Monday, September 27, 2010

Gay

-Dari pemerhatian gwa-
Muka dia lagi hensem dari gwa
Kulit dia pun lagi putih dari gwa
Kulit dia cam kulit orang jepang, bersih la slalunya.
Badan dia lagi sasa dari gwa, boleh jadik model gwa syak.
[model spender pon laku gwa syak]
Dia memang style, metrosexual? Yeah itu dia.
Perempuan? Petik jari, keliling beratur.
Yg gwa jeles tak petik jari pon memang keliling perempuan.
Gyahahahahahah~

Credit to mr google


The sad thang is dia gay, yeah Gay.
Gwa xde masalah dengan gay selagi dia tak kacau hidup gwa.
Tapi, paham tak maksud gwa wahai lelaki?
Its a waste. Kalau gwa boleh exchange badan ngan dia kan bagos.
Gyahahahahaahah~

Perempuan?
Gigit jari la anda semua.
Almost perfect figure yang gwa yakin perempuan carik dah hilang, itu baru satu, yang lain? Sila buat statistics. Kalau rajin.
Nampaknya perempuan memang jadik makin banyak la hari2.
Gyahahahahahah~
Sikit2 laki berkurang.
Yang jadik pondan lain.
Yang jadik bapok lain.
Yang jadik transvertite lain.
Yang jadik gay lain.

Ok2.
Gwa tak tau nak type ape, this is going to be fucking random.
Mereka Gay. Tapi mereka Ramai gler kawan perempuan.
As a Guy, gwa yakin gwa jeles, sape tak jeles beb, perempuan keliling pinggang.
Nasib  baik mase gwa kenal mamat ni gwa ade girl.
Kalau tak hari2 rasa nak mencarut gak ah. [confession]
Gyahahahahah~

Gwa ade agak sikit experience dengan gay2 neyh, bukan sebab gwa apart of them pon,
Tapi maybe sebab dorang attracted kat gwa, nuff said.
Start dekat hi skewl lagi gwa da jmpe bersepah gayness n gay people.
Hari2 gak la gwa maki2. Ramai kowt kene bj.

Srsly, mase gwa kat hi skewl, ramai gler mmber2 gwa kena Blow Job dengan gay2 neyh.
No, gwa tak sekolah dekat sekolah lelaki sahaja, sebab tu gwa tak berapa nak jakun dengan perempuan.
Ramai je mmber gwa yg sekolah lelaki sahaja jakun giler babi dengan perempuan.
Gwa tak tau kenapa but they seems obsessed with it.
Every single day bual pasal perempuan. Bosan meyh...
Sumpah bosan. Dalam dunia ni ade perempuan je ke?
As if takde bende lain to talk about. Kalau gwa bosan gwa belah. period.
*Addition 
[ gwa tak buat blog untuk mengorat or nak flirt dengan mane2 perempuan]
Harap maklum. [Hye skandal2 semua!]

Oh, itu cerita kat hi skewl,
sampai university?
macam2 lagi gwa nampak.
Gay wannabe, pondan wannabe, bersepah beb.
Depan mak bapak gaya gagah, macam lelaki sejati seantero malaya,
Tapi belakang mak bapak, dah macam sotong kurita dah.
Sotong kurita pon lagi gagah gwa syak. [FAKTA]
SRSLY...
Hari2 gwa WTF??!!

Gwa penah pukul sorang gay wannabe few years ago.
Street fighting? Yeah.
Gwa menyirap giler dengan kaum2 gay n pondan wannabe neyh.
Depa ni suka sangat cakap belakang, and bila bende tu sampai je kat telinga gwa,
gwa panas, gwa mengamuk.
Lagi satu, bende ni ade related dengan girl gwa mase tuyh.
So, this is it, "u want it?, u got it"

On the spot lepas ade ceramah ape babi tah gwa jumpa dia.
Gwa letak speck gwa kat tepi meja. Borak sepam dua.
Gwa hentak laju2. Gyahahahahah~
its one of the best feeling in the world.
Srsly, gwa hentak dia sampai kasut dia tanggal n beg dia almost tanggal.
Si gay wannabe tu? Dia tak balas, sebab dia tahu dia salah.
Kalau dia fight back pon gwa dah ready, ape nak jadik, Jadik!
Da lame gwa tak lepas geram macam tu, its a heavenly brought from feelings.

