Wednesday, September 15, 2010

Dilema Meleis

Gagal Spm, every sem repeat paper...
Salahkan freemason

Harga barang naik
Salahkan freemason

Harga minyak naik
Salahkan freemason

Kena buli kat sekolah
Salahkan freemason

Bila Miskin
Salahkan freemason

Iklan multimeaning tv3
Salahkan freemason

Buat petronas twin tower
Salahkan freemason

Kepala hotak bebal macam kayu sebab malas belajar
Salahkan freemason

Gaji kecik
Salahkan freemason

Kote kecik
Salahkan freemason

fikir luar kotak
Salahkan freemason

Nampak semua bende yang ade segitiga
Salahkan freemason

Lady Gagah famous
Salahkan freemason

Melayu bodoh macam tenuk
Salahkan freemason

Melayu mundur
Salahkan freemason

Logo Hellioz
salahkan freemason



Meleis2~

Citation : Obefiend


Its my perspective. What's yours?
hit me on the comment section, below~

39 comments:

.::WaNiE::. said...

haih ni lagi bukan bidang i yayang

freemason tu ape bende

gyahahahha

Fakhrur Razi berkata said...

Qada dan Qadar sume tuh
xde kne mengena freemason kot
btw,
kalau kau buat lmbng tuh BUKAN utk tnjukkan yg kte nih berilmu so xkesah nk mengaggungkan sesuatu tentang freemason nih..
maka xterpulang lah nk buat lmbg cm2ner pun~

hamzah ian said...

oyeah... freemasom ke hape ke yg penting gua hepi..

hahahahha

amoi said...

hye.

saya agent freemason.

berminat nak join?

meh!

AlexiaAqram said...

012-4638939. No baru encik dajjal bin pedajal. kalau berminat nak masuk kelab dajal, boleh kontek.

raina said...

aku pun agent freemason gak! Sila hadiri mesyuarat ahli2 setiap khamis minggu ketiga jam 3ptg di lodge udi. Pakaian sut hitam, spec mata hitam, kenderaan juga wajib warna hitam..baru true...

maisyara Pot! Pot! said...

aku taknak comment sal freemason. salah tulis, mahu kena bedal. ngee^^



* aku nak makan free je. bila ko nak wt open house :P

plumpy.tootsie said...

typical thinking.

hembus sane,pegi sane

hembus sini,pegi sini

areleaf said...

tadi gua nampak ade org main dam aji..gua syak ade agenda freemason kat situ..

.s.o.f.i.a. said...

aku nak join kelab APA ITU FREEMASON.....AKU TAK PAHAM SEPATAH HARAM..... ada tak kelab tu???? =)

+d.O.Y.A.h+ said...

gua nak makan mekdi free of cas.ada x.

alfablue7 said...

The arrival~~~~ yaaaa!! habes la korg sume

DuniakuAbstrak said...

jgn salahkan benda/org lain atas kebodohan diri sendiri

J. Love said...

dulu budak2 indie suka pakai baju kotak2 beli kat uptown tu kira freemason jugak kan?

explain plis. gua dah terjebak dah ni.

plumpy.tootsie said...

btw,i love ur flag.eyh..flag ke tu?yg stripes tu?yelah kot.

mcjust.lol said...

aku tak paham sepenuhnya lagi nih. ishh.

jap jap, kira meleis tu adalah malays with typical thinking gitu?

iye dok? iye dok? jawab!!

afiqsiddhartha said...

siapa yang nak mengamuk kalau aku kata freemason ni tahi? Taksub sangat apahal? Tumbuk muka nenek kau baru kau tahu.

| Larasephia | said...

yang lain2 semua aku pernah baca dan dengar. tapi yang issue "kote kecik" tu ada mentioned kt mana ya? termissed plak.

nyaris bertumbuk dengan pakcik umur 54 thn d malam raya gara2 bertekak isu bodoh mcm nie.

eszol said...

pasal freemason tu bleh bwat entry n bwat duit....................

Hellioz said...

@mcjust lol
yessir
10 markah disitu.

deus X machina said...

oh meleis ku!!!!!!!!

beautiful_rose said...

tu bukan salah freemason,tu salah sendiri.org melayukan suka cari kesalahan orang dan menunding jari pada yang lain.

logo ko...ada sebab kenapa ko buat logo macam ni kan.bagi aku 3segi itu kukuh berbanding bentuk yang lain.

afiq aiman said...

freemason???rumah agam percuma ke...or what gyahahaha

Ines Mariel said...

salah sendiri tp tak nak ngaku. slalu melayu jerk yg kasik alasan mcm nih... cane lah nak maju kalo asyik nak cari kesalahan dlm hidup.
btw thanks for dropping by my blog

The Poyo Me said...

