Friday, August 13, 2010

LUNCH

This is the bill for LUNCH!

APPROXIMATELY RM150 000
FUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!


Ingat lagi LINK ni?
Ni la yg gwa maksudkan...
Ni bil Lunch Roman Abramovich


credit : Nami TTGB





Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~




31 comments:

.::WaNiE::. said...

pengsan.

keji weh makan canie

hahahahahhh

gilessssss


ok skrg bila lu nak bawak wa ngn jlo makan sini.

..nOj.. said...

huh mane plak nk korek duit ni. nak gadai brg kemas pun tak dpt duit sebanyak ni.

fhunky-fhinky said...

lu xnak belanja gua makan cmni ke???

haha!

alvin takda umah harga 8juta said...

ehh..
kat bill tu dia ada mkn kuetiow harga seriban dolar ekkk??

Aujinz said...

aku lunch kat Vietnam 10 dollar pun aku dah membebel..

isk isk isk..
huahuahua..

Faizal The Newscaster said...

bapak mahal. tax dia pun dah cukup nak beli bekalan seumur hidup kuih tepung pelita utk berbuka posa aku... caisss

tiafazunia said...

ble lu plak nk blanje gua mkn besar neh ? >.<

DarkSky said...

pehhhh, ni baru makan je ni, lom shopping lagi, huhu..

Kie-yu said...

sumpah aku tak makan setaun kalau gni gayenye lunch

The Poyo Me said...

yg paling mahal tu ak rasa champagne la.

but the last one...magnum?

nak tembak org ker? hahaha

Whoopz said...

Tax je da over 3k.. Makan untuk hidup? Hidup untuk makan? :p

eT said...

wahhh...lunch macam leh beli kete seketol...haisshhh

AyuE SurihanyOt said...

lu ni bulan posa dh jadi makin pemalas kan makhluk segitiga...

areleaf said...

gua dah cakap dah kat abramovich tu,jangan beria sangat..tak kan la nak belanja org ponteng pose pon sampai nak perabis puluh2 ribu ye dak?

DuniakuAbstrak said...

kalau da kaya raya..10ribu rasa mcm 10ringgit je..

LORD ZARA 札拉 said...

pergh!

boleh beli kereta sebiji.

T___T

jane said...

jom aku blnja ko makan kat restoren arab?
gyayayahahhahaha

slmtb pose ;)

Ili Shaheera said...

Wowww! Kalau tukar ke RM berapa ea? x3

maisyara Pot! Pot! said...

cristal rose? ape pelik nama makanan ni wei?

RastaMat said...

Humak ai...
Apo bondo yang dio cokik tu hah??

reen_sofee said...

pergh!
bapak mahal!!
tak makan pon tak pa aih kalo lagu neh!

Encik Psychopath said...

takpe. dye kaya. minyak russia dye punye.

amoi said...

ko tak tgk lagi bill lunch aku hari ni.

mesti kau terkejut sampai pitam


kah kah kah!

zmm1007 said...

mewahnya
T_T

john bert said...

aku pernah makan kat tasik shah alam. ada kedai klasik je nmpk. mkn 4 org kena 200 lebey. tu pun dah menangis sebulan. gle apa student yg hnya harap belas ihsan s.ship mkn cmtu.

maCy said...

xpela ay, kte lunch tapau je makan kat open place.. kan2~

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

ni makan ke mentakedarah nih

Robot Baik said...

celah gigi jer bil byk tu bagi dia..

Linglung said...

perghhh, ini mcm makan, boleh menangis gua sial. boleh setel semua utang piutang gua, boleh beli rumah, boleh beli kereta..apa sial lahanat ni makan sampai rm150k!!

ururu said...

tax dia same byk ngn gaji aku sebulan. demmit.

shapoji said...

ko beli tahi ngan RM 150 000.....
bai gi beli yg murah2 dah...same2 busuk jer....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~