Friday, September 24, 2010

Cerita Tentang Hantu

Gwa start nampak bayang2 tadi. Jam 3.45 A.M.
Dengar gak suara halus yang gwa tak tau mane asal usulnye.
Tak tau la sebab gwa dengar headphone kuat sangat ke ape.
Shithole sungguh. Da lame gwa tak encounter bende neyh.
Tapi bayang2 tu macam binatang, ah, biaq pi la.
Bukan gwa kene makan ngan momok pon macam cerita mak gwa mase kecik2 dulu.

Mase kat hi skewl, gwa banyak kali nampak bende ni.
Ade yang sebab gwa carik, ade yang tak sengaja nampak.
Yang gwa tak sengaja nampak tu mase gwa dalam toilet, tengah basuh muka.
Entah pukul berapa tah gwa nampak, Yang penting gwa buat bodoh.
Tapi sebab banyak kali sangat si setan bodoh tu appear, gwa tanpa segan silu maki hamun berdas-das jugakla gamaknye.
Nampak cam gagah je kan maki2 hantu?
Goyang tu still ade, tapi xkan gwa nak menjerit macam perempuan pulak, sebab tu gwa maki je.
Lepas gwa maki gwa nampak lagi, bende ni atas bumbung, main terbang2 atas bumbung.

Tau la lu orang sume boleh terbang2, hinggap2 atas bumbung, tapi tak payah la nak show off dekat gwa, Hengat gwa takut ke? Padan muka kena maki dengan gwa. Gyahahahahahah~
Lepas 3 kali gwa nampak dia main terbang2 n hinggap2 atas bumbung tu gwa surrender lah.
Malas nak layan, makin dilayan makin menjadik hantu2 ni, tau la gwa perangai macam setan, tapi tak payah la kacau gwa mase gwa tengah basuh muka dalam bilik air sorang2. Hamsap punya hantu.

Lepas gwa da siap basuh muka, gwa belah la, mane taknye, 3 kali dia nampakkan diri.
Balik2 dorm je gwa sembang la dengan member gwa, sorang2 tanye gwa soalan tubi2 macam gwa nampak Kurt Cobain pulak gamaknye. Gwa pon menjawab dengan kewl walaupun cuak2 takut hantu bodoh tu buat lawak kelakar mase gwa tido nanti.

Itu mase tak sengaja, masa gwa sengaja poyo2 jadik seekers, gwa ade nampak jugak.
Yang gwa nampak mase gwa jadik seekers ni seram sikit lah.
Sikit jelah, sebab gwa nampak je, dia xkacau pon. Dah gwa yang mencarik, gwa yang mendapat la jawabnya.

Gwa dengan senior2 gwa naik satu bangunan ni yang semua orang kata haunted.
Masing2 da warning dah, kalau nampak, buat bodoh je.
Kalau da sampai checkpoint selamat nanti baru cerita ape yang semua orang nampak.
Ktorang pegi jadik seekers sebab masa tu blackout, sebab takde keje, semua set jela nak carik hantu.

Masa gwa naik bangunan tu, gwa nampak kepala pocong dengan lilin sebatang sebelah muka dia.
Muka boleh tahan burok jugak ah, name pon hantu, cuak gak la sebab gwa sorang je yang nampak menatang tu mase naik kat bangunan tuyh.
Pocong tu gwa nampak disebalik tingkap hitam yang boleh slide tu.
Muka pandang tepat arah gwa, sebelah dia ade lilin, memang lighting terbaik la.
Lilin tu setting betul2 dekat dengan muka pocong tu yang xde cover.
Pandai betul pocong ni nak takutkan gwa, berkat kesabaran dan keberanian gwa, gwa buat bodoh jela, walaupun gwa shiver sikit-sikit masa gwa ternampak tu.
Bohong la kalau gwa tak takut langsung, gwa percaya benda ghaib neyh, sebab tu gwa ade sikit takut.
Walaupun gwa tau dorang tak boleh buat ape2 melainkan bende ni ade orang bela.