No joke. Kalau lu pernah bantai sape2, doesnt matter lu menang ke kalah,
Lu tau macam mane 'Feel' dia. Lagi best dari beli iphone4 sebijik.
Tak caye g pukul sape2 pastu story kat gwa best ke tak.
Make sure lu buat mase lu marah lah, lagi best.
Gyahahahahahahha~

Gwa hentak dia sampai dekat the end of the building.
Scene? Tengah2 badminton court, ramai penonton.
Baru lepas ceramah kan?
Tapi kalau lu tgh marah, lu tak pk dah sape yg sedang menonton.
Kalau mak bapak gwa ade depan gwa pon gwa pukul gak, gwa pedulik ape.
Gyahahahahahah~

Habis je gwa pukul dia, gwa suruh dia apologize dekat semua yang dia dah buat taik.
Nasib baik girl gwa mase tu ade kat sebelah, and dia ajak gwa pegi tempat lain.
kalau tak, memang menjadik la setan dalam badan gwa.
Gay wannabe tu badan lagi besar dari gwa, setan mane tah masuk badan gwa,
gwa pukul tanpa rasa sangsi kalau dia ade network besar dari gwa ke ape.
Ah, g mampos la lu gay, lu carik pasal lagi gwa hentak lu lagi kaw2 lepas ni.

Ini betul2 dah kelaot dah neyh.
Gwa sebenarnya takde ape2 masalah dengan gay neyh,
Yang ok dengan gwa ramai je, tapi once lu buat palat dengan gwa,
Face the music lah...

Ahha, btw,
Gayboy bersepah. The only thing is lu tau ke tak dia gay.
Either top or bottom, or both.
Some of them confess, some, tak berani nak confess.
Yang gwa kenal ni siap cerita kanan kiri depan belakang semua yang dia buat dengan 'balak' dia.
Sampai cerita salur bontot luka pergi hospital pon dia cerita sekali.
Geli siyal gwa dengar, geli la bodoh! haha~
Nasib baik gwa kewl, g mampos la ape lu nak story.

So, hati2 lah dengan sape2 yang ade tunjuk ciri2 gay.
Tak pasal2 malam nanti lu kena bj senyap2.
Gwa tak jamin ke'virgin'an lu orang ye lelaki sekalian.
Gyahahahahhaha~

fast fact -from what i've experienced-
[gay people may have had sex with women, but they prefer to fuck anus or being fucked on their anus]
[gay people are mostly abused when they were still a child]
[some gay people IS not a good secret keeper, but a good listener]
[gwa blom jadik gay lagi, gyahahahahahah~]

P/S : Agak2 justkontol dengan eeeiiiinnnnnnn gay tak? Gyahahahahahah~ 


Its my perspective. What's yours?
hit me on the comment section, below~

51 comments:

.::WaNiE::. said...

dua2 tu gayyyy

gwa syak lah hahaha

eh nanti dorg saman gwa, jadi gwa kene tukar statement

gay kah? hahah

**tp ada gay kat ofis gwa ni dahlah tak hensem, kurus tak menaikkan nafsu langsung memandangnye, mata satu ke timur, satu ke barat.

tp true, ramai gay yg sangatlah kelihatan macho

sob sob sob

sbb tu gwa dapat lu je

eh?

hai yayang !

fakta : ofis gwa ada 6 gay out of 14 staff.

eiffel said...

belasah org memang besh!!!sumpah wey..walau pown gwa lom dpt+tak sampai aty nk blasah org sesuka aty..

laki yg suka ckp blakang tuh org kata cm pompuan...hakhak..sbb pengecut

dorang ni ngan kaum dorg senirik pown dorang suka ea..pd hal sama jerk kan..

