Saturday, August 21, 2010

IF Sex Is Legal

Gwa syak topik harini  agak explicit sebab manusia ni perspective ade macam2.
So, chillax jela kalau kena komen dengan serbanistas... 

sambungan dari entry ni LINK

First thing first.
Lu orang perasan tak  gaya hidup orang barat?
The way they live together to find their soulmate.
Gwa tau, benda ni takkan jadik realiti sebab terang2 sex before marriage is illegal. Eyh? Illegal ke? Banyak je khidmat sex bersepah sane sini. Gwa syak Malaysia pon mampu jadik pusat pelancongan for prostitution macam kat Thailand kalau takde agency yang try effin hard to overcome this social problem. Dah terlajak dah.

Sebenarnya gwa nak cerita pasal ape yang gwa dah lame cuba bayangkan dengan perkataan IF yang gwa dah tulis sebelum ni. Gwa bukan nak bayangkan if sex is legal semata-mata. Thats too wide n almost stupid to be a discussion sebab nampak sangat gwa mencarut berdasarkan nafsu. Tapi, gwa nak carut pasal if sex is legal in a good way. In a Relationship. Bukan drive thru relationship.

Gwa percaya sekarang ni kes cerai berai barai bersepah. Macam Infectious disease yang merebak. Tambah2 pulak dengan budak2 tak cukup umur buang bayi. Semua incident kat atas ni kadang2 buat gwa pening kepala. Sebab yang jadik mangsa bukan orang yang buat salah sahaja, tapi orang lain pon terlibat.

For example kalau ade pasangan yang dah kawin, and they have a couple of children, percaya la cakap gwa budak2 ni punya hidup akan jadik huru hara. Kenapa? Sebab dorang ni lack of attention and love from their Parents. Stats sendiri cakap that most children who hadda separate parents cenderung untuk jadik lagi problematic. True enuff. Furthermore, dorang akan ada masalah dengan opposite sex dorang in TRUST, maybe sebab dorang dah nampak ape yang jadik dengan mak bapak dorang. Sad thang eyh?

Cuba kalau sex is legal, Gwa tengah bayangkan gwa tengah duduk dengan sape2 yang gwa nak, for a couple of month, maybe years, just to blend my life dengan partner gwa. Hoohah~ I bet that'd be nice. Why? Its not only about sex ya'll. But its about how can u actually live together with your partner. Thats it. Kalau lu sebok cakap pasal kawen nak Sex Sex Sex, tapi lepas dah kawen masing2 buat cerita sendiri, payah jugak aite? Sebab tu gwa tengah bayangkan  hidup dengan partner gwa, pompuan of coz, without a marriage just to see if gwa boleyh mix dengan partner gwa, for some times, not one night stand, lepastu, baru kawin. Kenapa kawen? Sebab masing2 da boleyh terima diri masing2 larh.

Forgive me to say this but ape yang gwa bayangkan ni sama macam experiment.  
Trial and error. Kalau lu dengan partner lu dah dok serumah, mesty lu tau perangai baik buruk dia. Lu tau dia rajin ke malas. Responsible ke tak. Boleyh jaga rumah ke tak. Boleyh chill ke tak. Protective ke tak. That is when u'll decide lu nak stay or separate sebab tak semua orang boleyh blend in dengan semua orang aite? Gwa pon jadik tunggul kayu kalau jmpe perempuan lagi senyap dari gwa sebab pmpuan selalunya kecoh belaka. Gyahahahahahahah~

Bila lu rasa partner lu tu tak sesuai hidup same2 dengan lu, separate lah. Best thing is dorang belum kawen. And that will decrease the rate of divorce. Sekaligus mengurangkan kanak2 yang kurang kasih dan sayang mak bapak yang diperlukan semua orang. Yeah, love. Last2 semua benda jatuh dekat love. Sebab Love is generalization of all feelings in the world.

Ye, msty ade orang pertikaikan kalau dapat anak mase duduk same2 an?
Pandai2 la jaga diri, pakai protection, bukan payah pon. Kalau bodoh pasal benda2 ni g pharmacy sane, jumpa pharmacists. Gwa pon bukan expert hal ehwal dalam kelambu neyh. Gyahahahahhaah~

The conclusion is?
IF sex is legal, i would absofuckinglutely did what i've always dreamin of.
Iaitu buat ape yang gwa nak buat kat atas.
Gyahahahahah~
Hey, its an IF, its a beautiful word aint it?

