Sunday, August 29, 2010

Social Networking Twats

Like it or not,
social network dah jadik apart of human life needs. Needs kah?
Belum sampai needs lagi kot, kalau xde social networking tak mati pon...
Tapi its a fact...
Almost everybody has their own account in any of the social networking sites.
Yang paling famous amos? Facebook...
Bende ni dah jadik macam necessity dah. Jangankan orang, binatang liar and binatang jinak pon dah ade facebook account dorang sendiri. Sape yang operate jangan tanye gwa. Maybe binatang2 tuyh dah ade skill untuk online nowadays... Gyahahahahhaah~

Maybe kalau binatang2 tu ade dalam friendlist lu orang,
tak mustahil lu akan nampak status yang bersabda begini rupa...

"Hari ni aku makan dedak, bosan siyal makan dedak hari-hari, nak gak gwa makan cacing fresh dari perut bumi"
-ayam-

"Esok aku nak kena sembelih, selamat tinggal kawan-kawan, see you at Victoria Station steak house"
-lembu-

"hari ni aku makan ayam kfc, kenyang siyal!"
-tikus-

"hari ni aku puas, terbaek betina ni, tapi, siyal punya manusia, dorang rakam aku tengah projek, potong stim betul, kan da pancut awal! cilakak!!!"
-Kuda- [dekat video ni]



and so on and so forth...
Lu orang pon boleh bayangkan macam2 benda yang boleh binatang2 ni post setiap hari IF and only IF they have the ability to use the social network. Gyahahahahahha~
Nasib baik xboleyh, kalau boleh? Mau fed up lu hari2 ngadap ramblings from the animals.

Same je macam manusia, semua bende pon boleh diupdate dekat status masing2.
Tapi yang gwa menyampahnya bila setiap bende pon lu orang nak update.

Nak berak punya status "sedang berak, jangan kacau"
sape nk kacau lu berak lahanat?!
Nak mandi punya status "tengah mandi, jangan mengendap"
Larh! sape suruh update status macam tu...
Nak bersenggama punya status "tengah bersenggama, jangan rakam"
Ah sudah. Nak projek pon kena bgtau semua orang ke?
etc etc...

Gwa harap lu orang paham ape yang gwa nak sampaikan.
Ye, Gwa paham lu punye account, lu punya hak,
Tapi perlu ke nak update setiap benda including lu punye explicit activities dekat social network?
Gyahahahahha~

Gwa kadang2 rasa kelakar dengan sape2 yg update status macam tu *sambil buat muka pelik, sebab nampak sangat ke'attention whore'an lu orang kat status yang ade unsur2 yang gwa dah sebut kat atas.
Nuff said.

Status : "Tengah berak sambil termenung and bertanya kepada bontot, bila la taik ni nak keluar, keluar la taik, plz...." 
Gyahahahahahahahahah~


Its my perspective. What's yours?
hit me on the comment section, below~

39 comments:

chekodok said...

line last tu kalau kau buat status sumpah orang xbengang ngn kau,
kereakitivan 'whore' kau memang mencucuk langit dah tu ,
hahhahahha

Anonymous said...

Gwa rasa gwa tak buat status gitu ! Kahkahkah

Kan yayang?

Eh ada, eh xde, eh ada kot, eh maybe takde

Gyahahahahahaha

-yayang wanie dr atas katil-

Hizami Rahim said...

erk.
gua batal puasa baca status lu kalau mcm tu.
haha~

afiqsiddhartha said...

haha tepat, mantap dan berisi.

senandung semalam said...

hahahahahahah..
aku slalu update status tntg ape yg aku tgh rase la...
tp xde la smpai nk g berak ke nk g mndi pun nk gtaw...
hahahahhahahhah

Anonymous said...

isap kote la weh.

AyuE SurihanyOt said...

gua pikir banyak kali nak tgk ke tak video tu...ermmm malam nanti la gua tgk..

Berd said...

Gua tak ada facebook. tak tahu apa-apa.

tapi kalau buat status macam tu gila apa?

aLy said...

slalu bantai gelak je bila ada yg update status macam tu

maCy said...

ta suke contoh2 ta snonoh tu~

The Poyo Me said...

