Monday, September 6, 2010

100 Reasons Why I Hate Dot Com Users

Rage Fest # 5!

Nowadays, everybody wants to jump into the bandwagon...
Having their own domain and stuff...
Spending every single day thinking about the traffic,  as if traffic is the essence of life...
As if traffic is the oxygen we need to breath.
Boast to the world, stating that they are the most superior net user,
just because they use Dot Com, sigh~...
What a bunch of faggots...
Do i really care bout all that shit u have anyway? Hell no!

Actually, to be frank and honest, they have no life...
Srsly...
All they had in their mind is Net Fapping till the end of their lame life...
They never really care what the F happened in the real world, but they do care what happened in the Net. Because its their source of traffic, traffic FYI, is what they eat. Gyahahahahahah~

I bet any of them had this in their mind.
E-date
E-spouse
E-sex
E-marriage
E-children
E-pet
E-everything u could list on this motherfucking net world...

Some Dot Com users even thought they can be as famous as some known net celebrity.
Some Dot Com users even thought they have all the influence they need in the world.
Some Dot Com users  like to think that blogspot user is full of shitty bullshit.
Some Dot Com users feel like they are the only one who had the power to conquer the net world.
Eventually, some Dot Com users cum regularly to the screen of the lappy or the desktop just because they can't find a real mate to have sex with... What a serial junkies...
Gyahahahahahahah~

A couple of months ago, a couple of primate, known living his daily life on the net has been bashed, but he never really got enough...
Because?
He live his life on THE NET.
He never really get enough of everything because he really need all those traffic like hell...
Those traffic is his drugs...
Somebody told me this,
"He never really going to change, thats his nature, he's just pretending..."
That person was right... He was a traffic monger afterall, anything of traffic is his issue...
No wonder no more...

Some Dot Com users thinks that the traffic is their daily drugs...
They need all those Fucking traffic regularly as if they are having K or Weed in their vein...
What a pain in the ass...
I bet they are addicted more to the traffic than all the drugs available in this hipsy lil world.

1. The only thing they think about is traffic traffic and traffic.
If u are not attractive enough in the real world [muka huduh macam BABI!] or have nothing that can be referred with traffic expertise [terer SEO bla3],
u may GTFO of their face.

2. They never really care what friends are, because all they need is traffic.
I knew a bunch of Dot Com Users who look like a good friend, but they are talking bullshit behind their back.
What a truly Pure Hypocrisy~

3. Gossip is a must, even if some of them never really knew what actually happened between them.

4. Some Dot Com users annoys everybody he/she wishes just to gain traffic, again,traffic is a must.

5. They always quarrel in their own self because they need to advertise themselves badly, why? Because they need to maintain their traffic, like i said it all before, trafic is their source of life. more than important than foods. Gyahahahah~

6. They can't accept the fact that they are wrong in the first place. Because they think they are god. Have u ever met a god who made a mistakes? Hell no.... So, thats it. Thats who they are. They only think they were wrong just when they are forced or required to do so... because the majority have voiced out. Majority have to be taken care as good as taking care of their lover, gyahahahahhahaah~ Thats why apologize resurface from beneath the bottom of the lake.

7. They are a bunch of human who thought they are from the upper class caste where everybody needs to hear what they have in their mind. So, u've gotta listen or u'll be damned by their so called 'clan' that actually backstab each other directly,silently... Gyahahahah~

8. Some Dot Com users acFUCKINGtually lack of love, they do always need some love. Traffic is the only source of love they got, don't wonder no more okayh?

9. AcFUCKINGtually, again, Some Dot Com users have no avid readers. The only readers available is their block of sphere where only their Dot Com Clan read their posts and this happen all over again. So, that means, High commercialism needed to feed their hunger of the traffic.

10. They only know how to talk about traffic this, and traffic that. That is their main expertise. Because they are fucking dull in their real life. Gyahahahahahahhahahahaha~

So long Dot Com motherfucker....
Some of u are catalyst for me to write all these shits....
Gyahahahahahah~

Some Dot Com Users have worthless article to read.
Why bother use Dot Com acFUCKINGtually?
anyone?
Rage continues on this LINK.
have fun people!
gyahahahahahhahaa~

P/S : Obe didn't lie... Raging in english is like having sex when u are horny... Gyahahahahah~
P/S/S : Not enough? fill in the blank with suitable hate reason...


Its my perspective. What's yours?
hit me on the comment section, below~

63 comments:

J. Love said...

eh berjaya.

J. Love said...

hey i hate yu sebab u're a BS user. BS tu sama dengan bullshit tau!

kahkahkahkah!

eh lu ni orang islam ke cakap bahsa kasar kasar ni?