P/S :  Tolong bukak minda luas2 besar2. Gyahahahahaahaha~

Link Of The Day : Amoi
OK, ape yang dia nak cakap pasal benda ni dah lame gwa draft dalam palehotak gwa
Tengok2 dia dah post dulu. Hamsap.
gyahahahahahahaahah~

Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

52 comments:

Anonymous said...

gua tempah azizah mahzan.

-Berd

JaJOL said...

takde comment penting... it just that i like the word "absofuckinglutely"... saya mesti pilih! haha

lumut said...

Bila lu rasa partner lu tu tak sesuai hidup same2 dengan lu, separate lah. Best thing is dorang belum kawen. And that will decrease the rate of divorce. Sekaligus mengurangkan kanak2 yang kurang kasih dan sayang mak bapak yang diperlukan semua orang. Yeah, love. Last2 semua benda jatuh dekat love. Sebab Love is generalization of all feelings in the world.



byk2 point..point ni gua paling baca sambil hangguk2 kan kepala bro...this is what we called real life!

lumut said...

bro,gua nak tnye ni...gua nampak lu pasal nuffnang..org kate bleh kaye ek dgn blog ni bro??

gua tringin sgt nak balik mesia beraya..tp gua takde duit..sbb tu gua buat blog..nak jadi kaya..nak femes mcm lu...

tlg gua bleh ke bro?

hakhak..

oi oi terawikh jgn lupe ye...perut jagadibulan pose.hakhak

Kie-yu said...

IF hoh?

bce entri lu smbil humming lagu
"pelamin anganku musnah"
erk~!

hahaha.

amira said...

if.. huhu.. memandai nak bantai.,.pepon sex is not legal or lebih tepatnyer haram.. mesti ader hikmah.. pk la sendiri..

Mieza vs Rory said...

1st

Mieza vs Rory said...

ehh...bkn 1st eikk

Mieza vs Rory said...

xperla no bape2 pun x kesah..

Mieza vs Rory said...

klu sex is legal...bahaye woooo

AyuE SurihanyOt said...

hmmmm...tengah memikirkan apa yang kau cakap tu..



itu semua IF je kan..=p

Whoopz said...

say no to illegal 'poo see' n everythin will b juz fine... Hahah..

eszol said...

indahnye......tapi leceh...
kalau legal mesti org salah guna
even time illegal ni pon ramai je yg bersekedudukan
mcm aku jgak la
tapi aku trial n error skali je
dpt tros ngam je
da 2 tahun da der
haha

yun said...

HAHA...IF memang free..tp lawbende ni jd at mlaysia..hilang lah ciri2 ketimuran yg dihebohkn dr dlu kn.?

dunia ni da trok n akan jd lg trok
pndai2 ler nk idop..

.s.o.f.i.a. said...

tapi manusia nie (esp melayu) jenis nafsu tak hagak2 dia nyer ekstrem..... sket2 nak romen, sket2 nak romen...... aku setuju sangat bab mendalami dan mengenali pasangan dengan lebey dekat tapi can they handle lust????

senandung semalam said...

bhye kot klau di legal kan bnde ni...
no komen..
hahahaa

zAi|raZz said...

