Thursday, August 12, 2010

Typo Berleluasa

marilah jadik kaya hanya dengan goyang kaki dekat rumah?

Iklan ni gwa cilok kt FB ads

Eja Pendapatan pon typo...
Ape la agaknye org tua ni pk mase isi particular nak iklankan benda alah Vemma  neyh...
Mesti dalam pale hotak dia pk tengah tdo atas duit...
Gyahahahaahahahaah~
Dalam angan2 dia, mesti dia posing depan keta mahal2 yang di pinjam sehari dua dari mangkok2 yang nak chong orang2 bodoh yang malas kerja tapi nak duit banyak...
Sigh...

Bodohbodohbodoh...
gyahahahahhah~

Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~


32 comments:

eT said...

org nk kaya cepat la tuh...

MOFASAD said...

gyahahaha...

maki bulan puasa cantik gak...

>>__________<<

.::WaNiE::. said...

bodoh.

hahahha

takkan amik gambar atas jalan je kot

yg penting

yayang u klik like tak?

gyahahahah~

Lya Colours said...

dia puasa tuh
so masa tulis, tgh gigil2 sbb lapar kot
hohohoho

fhunky-fhinky said...

pedapatan..

hahahaha...kaya,mengeja failed!

GaDis CoMeL said...

gua rasa, ada jugak yang masuk ni weh..

eiffel said...

klo takat amek gmbr pengang duit riban2, adik aku pown bole... -.-"

Faizal The Newscaster said...

dia lapar la tu..tak sahur smlm..sibuk nak buat duit..haha

.s.o.f.i.a. said...

he he.... sian pakcik tu ko bodoh kan dia..... dia pun berhak ada angan2 dan impian gak...

Syida Shukor said...

lagi satu pasal login fb dapat duit . haih .

AyuE SurihanyOt said...

blog kau mmg xde butang like ehh????


aku nak like je nih..gagagaga

Vanilla Popsicle said...

hahahaha pakcik itu sedang posing di simpang mengayau kudat! :D

+d.O.Y.A.h+ said...

pocik emsem perot

J. Love said...

lu nak masuk tak scheme MLM gua?

murah je modal. dalam rm10. lagi dua minggu dia beranak jadi rm10k.

gua pun tak tau camne leh jadik banyak camtu. gua main ikut cakap upline gua je. ape-ape, lu datang ah seminar. gua malas nak citer lebih. gua nampak duit je.

RastaMat said...

Booriiing....

amoi said...

bukan betul ke ejaan dia tu?
what are you trying to tell me?
HAHA

AlexiaAqram said...

dapat duit banyak, tapi tak keluar rumah. tak fun jugak.

boleh jadi miskin akal. terperap jeee.

fnd said...

Salam

fnd said...

Salam

DuniakuAbstrak said...

pakcik ni kalau nak kencing pon tulis la betul2..haish

maCy said...

ta payala ckp dia bodoh.. bulan2 puasa ni..hish

maCy said...

da komen ke blum ha..

aLy said...

typo tu maybe slh 1 cara dia nak tarik minat org ramai..

iqbalsyarie said...

sure.Takkan semudah tu nak dapat duit kot..huhu
Bulan puasa kita perlukan makanan rohani,kan?Mind to eat? :)

klo ada masa,singgah la blog saya ya sahabat ;)

maisyara Pot! Pot! said...

senang ye nak dapat duit kn sekarang ni? tskkk...

amoi said...

I get it now!
kah kah kah


Pedapatan kat tajuk dia tu.
aku tak tengok tajuk langsung. terus baca description dia. HAHA. tu pasal aku kata dia tak silap eja!

chet. cis!

damn.

=.=

Privacy_Resident said...

typo. aku pernah tengok pada form insuran takaful perkataan "please" jadi "plaese". Apalah syarikat insurans pun nak typo. Ish.

brenn said...

asal aku tak jumpa? 1 more..asal aku klik like tak direct ke page mamat tu? aku gak buat pedapatan raya

tia said...

tak menarik langsong!
dgn ejaan cam haremm!
tanpa keluar rumah ? tapi gmbr terang2 kat luar. ape motif gambar tu ? aduyai! fail betul!

zool said...

typo tu takde hal. cuma iklan bukan main lagi..
tapi sangka baik.. mungkin betul bisnes dia

Aidi-Safuan said...

aku pelik ar. sampai sekarang nih ramai lagi still join bende2 camnih. bler skim cepat kaya dah diharamkan oleh majlis fatwa, ubah jadik MLM. tapi still skim cepat kaya ramai orang join lagi. bler MLM dah diharamkan plak, tukar la jadik facebuk 100 ringgit la, internet wang la. tapi MLM ramai gak join. haihh.... sampai bler la orang kat malaysia nih nak paham. mende2 nih semua sama jer. yang paling besh dan kaya raya, mesti yang atas sekali tuh.

SO, kesimpulannya. kalau nak kaya. start la perniagaan camnih tapi tukar nama baru. konfem ko jadik kaya. HAHA

Ampuan Awang said...

helli,

login 'pesbuk' buleh $$$ ^_' cist! payah benar kalu dah kemaruk sangat nak kaya

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~