Dengar cerita, sekolah gwa ni port orang buang ancak, buang botol2 yang penuh dengan hantu2 yang kena tangkap. Gwa selalu tanya diri sendiri, kalau botol tu pecah, mesti la hantu2 tu terlepas gak kan?
Lepaskan kat sungai, memang la probability botol2 tu nak pecah tinggi.
Ah, lantak la lepas ke tak, hantu tu ade hak jugak untuk roam free macam haiwan2 liar dalam zoo tuyh.

Belakang dewan makan sekolah gwa tu dengar cerita ada kampung bunian.
Betul ke tak gwa tak tau, nak tau lu tanye si Alep sane, dia suka sangat cakap dengan orang bunian.
Tapi yang kelakarnye, mase gwa check dekat nuffnang, ade manusia mane tah sesat masuk blog gwa.
Carik pasal seks dengan orang bunian. Siyes! Gwa tak tipu. macam mengarut tapi benar.
Ni screen shot yang gwa ambik

Klik Bagi Besar

Gwa xnak story lah pasal buat sex malaysia blogspot video tuyh,
Bosan gwa tengok dah.
Kalau gersang sangat pegi la tengok youjizz sane.
Takkan nak kena ajar kot. Hamsap kayu punya orang.
Youjizz tu pun gwa tau lepas baca blog siggy, hamsap tol lu siggy, ajar gwa bende yang bukan2.
Gyahahahahahah~

Oh, dah abes cerita hantu dah.
Back to reality ya'll.
Cerita hantu ni kalau nak story, sampai kiamat pon tak habis.
Belum masuk cerita dajal freemason illuminati lagi, mau terberak gwa nak habeskan karangan darjah 2 gwa neyh.

Ahha, sape2 yang baik hati nak taja trip gwa pergi Bermuda Triangle boleh la email gwa ye, gwa nak jumpa sama dajal. Dengar cerita dia duduk sane. Alamat gwa tak tau la pulak. Aisehman...
Takpe la, itu semua boleh carik.
Untung2 bole gwa buat buku pasal dajal mata satu.
Mesty best seller di kalangan semua pengkaji2 freemason yang taksub sampai lupa nak cukupkan solat 5 waktu.

See you later qwerty board.


Its my perspective. What's yours?
hit me on the comment section, below~

35 comments:

eiffel said...

klo aku yg jumpa antu...eishh..mau demam kot...

sempat gk lu perli ngan freemason...hahahahaa

Anonymous said...

hahahha babi betul
skrg ni wa pokes fikir dak
span bob n patrik ..
betol2 ada kat laut nun atau x jer
kalauuu ada kannnn bestttttt


>>____<<

AyuE SurihanyOt said...

aku tak penah nmpk dan aku tak mo nmpak @carik...hoh

raina said...

keyword aku pun sama..gila lucah..padahal xada word tu pun dlm entries aku..

aku pun skang ketagih youjizz! Blame siggplus! Huh!

Lya Colours said...

berani nye ko ni ek
blackout, pastu p jadi team seekers
kalo aku xde maknanya
kasi dok dalam selimut and tido

fhunky-fhinky said...

mannnggggaaaaaaihhh


seks dgn bunian??ini fetish tahap tak masuk akal..kalah geek yg membayangkan seks dgn sara kerrigan...

kalo badang makan muntah hantu jd gagah..seks dgn bunian jd apa plak???


HAHAHAHAHAHAHAHA

ururules said...

setau aku.. setan nih kacau org yg beriman jek. haha! sebenarnye. hantu yg hinggap2 tuh bukan kacau ko pun hellioz.. dia nak main ngn ko. dah ko pun hantu gak. lol. dia mesti nak sruh ko lompat2 bumbung gak cam dia.. cube ko try bace ayat kursi ke. yasin ke. mau dia tampor ekau kat situ jugak. lol.

aku setakat nih tak penah jumpe atau kene kacau. mungkin sebab bile hantu tuh jumpe aku. dia kate "eh.. budak nih hantu nih. takyah ar kacau. kawan nih. kalau tak, mesti ade cahaya keimanan kat dahi dia". lol.

