari ni?lu saket ke hape.

hiro said...

gua jemu dh fb.tp gua nk seach nme makwe atas tu..ngeh2.

fhunky-fhinky said...

aduh..
tekena skit..

tapi nama aku xberapa nak penuh la..

hahahahahahah

intanurulfateha said...

gua pun tibe3 rse nk tukar lahh

intan nurul "miley cyrus" fateha

.tp x best je
.ade cdangan? ;p

Farid MOFASAD said...

mohd farid torres..

sekian

Kuwe said...

HAHA.

jiwa kena amerika laa brader.
haktuihh. lahanat.

Botak said...

lionel botak messi..
wahkahkahkahkah...
best tak name gwa..?

can ili be akmal? said...

hellioz triquetra rage lover tu maksud pe lak? gayahgayahgayah

LORD ZARA 札拉 said...

ha ha ha~

aku guna nama aku sendiri~

weee~

Dyna Yvonne said...

haha...typical...
sbb senang klo ilang senang org nk cr lam fb...
hahaha...

aku boh gak...
tp nme pendek je la..

>_<

reen_sofee said...

aku nak letak zareen angelina sofia laa!
hahahah

amoi said...

Bangga dgn nama sendiri. tu pasal letak nama penuh. keh keh keh

kau search nama aku kat Google benda first mesti Student Directory MMU. terpampang segala maklumat diri aku. kah kah kah. lepas tu Facebook. lepas tu blog aku.

kalau pandai kasi setting kaw2 punya, org yg belum add ko tak kan dpt view langsung weyh.heeee.

oh. kalau tukar nama lain nama penuh tu tetap akan dijumpai kat Google sana. so worthless lah tukar nama lain dah. >___________<

DuniakuAbstrak said...

aku tipikal...

n i enjoy it

haha

J. Love said...

gua punye FB gua letak nama separa penuh so gua butthurt dgn entri lu ni. tanak geng!

acap2405 said...

yee..
saya tahu saya nih typical user..
tapi..
aper salah saya bang..??
salahkan facebook sebab cadangkan kat saya bubuh nama penuh dan real..
saya hanya manusia yang lembut hatinya dan mudah terusik dan bla bla bla..
jangan arr kutuk saya bang..

p/s:cilake lu facebook..
nak korek nama aku wat harta arr tuh..
takpon nak wat listname terpanjang kat dunia..

Epul Azimi said...

name aku singkatan dari name sebenar,baru cun,ko jgn ngade2 nk tiru,aku cubit kang...auwww

aLy said...

org pun letak full name

sebab nak bagi member carik senang

tapi lelain info tak de letak

kang ape2 jadik, abessss

Whoopz said...

Org kata kalau x letak nama penuh susah kwn2 nak find kite.. So gwa letak pun letak la jugak nama penuh.. Hahaha..

husnazainal said...

aku pon guna nama betul tp tak penuh..hehe

.::WaNiE::. said...

aku lempang jugak budak ni kang

ni draft zaman batu bila ni wey

RyuJi said...

normal la ni bro lagi2 musim bola..nak rase jadi torres jap..wakkakak

Aujinz said...

gua nak tuka name

Prinz Mesut Aujinz..
muahahahha..

Myth said...

1 nama buat aku ngigau waktu malam

Dayah comel ker

ngigau tahap kucing sawan anjing


btw aku letak nama penuh gak...senang awek lama nak cari

RastaMat said...

Guwa xde facebook..
saje nak gtau..
hahahaha...

budak hitam said...

damn! tepat mengena jantung aku..kah kah kah kah kah

Ries Lee said...

hellioz triquetra pun cool jugak!
hahahaaha!

deus X machina said...

Nama sebenar gua Deus Ozil, tapi atas nasihat penasihat sosial gua, maka gua letak nama deus X machina je kat fesbuk







































prutttan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~