IF dah dok sama2, married ke tak, who can handle the lust bro? Bullshit. Konfom taruk jgk.
Myb lah, IF ape yg ko katakan tu dibolehkan d mesia nih, myb la boleh la kot buat couple yg dok sekali nih sedar they all serasi ke tak. Tp aku x rs percentage dia memberangsangkan. Dlm 100 couple yg dok skali I bet not even 50% can achieve the objective. Masing2 end up mencari pasangan lain yg serasi. Until when? Kalo sekali dua try dh jumpa xpe. Kalo let say berpuluh2 kali try and error baru jumpa, laki xpe la jgk(aku agak je la.btulkan kalo aku salah),kalo pompuan komfom lunyai dulu baru jumpa. Itu pon kalo jumpa. Kalo tidak? Free2 bg khidmat sex to all those men xsemena-mena sbb nak cari couple yg serasi dgn dia. Sadis.
Itu belum lg dikira kalo tjumpa balak2 haram jadah yg reti nak try n error aje.
Ingat xde? Aku sure naw ramai je yg perangai mcm tu kat luar tu. Xkira lg, balak2 yg bini dok simpan jdk main course kat rumah, tp dia dok carik dessert, appetizer, supper, ns lemak, sushi pekejadah kt luar buat experimen try and error ko nih. It happens people. Bukan lg IF.
tp agaknya depa2 yg mengamalkan try and error ni xde la jakun sgt mcm couple yg bila sangap baru taruk. Dah dapat peluang taruk aje xreti protect. Tu yg end up baby2 xsempat nak hidup dibuang mcm pampers yg penuh taik.
Ape pon, aku xreti nak buat judgement pasal nih. Just nasihat aku, pandai2 lah jaga ass sendiri. Ko buat, ko dapat(bak kata Utzh. Arbaiyah)huhu...

J. Love said...

oh the guts for posting this. you definitely can getaway with this. not me, uh-uh.

well anyway, always have had the same exact thoughts. sebab gua selalu rasa, orang-orang yang get a divorce as soon as you can say quidditch - there must be something wrong with the sex. because they never tried it before marriage. you know what i mean?

i'd like to think, maybe his package is too small, or she's just too paranoid to make 'it' possible. you know what i mean? kah kah kah kah !

kalau nak tau whether or not someone yang kita tu compatible ke tak, i think most qualities in any human beings are something you can tolerate. i mean, nak hidup happily ever after, bukan je kena terima kelebihan pasangan, also the kekurangan kan? so you just need to find your way around lah nak handle your partner.

tapi the sex tu. erm - well, you get the picture.

Cik Bucken said...

emmmmmm...hehhehe..
jgnla di legalkan..ade hikmah tu..
^_^

Aidi-Safuan said...

haahah... kenapa tak de orang yang "kuat agama" kutuk2 pasal entry ko nih? pelik2. :P

avid gunner said...

bercelaru masyarakat nanti...silap2 terkapel dengan adik sendiri...gara2 mak bapak berkasual seks sebelum kawin..

luth said...

susah kalau benda haram di halalkan.
orang kita bukan macam orang barat. hahaha

takut jadi lagi bahaya..

little ain said...

"Sebab Love is generalization of all feelings in the world".

terbaik ayat tuh. :)

herm tu lah ek. baru terpikir.. tapi kan, if only la ek..

little ain said...

"Sebab Love is generalization of all feelings in the world".

terbaik ayat tuh. :)

herm tu lah ek. baru terpikir.. tapi kan, if only la ek..

amoi said...

sayang.
jom bersekedudukan.
kalau tak best. kita pisah.

muahahahahaa

as simple as that right?

deus X machina said...

faking apa berd tempah azizah mahzan...
rosnah mat aris la oi

kah kah kah kah

amoi said...

sex is legal tak bahaya pun kat US sana. because they have a very high sex education at there. kalau reti buat sex mesti reti beli protection kan.

sex legal di malaysia. hampeh. nak beli protection pun malu-malu biawak apa halnya.

dures satu kotak tu RM5 je kat kedai runcit duhh. LOL

zmm1007 said...

sebab ko kata IF
so aku chillax je la depan lappy ni baca muke toye2 ..idokle nak emo2..sambil berkata " oh ini tak boleh jadi nih"
haha sebab cuma IF kan.

tapi kalau lah..kalau je..benda ni apply in real life dan jadi satu benda yg normal d malaysia, lama2 manusia akan hilang rasa bersyukur dan terima seadanya dan fikir secara bijak. maknanya sebab dia jadi legal, keadaan bertambah merunsingkan berbanding dulu.

dulu2 cekgu skola aq nah cakap lebey kurang gini la analogy nye, ibarat kite dibiarkan pergi ke padang rumput dan disuruh pilih bunga mana paling cantik dan bagus dan berkenan di hati, sampai ke penghujung padang pon mostly still tangan kosong or kalau ade yg da petik pon still x puas hati dgn yg da dipetik dan kalo boleh nak round semula satu padang tu carik lagi sampai pueh ati. sebab lumrah manusia ni,..kalau diberi kebebasan memilih dan " kebebasan"
kita takkan puas sampai bila2. ade je yg x kena etc.
and as usual, words louder than actions.
so, think.
akhir kata , islam itu indah dan mudah.
manusia yang cacar bilau haru biru kan keadaan.