.s.o.f.i.a. said...

ada gak orang tadak kerja carik kerja cam lu ek......???? ha ha...... seb bek tadak jadik benda pelik2.......

ieQa sWetLuv said...

haha..macam2 cara org carik sbb seks punyer citer ek.. apedaa~

Emilia Emira said...

iskkh3.

afiq aiman said...

hellioz si pemburu hantu...nice one! gyahahaha

anak abdullah said...

ko bukan hantu ke?

Gen Fujita said...

cerita hantu, hmmm... thanks, anda baru saja bagi saya idea...

Hizami Rahim said...

aku tak pernah nmpk hantu scr live lg setakat ni.
:D

CERITA LEBAT said...

ah..lu biar betul.

iemaZAIMAH said...

asrama,common lah tu.my former school pun berlambak benda2 tu...

luckily,org xpnh jumpe satu pun even org msuk dr f1..so 5 tahun tu mmg safe la kot..kot la..

hiro said...

vavi..leh wt pelem tu....haha

MOFASAD said...

tu la pasal..

sigg pun ajar gua tgk youjizz

memang master porn tul!

tiafazunia said...

nampak sgt da kawen nnt gua xpayah nak takot2 hantu lagi yedak?

blackout ? sigh~ xsuka ahh bace pasal hantu neh. hamsap laa lu!

blah ahh!

Wan Perlis said...

entah aku ni ada krisis identiti ke apa.coz aku x percaya hantu. hang memang hati keringkan.

Kie-yu said...

belog aku pun dah hilang virgin psl keywords gini
kuikuikui

Amoi said...

ko prank diri sendiri kah dengan entri ini? kah kah kah!

jom jadi seekers yayang!

kita pergi hotel Genting. Ada hotel kat sana nama Amber Court berhantu katanya. Tak caya pergi sana Google. You will found a lot of story about this hotel. HAHA~

Jommmmmm~

untung2 kita boleh masuk TV uuu.

HAHA~

The Poyo Me said...

dajal tinggal kat bermuda ek?
pi la sana.
kot2 die buat rumah terbuke.
almaklumler raye.

aLy said...

uih pocong tu tak de lak lompat-lompat eh

hamzah ian said...

subhanallah (ayat farid)

nAmA wA jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

wa rasa hantu tu ada mslh seks dgn lu..

J. Abdullah said...

tak sia sia gua amik lu jadik boyfriend. lu sungguh berani, gua kagum.

nanti gua takut boleh gua gedik gedik mintak kena peluk kan?

maCy said...

maCy ase hantu tu pun dah tergilakan helly lah~

maCy said...

same cm jK, sme gilakan helly~

areleaf said...

menyirap gua bace jlove komen..gedik bebenor..

gua syak hantu yg paling ganas skali dlm dunia ni ialah hantu mozek..

kopimacy said...

pahal entry ats xleh komen.

toyolkiut said...

hantu? mana hantu?
ada hantu..mana2..
hehe!

Affan Ruslan said...

pandai lu main SEO? keh2

.::WaNiE::. said...

gwa nampak menatam ni tatkala gwa keletihan dan termenung dan otak kosong.

salu gak.

tp mesti gwa senyap sampai rasa takut gwa hilang

huhuhu.

tp yg baru nampak takut aa kot. kalau da nampak byk kali, dah tak rasa takut sgt.

first time gwa nampak mmg demam gak gwa berhari2. kat uitm pulak. haram.

eh, seks ngn org bunian?

ada ke citer ni? suh dia cari majalah mastika lah

Anonymous said...

You'r quite correct on this piece!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~