Whoopz said...

Hahah... Manusia da mcm2 jenis skrg.. Pesan gwa 1 je.. Jgn kentot dpn gay2 neh..
Nanti ke'dara'an lu terkantoi..
Hahah

LUMUT said...

lelaki dah lah makin kurang...


dah tuh tolak gay ngan bapok ape yg tinggal???

oh dunia...


oi hellioz aku nampak kat shoutbox 2+2=5 lu carik gua kan..=p.hehe

gua ade je dtg baca2...cume senyap2 tak komen sbb gua picisan idea pon bodoh2 jer.hehe

i'msosupernotcool said...

fuck.
This is so gay!

afiqsiddhartha said...

pertama sekali, kantoi kau pakai cermin mata. Kedua, kes kena blow memang selalu aku dengar. Siapa gay kena paksa blow kepala lelaki lain pun ada jugak. For fun dengar cerita. Yang ketiga, aku setuju yang gay ni pendengar yang baik. Ada yang baik hati. Sampai kena guna. Keempat, gay yang kau belasah tu lembut ke keras?

fzikuz said...

uuuhhh... dasyat citer lu...
x mmpus lak bdk gay tu lu bantai?
dasyat r lu! 0_o

alfablue7 said...

woi,moning.eh justkntl ade awek lewww...hohoh

hamzah ian said...

korek bontot lu sendiri dan jilat.. itu la rasa gay

.s.o.f.i.a. said...

aku tatau nak komen apa pasai golongan nie sebab for sure la diaorang tak suka kat aku....... dan akupun tak suka kat diaorang. aku tak suka komen benda2 aku tak suka nie.. he he......

ima said...

[some gay people IS not a good secret keeper, but a good listener]

aku suka ayat nie. hahaha.

deus X machina said...

gay=shaitttttttttttttttttttttt

lilacfla said...

Sikit2 laki berkurang.
Yang jadik pondan lain.
Yang jadik bapok lain.
Yang jadik transvertite lain.
Yang jadik gay lain.
Yang jadik dayus lain. (>_<)

padanla laki2 tak cukup di akhir zaman ni. bukan mak kurang beranak laki, rupanya lelaki2 kurang sejati.....

+d.O.Y.A.h+ said...

gua baca ni masa tgh makan. n masa tuh dh ayat yg las2 hahahah. anus. ;p

maCy said...

helly, u tak gay kan?
ok. gud. lol~

Ann said...

rugi jer eh jd gay ni....huhu

areleaf said...

betul2..same kes dgn gua..pompuan yg gua nak selalunya kalau tak dah kawen,mesti lesbian..sigh..

tiafazunia said...

asal gay je hensem!
asal hensem je gay!
bosan betul! ape yg best ntah jd gay! bkn bole dpt anak pon!

eh eh, lu pon hensemm kan? tp tak gayyy kann kann ?

:)

Amoi said...

aku tak ada masalah dgn gay ni.
selagi kau dgn hidup kau. aku dgn hidup aku. Is fine mang.

tapi bapok ni. kalau betul2 dressup macam laki.omg. bikin pingsan! hensem tahap babeng ah! tapi nak bt mcm mana. they prefer to dress up like gegirl.

yg aku jumpa ni. kote dah lah bsr. lagi pakai skinny jeans. heh. dia tak perasan ke mcm tersembul keluar dari zip seluar dia? terseksa weyh aku tgk dia pakai skinny jeans tu weyh T_T

ni tak tambah lagi dia pakai baby tee yang cutting badan pmpn. nampak babat! hihi. status kat ym "on diet" katanya. kah kah kah!

at the end. he have a gf! gogeus plak tu gf dia. HAHA~

Hellioz said...