KAHKAHKAHKAHKAHKAH!

ok yayang. gua nak off ni. malam kita temubual okk.

AyuE SurihanyOt said...

gua tetap tak paham apa beza dot com dengan blogspot...gua rasa sama ja BLOGGING jugak..dan gua taw dot com kena bayar kan3???tu sebab diorang gila trafik...kalau free macam blogspot jadah ape nak gila trafik...

farahh said...

eh helly, gua tak reti bahasa omputeh, so gua kopipes tagline lu kat gugel transelit.. err..











Its perspektif saya. Apa anda?

kahkahkah. eh tadek kene mengene ek? ok bye

::Sarah:: said...

"Obe didn't lie... Raging in english is like having sex when u are horny"

Epic WIN ayat di atas...Mwahahahahaha~

btw, i did hit a raw nerves on that..Lepas nei memang ko kena rage...ngeheheheh~s

Affan Ruslan said...

haha. cmni lah gua suka!
walaupun gua bru pindah WP, gua takde lah rasa bangga pun.
Sje nak test2 + gua nk belajar coding2 die.

Kalau budak2 WP nak kutuk blogspot, g mamm lah.

Trafik? kalau gua update 3 4 hari sehari cmne tu? haha!

tapi gua blogwalking gak ah, nak sampaikan info2 best. takde ah macam haram nk buat review trafik.
hhehehe

aku ske baca post yg ada msg cmni, ambik yang baik2 sudah. kalau terasa tuuu... haha!

FTN said...

aku bangga guna bs.com..hahaha

.:iss:. said...

u're so gay!!! kenapa carut aku!!! aku memang dewa trefik hokkayhhh!!! i loooove CEO SEO kejadah apentah tu... i loooove traffic... but i hate traffic jam. and trafik merah too. :(

brenn said...

1. aku dekat kelas aku malas log in
2. aku letak nama je, nanti tergolong dalam golongan butthurt
3. kahkahkah!
4. padan muka budak2 DotCom dapat 'makan' free ini hari.
5. aku dulu pun macam tu gak
6. bukan aku yang bayar
7. eh, ni nombor 7..takboleh2..ada unsur2 freemason...bahayo

E.I said...

acFUCKINtually, gua pun tak suka Dot Com users.

gua tau diorang otai. tp kadang2 entry diorang macam sampah gak.

kita serupaaaaaaaaaa~~~~~

Nerzhul said...

hati hati memandu nanti kena saman ngan polis trafik. hahhaha

babyblogger said...

klu blogspot.. copyright bukan korang pnuya.. Google anytime boleh ban/delete blog korang.

klu dot com tak boleh bro.. sbb copyright korang punya. dan lagi, nampak link REPORT ABUSE kat atas tu? hehehe tau apa fungsi dia?

deus X machina said...

eh lu ni melayu kan?kenapa sebut bullshit fucking ni???kenapa lu ni?mana ajaran Islam lu ni???













awwwww

deus X machina said...

no women no cry
no traffic blogger dot com will die


hahahahhaha

RastaMat said...

Traffic???

WhatFUCKFUCK!!!???

SEO???

FUCKoff!!!???

Affan Ruslan said...

haha. ikut org gak ah sume ni.
seronok je aku baca post2 blogspot.

paling aku tak suka, budak2 WP layan blog WP je. tu yg aku benci. blog blogspot langsung tak jenguk and komen.

DaHLia said...

dot kom aku FREE ..disponsor...:)
apa salahnya nak berdotkom..
dotkomke apa ke, blogging je laa dengan bahagia ...

Ann said...

aih aku pon dot com ni...tp trafic ciput jer pon, xsemegah ngn domain tu

ps: sabar k :)

Nabiel said...

sum of them la bro..
not every one rite?hehehe
dorang ade yang ego lebey tuh..haha

LUMUT said...

aku penah gune dot com...
lpas tuh terasa mcm dah tak jadi indie mcm dulu...so aku kembali low profile kembali..hakhak..

traffic??

makan nasi lomak lagi sodap...

LUMUT said...

tapi tapi tapi..
aku rasa kalau gune dot com tuh x sume kot gile traffic..

tp MOSTLY la gune dot com dan akan kaitkan dngn SEO..

lepas tuh berkata...

apa salahnya buat kerja mudah dapat duit kan??

so tak de slh pon mereka....

cuma cuma cuma...

ade point no berapa ek..jup cek balik...ha nombor 2,,aku stuju bangatttttttttttttttttttttttt....

Anonymous said...

gua rase rage2 ni pun a bit like traffic hunter..
was it?

hi babyblogger!


-i'msosupernotcool-

amoi said...

yeah. I agree with you.
some of them only comment on their dot com friend entry.
kalau blogspot langsung tak nak komen. padahal dia tak tahu. yang menyumbang kpd byk komen kat entri dia ialah blogspot user.

shitty right?