Meleis mentality:

EVERYTHING IS WRONG EXCEPT MEEEEE

Anonymous said...

f**k la lu melayu. typical pngkhianat bangsa.

Aujinz said...

oiii..gaji kecik tue ..
terasa aku der..

nie pon salah freemason gak nie..

Luulek said...

Kenapa malay mesti support malay??
Fuck word i ever heard..! hahaha!

Fontonk said...

Pelajar takda parking kete,
salahkan freemason.

No. plate kete FRM50N
salahkan freemason

chatbox takde,
salahkan freemason

Sharkox said...

hahaha...terlebih the arrivals la ni

Anonymous said...

ayoyo , aku nak nasihat 1 je... lu SENGAJA buat logo mcm freemason jadi lu memang nak jadi freemason nak orang pikir lu freemason . POYO

Nik said...

anonymous. lu la poyo. nak maki orang, nama pon x letak. gua ni lain la..xde blog. hahahaha

Anonymous said...

Budak mcm ni bole jadi pengkhianat melayu je nih . dah lama aku tgk blog dia. konon nak jadi JK.. wahahaha

Anonymous said...

setuju dengan anonymous di atas. budak ni jenis yang malu nak ngaku bangsa sendiri, gi pangkah lagi. bukan nk tlg majukan lagi. org2 camnila yg rosakkan bangsa melayu tu sendiri.

rexx said...

hahahahahahahahaha...kan da kena ... jgn la kutuk bangsa sendiri ...kacang lupa kulit

Zala Wajik said...

16 mei,
salahkan freemason.

perang dunia ketiga,
salahkan freemason.

dude what's more?

ps: Finally aku dapat komen ponnn.

ururules said...

mason percuma dowh.. kene salahkan derang. derang asik dapat percuma sume mende. wahahahahahahahah!

i care said...

sbnrnya..kalu kita x kaji, xdk ghirah kpd agama, kita mmg xkn rasa apa2 pun bila tengok iklan tu (mcm blogger 2..nmpk ja mcm pndai..tp bongeng sbnqnya)..tp bila kita mengkaji + ada ghirah pd agama..kita akn rasa sensitif sbb:

1) budak tu mcm baca al-quran,tp terbalik..so,budak tu baca ke x? ke dia nk menggambarkn y umat Islam hari ni x baca quran pun..sbb baca pun x fhm..n kalu fhm pun,x amal (nastaghfirulLah al-'Aziim)

2) kalu tu al-quran,apsal plak dia bleh letakkan sekali dgn gmbq beca y nk sama mcm santa clous? hakikatnya, dia nk samakan aidil fitri dgn krismas..n nk samakan Islam dgn kristian..sterusnya,hilang lah pengahyatan kita terhadap hari raya..juz sambut suka2 je..mcm org kristian sambut krisamas..walhal bukan suma y smbut krisamas tu org kristian..kalu kat eropah,byknya atheis..tp smbut krismas jgk..

ni lah dia kjhtn freemason @ illmunity @ knight templar (sumanya sama, juz nama dia berubah ikut zmn n ahli)..mtlmt diorang ialah diorang nk samakan agama..strusnya hapuskn terus fhmn beragama..lepa ni bukan skdr nk hapuskn Islam..bhkn suma agama..sbb lps tu..lepa nk ajk kita smbh lucifer @ azazil @ anti-christ@ al-masih adDAJJAL!!

teliti kan perancangan lepa? kita tngok iklan tu x rasa apa2 pun..tp bg y sntiasa peka dgn isu ni..lepa akn tw..y ni adalah salah satu agenda freemason nk satukn n sterusnya hapuskn suma fhmn agama..

Insya Allah suma jwpn berkenaan freemason @ illmunity @ knight templar ada di sini..

http://www.dinar-emas.com/vaticans.html

adeks said...

series ak xpham knape org nk berbicare psal fremason bagai nie.... k r.... org kate iklan 2 de ciri2 fremason bagai.... nk tegak kn islam la sngat kate nye.... da 2 nape iraq n palestin kne serang dulu kalian2 yg nk sngat pertahan kn agame nie g bngkit angkat senjate lawan balek.... bantu sedare kite kat sane 2.... 2 bley kate plng agresif r... plng cikai pon kalian wat r solat hajat tiap2 malam smpai negare2 2 bebas.... ak mngkin xde ilmu, ak mgkin xbijak berbicare.... tpi ak taw beze kn manusia yg juz pndai ckap... tpi habuk pon xde.... btw hell dude.... keep it up.... ak suke care pmikiran ko....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~