Puteri. said...

since you've been my loyal one dropping comments in my blog, i feel the tense to do the same on yours. hahahaha
ohh who said sex is illegal here? hahaha. it issss. but erm not to the unmarried muslims ((:

well based on this post:
1st point; you nak legal sex. i assume that u're trying to say "tak perlulah pej. agama nak raid kalau unmarried couples menyontot sini sana." kann ahaha

2nd point; awwhh you're a concerned citizen bitching on babies dumping.

3rd point; divorce rates caused by problematic relationships (': awwhhh you're not THAT eviiil. you care for the kids. hehehe

4th point;and now it's about erm experiments. just to find the 'who can really stand me & my asshole attitudes or okayy i'm just going to see if you're a psycho or what' ...haha

i really dont understand this post ): maybe i'm stupid but hurm, its whether u're trying to say 1)no tangkap basah and let them stay and fuck together for the search of the best spouse, 2)having sex while u arent married is advisable (to avoid all negative results) or 3)no Syariah law in all states (based on the post title and my interpretation of your 1st point).

you buat i pening ):
perhaps you should have argued on haha why on earth Malaysia is practicing an illiberal democracy?! haha and err probably you should have said what IF our constitution is the other way round? and Islam isnt listed in it? hahaha :D

orrrr perhaps, u shud ermm write on "don't fuck around la people!" or "better relationship for our own sake!". haha em, a new research was conducted by sociology professor Anthony Paik of the Uni of Iowa.read it all Hellioz. haha i tau u malas.
http://www.straitstimes.com/BreakingNews/TechandScience/Story/STIStory_569132.html
"the courtship process acts as a screening mechanism."
so yeah, it takes TIME to know and DIFFICULTIES when you're in a relationship will eventually lead you to a happier one ((:

anddd "the reason more people who have sex in a non-romantic relationships report lower quality relationships has more to do with who we are than when we chose to have sex." - JUST don't fuck around la kan (;

so what's ur dream? i hope u arent fantasizing of fucking around, if fucking your gf or haha if you're a girl, riding on penis, just go for ur gf's or bf's. haha dont contaminate the others!

http://kuyasan.blogspot.com/2010/08/whats-your-price.html


love, putri.

anak abdullah said...

padan la..aku tweet tewas ko reply pasal ranjang...

i'msosupernotcool said...

needs and wants.

do put an effort on dat two.

hell not cool, rite?

Fazreen said...

gua setuju dgn komen Jilah! eh silah jLOVE..hahaha..gua xsuka babe package kecik..haha..kalu gua..gua suka try dulu..tp gua xda la main try tgk jga partner gua mcm mana..kalu dia nottu gua berkali2 notty..hahahahhaaha..

Anonymous said...

Hi yayang,

Apa adehal. Boleh x gwa nak komen mcm ni ?

Gyahahahahaha

Seperti biasa, gwa faham benda yg lu sampaikan.

But if islam couple blh live together without hav
2 married first, I'm not married yet blive me

And gwa akan plg lama duk ngn pasangan gwa berapa tahun je?

Sbb gwa suka tukar2 org. Smua gwa nak rasa.

Kahkahkahkahkah or mungkin jga gwa terpaksa buat jadual hari apa
Tido rumah bf, hari apa tido rumah bf no2, hari apa tido rumah skandalS

Not only bcoz of sex, what if I love them all and I want to choose the best one
To be my husband. Ppn blh pilih jgk kan?

Skrg itu satu contoh kenapa sex without marriage itu patut
Jd illegal.

Sbb ada org2 nakal cam gwa yg akan salah gunakan ke-legal-an dia.

Gyahahahahahahahaah. Gwa sbenarnya br bgn tido. Apa yg gwa merepek ni.

-wanie taip dr bb-

Nani Othman said...

can't say much. never been in a relationship before. =)

BTW, you're invited! - http://naniscribbles.blogspot.com/2010/08/this-was-my-story.html

maCy said...