LOL

tiafazunia said...

why need to wasting money when there are blogspot ? blogging for free kann ? for fun! so nak bayar buat hape ?

sedangkan nk masok jamban kne bayar doposen pon da bising2!
ehh ? ade kne mgne takk ?


larikkkkkkkkk!

x-po said...

aku setuju dgn kata2 AyuE SurihanyOt ni. hehe

Terukkah Hidup Sebagai Seorang Blogger?

+d.O.Y.A.h+ said...

gua nak tekan butang like.
gegegegeg

sastraboy said...

ada yg tak buat pun apa dorang cakap. haha. serius shit bak kata obe. haha!

areleaf said...

yela yela..gua x jadi la tukar dot com..haishh..baru ingat nak mencapap..

DuniakuAbstrak said...

haha nice one, tapi kalau yg dot com tu tak shit dan baik mcm aku camne?

Wan Perlis said...

dotcom best pa

Aidi-Safuan said...

ala, kata 100 reasons. nih baru 10. mane lagi 90? sob2.. :(

CONNIE said...

sesetengah je kan..bukan sume user dotcom macam tu..and some BS users pun gila traffic..sama je.

maisyara Pot! Pot! said...

nasib baik gua jenis bukan cepat terkezut wei. aku tak tahu kenapa aku tukar dot com. yang pasti bukan aku yang beli and tukar domain dot com ni? tapi, ada blogger yang belanjer. ngeee^^


tak kan nak tolak pula bila dia dah belanjer kan? hehehe.. ;p

maisyara Pot! Pot! said...

tapi, tak terasa bangga pun bila tukar dot com ni. terasa ia hanya sekadar ayat jep? hahahaha..






* bila ko nak minta maaf ni? punya banyak carut marut ni ;p

wong ah ian said...

yah whatever..instead of dot com i'd rather go to dot porn..gyahahaha!

afiqsiddhartha said...

1. Sila tanya obe apa rasanya main romen bila diri tak horny.
2. Opah aku pengasas freemason. Memang. Memang tak ada kena mengena.

Ery Farieha said...

setuju ape cikamoi cakap!

dotcom user komen pd dotcom sahaja
da lama gwa stalk
huh~

Hellioz said...

@babyblogger

arrr....
gwa syak gwa pernah kena flag ntah bpe ribu kali dah...

google chill je ngan gwa...
gyahahahahahahah~

Hellioz said...

@i'msosupernotcool

if i do chase the traffic,
why i never bother to put paid advert except nuffy at this blog?

traffic = money
ever wonder why i never care?
coz i never really care...
gyahahahahaha~

[nuff gwa ade bpe sen je pon]
gyahahahaahhaha~
xmati xdapat duit nuff~
satisfaction rules!

maCy said...

helly ta pandai mengira. seratos, bukan sepuloh~



belogsepot comel2 apa~

Hellioz said...

@afiqsiddharta
gyahahhahahahah~

1. i bet obe tak layan soklan gwa...
gwa bukannye somebody pon obe mau entertain~
gyahahahahaah~

2. really?
kewl!
gyahahahahah~

zoul said...

peduli apa ko benci 1000 sebab pun..ko sakit kat mana kalau org ada dot com.gyuahahahahaha!!
ko asyik sebut ko benci pasal org..org pun benci pasal ko weyy!! fucking crazy hell boty!!

fucking fucking fucing u!! fuck fuck!!
camner suka tak? ko ingt ko sorang leh maki

Hellioz said...

@zoul
gwa ade marah lu benci kt gwa ka?
gyahahahah~

the only cursing word u know is Fuck?
poor u...
gyahahahaahaahahaahha~

fhunky-fhinky said...

gua dua-tiga hari neh sgt busy, xsempat baca blog..

tapi gua tgk lu rage memanjang kat twitter..

pehal dowh?

aki said...

hah... ye la kot..
erm3~
eh tak!!

i'msosupernotcool said...

@hellioz:
ever wnder y there are sum blogger yg xpnah bother taruk a single ads?
rage invite people lead to traffic and make money!

and for those yang so talkative comment bout dot com user x view page, x leave comment, u r damn hilarious.
ask urself y the fuck u got into dis blogsphere?
famous?
congrats! u r one step away from becoming those dot com user u babling bout.

hell, gua da emo plak ni.
trafic gua pasti naik pasni.
cont fight kat twitter.
fufufu

Hellioz said...

