Friday, August 6, 2010

Deja Vu

Gwa tengah serabut neyh...
Tapi jangan risaw, gwa xperlukan sikat...
Vavi btol... serabut je carik sikat, cam celaka... gyahahahahah~

Btw, gwa xtau kenapa, tapi gwa syak gwa sedang mengalami Deja Vu...
At some peak, gwa xtau kenapa gwa rase macam tuyh...
Everything Moves too fast. Sampai satu pace ni gwa macam xlarat nak kejar...
Ade sape2 boleyh tolong kejarkan x?
Damn~

Srsly gwa xsempat nk menikmati kehidupan yg xberapa nak nikmat neyh...
Adesz...
gwa rase la, hari ni macam hari yang same mase last week...
Maybe sebab gwa punya routine sama...
Tapi... Sumpah gwa benci daily routine...
Kan best kalau hari ni gwa ade kt Swiss, esok gwa ade kat Netherland, lusa gwa ade kat Paris, tulat gwa ade kat afrika dengan harimau jinak, eyh? bile mase gwa nak jenguk bermuda triangle plak?
gyahahhahahahaahah~

Kalau nak tunggu gwa jadik diplomat baru bleyh gerak kanan kiri depan belakang,
memang tak aman la hidup gwa...
tu bukan vacation dah, tu keje gile...
gyahahahhahahaha~
Gwa syak gwa perlukan aktiviti pengeluaran suara yang sempurna la...
Tapi gwa xske g bazir dwet gwa g karaoke sebab lagu dalam tuyh semua lagu hamsap. Takde selera gwa. Tapi memang sampai kiamat la lagu dalam tuyh same n sebijik je kat mane2 pon... Maybe gwa perlukan a gig or two? or maybe another trip to heaven in hell? or maybe....
Ape babi maybe2 dari tadi neyh?

Sian blog gwa, gwa buat dia macam personal blog plak...
Personal blog pak hang!
Ni sape nak jawab kenapa gwa rase Deja Vu neyh?
Gwa rase cam nak beli hidup baru ah...
Lu orang agak2 ade jual kat mane2 tak?
Kalau ade roger gwa, gwa nak beli lapan...
The rest buat spare part...
Gyahahahahahahah~

Hamacam J.love sama Wanie?
Karangan darjah 2 gwa kali ni ade rupa gwa tak?
Gwa pon xtau kenapa gwa tulis pakai perenggan, maybe sebab gwa bosan...

Oh, last post?
Last post gwa xde kena-mengena dengan orang tua gwa...
Gwa cuma bengang dengan semua orang tua yang nak mendoktrinkan kepala hotak gwa. Rimas gwa kepala hotak gwa kena simpan dalam peti ais. Beku la gamaknya. Dala sejuk kat sini.
Gyahahhhahhaahhah~

P/S: oranje oranje oranje... gyahahahahahah~


Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

25 comments:

areleaf said...

makin dekat ramadhan makin teruk gua tgk lu skrg...kot ye pon debor nak tunggu kene ikat,steady la sket..

reen_sofee said...

tuh arr!
aku pon bosan gilak ngan daily routine aku!
cam dalam penjara pon ada!

amoi said...

dejavu?
aku penah kena.
:DD

hiro said...

j love jugak lu igt..cess.

Myth said...

itu bukan deja vu la..

boleh tahan ko ni..

maCy said...

dah jadi cam blog personal. xlme lg jd blog rage dirik sendirik..keke

Wan Perlis said...

lek lek sudah

The Poyo Me said...

you need some jenkem mai pren...

::cdot the dot:: said...

lu pehal?? menopous???

lilacfla said...

sebab tu hari ni kena lagi baik dari semalam bro. hoho (nasihat org cukup terer)

mcjust.lol said...

lu pahal? mesti demam ni..

.s.o.f.i.a. said...

apa lu merepek nie bai.....????

amoi said...

Everything Moves too fast. Sampai satu pace ni gwa macam xlarat nak kejar...

ala2 dalam inception je. times move faster when we are in dreams :DD

Recent Post:
[Review Movie]: Inception

AyuE SurihanyOt said...

lu pehal nih????


selera nk gay...

Myth said...

ok, sebab nak tunggu lu approve kan..leceh r nak buat bising kat sini..feedback mcm lambat..

haha, rage kat lu lak

iemaZAIMAH said...

bosan ngan daily routine???mybe mati boleh bg u rutin lain..

bidadarihijau said...

hahahhaa..same la...BOSAN dengan benda yang sama kena buat tiap2 hari...

Rowena Chasez said...

aku rasa life aku lagi bosan kot..
huhuuu~
kalo g bermuda triangle, bwak aku sekali blh..
aku nak pegi jugak...
hahahaa~

.::WaNiE::. said...

yayang,

gwa rasa lu dah rindu ktorg byk sgt

marilah pulang ke pangkal jalan barang sehari dua

gwa kasik keluar sume yang dah nak jadi tembelang tu

gyahahahahha~

Seha Haris said...

pehh. ini mmg luahan rasa yang sebenar. haha.

DuniakuAbstrak said...

change the routine..=)

RastaMat said...

Guwa rase ade baek lu try g travel nek train sampai 12 jam..
Baru lu rase laen sket dari lu punye rutin..
Pastu lu stay kat pulau seminggu..
Try jadik beach boy..
Ade bran??
hahai...

fhunky-fhinky said...

gua nak ikot g amsterdam leh tak?

ieQa sWetLuv said...

buhsan cmne pun nama pun hidup..redah jela camne camne pun huk3

J. Love said...

okeh. gua gelak guling guling bace komen lep lep. kah kah kah!


betul ke lu nak kene ikat bulan ramadhan ni?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~