LOLOLOLOLOLOLL

biar je la die tulis cam tu.
pastu kau komen status die.
bila dia marah.
kata la
"dah ko tulis kat situ apsal?"

siyes, ak x kisah apa orang komen atas status aku.

aku letak, tanggungjawab akulah terima apa2 yg jd. hahaah

amoi said...

kadang-kadang aku update macam tu. bukan setiap saat setiap minit aku nak updated pasal aktiviti harian aku.

btw, ada yang story panjang manjang kat status tu apa jadi kat life dia untuk hari tu. sampaikan overlimit jumlah perkataan yang fb kasi iaitu patah perkataan.HAHA.

then I don't see no one nak comment on the status. sebab bosan kot. aku naik menyampah dgn minah tu.kah kah kah

and. yang puasa "nak pergi bazar dah ni". "selamat berbuka". shitty. ari2 kasi status sama kot sehingga cukup 30 hari. raya kang "selamat hari raya" etc etc etc. T_T

Linglung said...

gua skrg baru lepas baca entri lu dan tgh taip komen...jumpa di twitter :)

Reen Amir said...

Aku setuju dow. Benci aku orang mcmni walaupun ternyata aku pun lebih kurang kehkehkeh

ieQa sWetLuv said...

wahh lagu kanak-kanak ni da umo gini pun ika kena nyanyi balik.. yela nak ajar kanak-kanak nty kan kikiki

Emora Valeria said...

haha!yeah dat's a true fact.some of them might wanna get some attention by posting a very 'unique' status on fb.

mcjust.lol said...

waaahhhhh. kotor aa bace pasal taik taik nih! hahahahaha

een said...

status yg gedik2 kdg2 aku menyampah gak. wlupun kdg2 ak ad jga buatkan..tapi pling best status yg berapi..ni feveret aku..

J. Love said...

gua ada blogger, twitter dgn tumblr, dgn YM, dgn google. hekhek. gua update bila gua suka. kehkehkeh!

DuniakuAbstrak said...

haha taik ko taknak keluar sebab selesa sgt dok dlm perut ko tu..

celaka, jadah ape sembang pasal taik nih?

hahahaha

tupaikaran said...

agreed!

mau plak yg jenis nak simpati org:
"rasa cam nak demam"
"tak sihat badan. batuk dan selsema"

whatthe.. itu pun nak update status ke? jadah?

anyway hellioz, lama xsinggah sini, slamat berposa.. aku tgk kat fb tu makin menjadi2 peniruan "gyahaha" ko tu kat dua tiga fanpage bersekutu ni.

RastaMat said...

Adekah orang2 yang tiada pastebuk lebih hina daripada binatang2 yang disebotkan dia atas??







Guwa xde account pastebuk weyh...
Ade sape2 nak tolong buatkan??

khadijah aminah md yusoff said...

hahahaahahh!

Kie-yu said...

lu punye status last skali tu mcm @^&$(&#%)#(_
hahaha~

Botak said...

aku tengah makan cendol pulut.,
ko jgn cbe mintak aku skit..,
hahahahaha

luth said...

nak update status gak la..

hari ni gua sakit perut, berak cirit banyak giler, wane kuning wakakkaa

avid gunner said...

it's a status. not your goddamn diary.

lumut esoklusa said...

"Esok aku nak kena sembelih, selamat tinggal kawan-kawan, see you at Victoria Station steak house"
-lembu-

haha...gua gelak juge ayat atas tuh..ciss lah kau ni...

em aku rasa org mcm tuh suke kan attention...come on la..life x semudah tu nak attention..hakhak..

rilek2 sudah...

lumut esoklusa said...

komen avid gunner pon terbaik

lumut esoklusa said...

gua baru lepas terkentut..

prutt prutt bunyi nye.
sekian

Nerzhul said...

harini baca blog ni dan komen.memang menyampah tengok status gedik camtu. hahaha

tiafazunia said...

gua benci ex-member gua! gua benci! setiap 15 minit mesti post status mcm2! jiwang2 mcm shit! 15 minit oke! 15 minit!!!


VIA CELCOM SMS! fuckk!




stutus ; kenapa kuda buat style doggie ?

fhunky-fhinky said...

hahaha..

lpas tu gua cukup menyampah kalo status tu gedik-gedik skit..

LOL..PWND

Ann said...

tbaik bro.....haha semua bnda nk update..mujur de fnction hide ni

enjelinajolipit said...

gua lagi nyampah pompuan buat 10 album dlm fb dia yg semua gambar dia ambik sendiri dengan muka mcm2 stail. gosh! gua syak tu spisis masa kecik2 x merasa ada album gambar 3r sendiri.

i'msosupernotcool said...

yg jenis buat status gaya mahu bunuh diri pon cilake juga.

AlexiaAqram said...

lu memang jaki jepang lah. penuh dengan troll langit ke sembilan.

tervaekk!

Kuwe said...

gua click like dekat status status dalam entry lu ni.

hahah.

noharanutdya said...

haha.. update status merapu.. ada sekuel kat blog saya ttg entri ni.. tetiba teringat beb masa ada mukabuku dolu. kih3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~