@I'msosupernotkewl
gyahahahah~

famous?
yeah...
like everybody knows me
seen my figure
know my name
love me

man,
no one knows me
xcept my dear family n friends...
famous?

i always hope no one knows me,
thats fucking much more easier~
gyahahhahahaha~

i'msosupernotcool said...

famous tu gua bkan dedicated kt lu pn.
i know u r anonymous with a name.
we both are.

dat famous i dedicated for those yg kecoh2 dot com user x view n comment page dorg.
so wtf kn?

Hellioz said...

@i'msosupernotkewl~

gotcha bro...
gyahahahahahha~

fndrocka said...

berapa byk traffik kau dpt hr ni?

lazaac said...

gua tak terasa pun walaupun gua guna .com... hehehe... sbb gua tau lu mau tembak itu olang... :p

gua rasa terkecuali... :p

eszol said...

babi ckp 100

hahahahaha

dorg tu career dorg traffic

carik mkn utk anak bini

kte nak bwt cmne

slagi ade cara nak bwat duit,sume bantai

Sir Marcello said...

allo...pergh gila dindong r...lu mengamuk lagi...link lu wa dah lupa..nasib bek gua cam pic lu...

wa dah migrate...nasib bek lu cakap some dot com user..kalo tak wa sentap abis...

john bert said...

i'msosupernotcool sentiasa beri pendapat yang bernas. dari dulu aku bce blog die. blog kau pun aku slalu bce, cuma kau selalu bg pndapat yg tak bernas. ada la gak bernas. kadang kala.

kalau yg guna dotcom tu kejar traffic utk cari duit, g mampos dia la. tu salah satu pekerjaan jugak. dah dia lahir2 tak pandai baiki kereta, tak pandai bercucuk tanam, yang dia pandai on9 cari awek kat friendster waktu kecik dulu. dia byk ilmu tenet2 ni. so biarkan dia cari makan cara tu. mmg traffic tu makanan dia. traffic=duit=makanan. paham? tak ada duit tak ada makanan.

yang kau perlu rage bukan golongan cari duit ni. yang kau perlu rage bebudak blog yang orang ada blog dia nak ada blog. lepas tu mula merayu macam pusi,

"i polo u, pliz polo me back."

wadefuk dia hari2 cerita pasal dia makan nasi apa minum air apa, nak suruh orang polo, nak suruh orang komen. rilek2 sudah. kalau orang tu nak tau dia minum n makan apa, takyah suruh pun orang akan polo.

siap ramai buat fanpage lagi suruh orang like. dah ignore, invite lagi. pusi sungguh.

so, sila buat rage baru. jangan tunjuk kau bodoh sangat dengan rage orang yang salah.

john bert said...

cis, mana komen aku type panjang2 tadi hilang?

john bert said...

owh, kau tapis komen. baru perasan. haha. tak jantan la camni main tapis2.

Hellioz said...

@john bert

u never fail to amaze me with your surface judgement.

lu msty xtau ape2 cerita kan?
then lu bising hengat gwa bash semua org.

lu silap besar,
not all my posts contained straight to the point meaning,
coz some of it are full of deep thought meaning, meant to make u understand the situation.
not judging the situation.

lu pnye komen pon menggambarkan how shallow u are in judging people.

ni jela nasihat gwa untuk org cm lu,

"don't judge a book by its cover"
gyahahahahahahahahahha~

The Poyo Me said...

Setuju.
aku tak paham apa best sangat dotcom.
kawan aku ajak aku dotcom. bagi aku link lagi tuh.
tapi aku cakap
"no thanks, I'd rather be indie and stay bs.com"

it seems that i'm a friggin hipster for staying bs.com. yeaaaa

Yatre Hayati said...

berbelit lidah jawa aku nak abiskan baca entry english kau ni

jalanjatuh said...

rileks2 bro.. memasing ade reason sendiri nak blogging..
bagi aku ade 2 je sebab utame kalu aku g kat blogspot tu tp xkomen..
1. loading page lambat sangat - mmng aku pangkah terus..
2. mmng wp or self-hosted da xble nak komen sebab setting komen diorang hanye untuk blogspot sahaje - cube korang semak balik setting komen korang tuh..
pape hal pun slamat berblogging la dude.. aku slalu jadi silent reader ko sebenarnyer.. keh..keh..
jgn ban aku.. =p

mrnamie said...

adeh.. aku pun dot com user gak.. >.<

tapi memang aku selalu blogwalk and singgah bs user. Purata rasanya blog bs yang aku singgah lagi banyak dari wp.

semoga yang terbaik untuk semua. :)

berita harian said...

berita harian pun guna blogspot

Anonymous said...

Guy .. Bagus .. Indah .. Saya akan bookmark website Anda dan mengambil alsoI'm feed senang mencari informasi di sini banyak membantu dalam post , kita perlu mengembangkan strategi ekstra dalam hal ini , terima kasih untuk berbagi . . . . . .

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~