@lumut
lu majok ngan gwa ka?
gyahahahahaha~





@afiq
pertama sekali gwa memang pakai spek

kedua yerp, byk cerita mcm2 gwa dgr
[sbb tu gwa yakin perdana menteri wannabe tu gay]
[mmber, kira member gwa yg gay tu penah nampak dia kat gayclub]
nuffsaid

ketiga yerp. stuju

keempat gay yg gwa belasah tu buat2 sotong.
kalau dia fight back, mau gwa kalah or draw.
tapi myb sebab dia tau dia salah, tu yg dy xbalas sebijik pon penumbuk + flying kick gwa.
gyahahahahah~

Hellioz said...

@fzikus
xmampos pon.
kira merana gak la makan kaki sama tangan gwa.
sbb tu gwa ckp, u want it, u got it.'
tengah marah plak gwa mase tu, hamek bahagian masing2.

Hellioz said...

@alfablue
lu kena paham,
status dorang kena jaga.
some gays are worried being labelled gay.

konon2 ade awek, tp gay,
banyak beb bende tu skang,

and, mmber gay gwa penah main dengan suami orang yang dah ade anak?
how's that?
gyahahahahahah~

Hellioz said...

@hamzah ian
yerpy yerp.
true.

geli la siyal!
gyahahahahah~




@doyah
epic!
gyahahahahah~




@macy
so far gwa blom gay lagi.
gwa masih lagi gemar melihat buah dada perempuan.
gyahahahahhahahaha~
[gwa laki meyh, fitrah gwa la]

Hellioz said...

@alep
gyahahahhah~
malang btol lu neyh,
so far gwa blom face bende2 tu lagi
tp lesbo ftw gak kdg2.
gyahahahah~

@tia
gwa xtau la gwa hensem ke tak,
gyahahahaha~
ouh, gwa x gay.

@amoi
kewl~
tapi kalau naluri dia nk jadik gay gak,
in the end dia main dengan laki gak.
gwa pon pening dengan mereka neyh~
gyahahahah~

RastaMat said...

FCUKFCUKFCUKFCUKFCUKFCUKFCUKFCUK!!!!!!

Hell is Yeah...

Citer lu macam ade same sket ngan guwa..

tapi guwa tak hentak depan orang ramai macam lu sebab guwa xnak kene buang skolah..

Lagi 1 kes, bout my girl..
wif a very FUCKING story of dat GAY animal..
ARGHH..malas guwa nak ingat lagi..cam babi jek rase..

guwa sangat marah biler cter pasal gay sebab diorang BABI!!!

FUCK U GAY!!!
ALL OF U!!!
SO LONG COCK SUCKER!!!

Hellioz said...

@rastamat
ape cer nye?
meyh la kongsi
gwa nak tau gak.
gyahahahahahahaha~

ururules said...

bebudak slalu develop jadik gay semase derang bersekolah asrama. lagi2 kalau mereka berskolah kat all-boys school.

gersang tak dapat pompuan. tak dapat cekgu pompuan. junior jambu pun jadi lah.
maka si gerang serta si jambu tetibe merasa nikmat jadik gay.

bukan gyahaha hellioz.. gayhahahaha!

zmm1007 said...

kau panas baran.

Hellioz said...

@ururules
yerp

@zmm
lu xknal gwa
lu xtau sabar gwa tahap mane
haha~

but its up2u
lu maybe suka judge orang kowt
m just saying~
gyahahhahaha~

.::WaNiE::. said...

ok gwa sentap kali ke dua ngn lu

ni ape kes lu reply komen org lain komen gwa lu tak reply ni.

damn betei.


hahaha

pisau belati said...

hukum ALLAH menyerupai itu di katakan haram,apa lagi menukar jantina.
diciptakan lelaki itu untuk perempuan dan perempuan itu adalah untuk lelaki.kan telah tertulis kaum hawa itu di jadikan dari rusuk kiri adam.

mengapa perlu mengubah ciptaannya sedangkan sebaik-baik kejadian itu adalah manusia yang punya akal.

setiap kejadian ada hikmahnya dan setiap perbuatan akan ada ganjarannya...

fhunky-fhinky said...

eeeeeeuuuuwwww...

geli geli geli..

eh...gua tergedik plak kat sini..