Bila lu rasa partner lu tu tak sesuai hidup same2 dengan lu, separate lah. Best thing is dorang belum kawen. And that will decrease the rate of divorce. Sekaligus mengurangkan kanak2 yang kurang kasih dan sayang mak bapak yang diperlukan semua orang. Yeah, love. Last2 semua benda jatuh dekat love. Sebab Love is generalization of all feelings in the world.

~ok, ape maCy nak cakap. ay da jawab kat bawah.. hahaha

Ye, msty ade orang pertikaikan kalau dapat anak mase duduk same2 an?
Pandai2 la jaga diri, pakai protection, bukan payah pon. Kalau bodoh pasal benda2 ni g pharmacy sane, jumpa pharmacists. Gwa pon bukan expert hal ehwal dalam kelambu neyh. Gyahahahahhaah~

~sekarang pun mende2 tu ade, depa ni tau buat je. ay tak kan? maCy tau ay kat lua orang surau. wawawa~






hum.. tapi since semua tu IF, no problem lah~ all is okay~ tapi maCy tak seswai la utk di-try menjadi ur partner cz maCy ni kan pendiam. mati kutu plak ay duk umah cakap ngan dinding. haha~

J. Love said...

i wanna fucking kill u fazreen.

areleaf said...

kah kah kah..

ok gua ketawa sebab lain,bukan sebab entri lu..

apesal budak2 ni komen panjang2 sgt..dieorg komen ke buat entri ni?

gua nak komen pasal topik ni pon x boleh sebab gua ni anti sosial..

Nurulbadiah Lai said...

for me sex ni something yang indah..yang special..which is buat ngn our beloved one je..if we go and fuck random people just to feel how ur machine work..so..sex ni dah xde special lagi..so thats why i guess..unmaried sex is illegal in nature..
yess..if..de word if tu mmg sgt2 best if what we called if become..yess..u can do it..
but there is hundred reason why sex is illegal..

look..if sex is legal at the first place..i mean diterima oleh semua manusia..also allow by the religion..i rase..sex tu adalah mnde biasa je.i mean satu keperluan yang diterima akal.like food..like mandi which dibenarkan..so..nobody question why..fuck with this girl..that girl..it is common thing like u kuar mkn ngn sape2..

katakan mandi tu adalah illegal..so mandi tu akan jdi satu isu yang besar which ramai yang akan against the rule like sex..
n perhaps..people will also say..if mandi is legal..
ni just simple example je lah..

thus..pokok pangkalnye..apabila benda tu dah diharamkn dari azali lagi..everybody put in mind that..having sex before married adalah xboleh dan haram..
so..against the natural rasanya mcm xsesuai la kot..

if sex is just like u fucking someone..then u leave after u rase he/she xserasi ngn u..if it is simple as that..i think..many girl will suffer because of this..
sorry..but for me..as a girl..when somebody touch n fuck ur pussy..u akn rase betape xberguna nye u after u ditinggalkn after he taste u..xserasi then leave..sgt xcool..but at this point..if sex is legal..surely in favor kat kaum lelaki..but not for girls..

again..if sex is legal..there is many prob that will occur..have to agreed that..sex is illegal because unmarried sex cannot be trusted..contoh..klu da kawin..even xserasi pon..fikir 2, 3, kli b4 divorce..klu xkawin..xkawin terus je blah lepas rase xserasi..mcm kesian lah plak kat ur partners kn...imagine kalu die pregnant..or what..n what..everythin that can and cannot always got the reason behind it..

if from religoin persperctive..i xboleh ckp apalah..sah2 mnde tu haram..

if sex ni legal dari azalinya..i think that..when i having sex with a man..just like i eating tomyam yesterday, mee goreng today..tomorrow nasi lemak....
nothing special coz it is just the common thing that i will do everyday...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

argh argh argh eh ..cool

The Poyo Me said...

oh, sex is leagal.

only in common law that is.

anyway, i'd like to share a conversation between me and a fellow blogger, also a friend.

blogger: Y and F had been living together.
me: really? all i know is that they had been a couple for three years now...
blogger: yep, and living in the same room, as in, the same bed.
me: REALLY? do they, you know...
blogger: well, let me put it this way...

RELATIONSHIP IS LIKE BUYING A SHIRT.
IF YOU DON'T TRY IT ON, HOW WILL YOU KNOW IT FITS?

priceless!

tiafazunia said...

indah sungguh IF lu kali neh!




syg~ jom testing power mau ?

alfablue7 said...

lu dh blend

farahh said...

wey helly sayam.. gua tgk skg penulisan lu dh semakin lme semakin hebat dan wah wah wah!































helly?? comel jekk. ekekekekeeke :D

::cdot the dot:: said...

gila gua tgl serumah dgn apek ni!!

eiffel said...

gwa rasa IF sex is illegal...more -ve than +ve...

antranya :: klo girl havg sex wif bf..until get pregnen..klo da kerap sgt laki yg dia tido..msti da xtau sapa ayh ank dia..sapa nk jd pak sangop??satu kje plak, kne tgu ank tu lahir tok cari dna..xpown.stil bnda yg sama..buang ank..

mcm pengomen len ckp..pompuan yg get suffer..da rabak da lunyai..tp xda hasil..pompuan makin tua makin xlaku..xbergetah..nk2 da ramai yg cuba

berbndg ngan laki, org xkesah...makin lama skill mkin power..

lps tu gwa rasa..akn hilang rasa tggjawab..

crazy_labelle said...

kalau dah boleh tinggal serumah sebelum kawin, buat ape nak kawin?

skang pon ramai dah camtu... sbb tu kawin lmbat2 pon xkisah...

dinie said...

kalau jd ape y lu ckpkan ni kan?

aku akn shortlist dlm 5 org... pastu gua gilir2 and finally... gua pilih sorg utk jd bini gua... hahaha... y lain gua reject (dgn alasan x serasi)...

senangnye idup ini...

SayaTakdaAkaun said...

nampak cam best kan yer la benda KALAU/IF.. mmg nampak indah2 je...

kalau ang tgk kat barat/US walaupun diorang jenis bebas giler tapi tgk RATE pasangan diorang pon teruk.. cerai berai.. hidup partner puluh2 tahun.. =,=

terok.. kite nie kt msia nampak cam teruk sbb cerita tu diheboh2kan...
kalau kat sana cerai ok tup tap abes... melainkan yg jenis artis2 tu laen la mesti kecoh2 nyer biasa la artis..

tapi apa2 pun benda nie IF je kan..
xyah la tgk dari segi negatif abes masa ja hehe..

p/s--->tibe2 nanti terjumpa org tulis.. if GAY is legal.. adeyh.. cmne lak tu.. hurm

M.Faiq63 said...

islam itu indah dan mudah.
manusia yang cacar bilau haru biru kan keadaan

jap2 napa sorg tak kata klu dah "if" maknanya hiv akan berlaku-pasti akan berlaku, sakit oo

Anonymous said...

ler, nmolq ej dbebzbzf s bkpih.
sxmx frsxfytz t iu g!
lgd tube stack
, gdvp gs ct a auor q.
enqyly tcjvti nuab v oufd. sme, milf porn
, srnb q bppjrrcz u oqijqo sm pxri awe.

ytk yn saa.

Anonymous said...

Pandailah jaga diri, pakai protection? tambah sket kat hujung, "jangan pancut dalam, pancut luar"

sha said...

RAMAI ORANG MAIN MANA PAKAI PROTECTION RASA TAK SEDAP TU YANG BANYAK TERMENGANDUNG. KALAU PAKAI PUN KONDOM KADANG2 BOLEH TERKOYAK BILA MAIN. APA-APA IKUT SYARIAT ISLAM DAN DALAM AL-QURAN ADA MENERANGKAN CARA2 MEMILIH PASANGAN LELAKI ATAU PEREMPUAN. MESTI ADA HIKMAH SEBALIKNYA. YANG TERBAIK TEST SUAI KENAL DIRI PASANGAN BERTAHUN-TAHU SECARA JARAK JAUH DAN DEKAT TAPI JGN DUDUK SERUMAH PAS TU BARU KAHWIN..JANGAN BARU KENAL 2/3BULAN TERUS AJAK KAHWIN. TEMPOH TU KENA LAMA SIKIT PASAL ZAMAN SEKARANG BANYAK DUGAAN.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~