HAHAHA!

aLy said...

agak2 bila gay ni pegi masjid, dia tau pilih saf tak?

Aujinz said...

hahahhaha...

Gay memang tak leh blah..
nak muntah aku dowh..


tapi gay paling cool yang gua tau dalam sejarah ialah ENOLA GAY!

muahahahaha

zmm1007 said...

hahahaha
eh tersentap ke? hahaha..
yolah yolah
.
.
.
.
.



nah untuk kau
kau penyabar lah.

oh lupe. kau ada kucing.
orang suka kucing hati baik sebenarnya.
suka la tuh. suka la tuh.
okterimakasihbyenantiakukunjunglagi

Yon BB (Akira Blog ) said...

Lu tengah tulis tentang lu ke? haha mmg dasar gay tul . Lu ni mmg gay... tapi nak post ttg org pulak . sedar diri la sikit blog pun x stai mulut pedas melebihkan azw** *** .

The Poyo Me said...

@yon--jambu seh muka lu.

lu gei kah? hhahaha

lagi satu, kenapa ramai awek2 di sana suke bermember dgn laki gei/bapok?

best sangat ke?

kene ngate sebijik ngan mulut lazer diorg tu, menangis gak korg...

Hellioz said...

@yon
= muka jambu bapok tengah smoking
gyahahhahaha~

ni budak2 bb wannabe kowt.
bendera malaysia dengan bendera united states pon xtau
bodoh macam ungka
gyahahahahahaah~

nursarah said...

haha

paling geli si Gay versi pempuan/gf. mesti cam lemah lembut. Euuuwww!

Yon BB (Akira Blog ) said...

@heeligay , bendera malaysia kot

Hellioz said...

@numbmindedyon

fools will always stay as fools even if they try their best to change it.

yes, u are a fool...
gyahahhahhaha~

btw, keep reading
u might be less fool than u are now
gyahahahhaha~

maisyara Pot! Pot! said...

tapi, best apa kawan dengan lelaki spesis metrosexual ni. lucu meh! ngeee^^

Yon BB (Akira Blog ) said...

@heelidarai

haha , cakap melayu sajala . takkan dah lupa kot bahasa sendiri ? bangla nasi kandar pun cakap melayu .pikir lu sorang ja pandai ckp inggeris?

Hellioz said...

nampak sangat lu ni bodoh english
xpaham english pastu marah gwa type in english plak.
poor u~

oh, daftar english class okayh?

Puteri. said...

it's their moral choice! ((:

Yon BB (Akira Blog ) said...

haha , ko pikir aku x reti ckp inggeris? ko pikir aku tak paham ke yang ko tulis pun grammar error . Lantak la ko nk kata apa sbab aku x mcm ko yang perasaan stai tapi hakikat x stai takat mana pun . Pikir ckp inggeris org hormat lu? aku sirius x hormat ... nk jadi cm justkhai tapi challenge justkhai...ksian2

Hellioz said...

alahai si bodoh ni
nape la lu ni bodoh piang sgt?
bile mase la plak gwa nak jadik macam justghey pujaan hati lu tu?

last statement
happy visiting
n oh, keep visiting ok
gyahahahah~

Anonymous said...

pujaan hatiku ? wahahahahaa! lawak tul la ko ni.... aku tau la ko nk jdi mcm justkhai tu sbab ko nak challenge n get traffic tinggi....xpa2 aku paham la... aku tau sgt prangai2 blog2 yg suka carut2 nih dan x sdar diri ...

K2r~90 said...

owh gay kenape anda begitu bersepah2

Anonymous said...

kau tuh pompuan, jangan la blagak laki. aku kenal sapa kau. :)

una berry said...

too bad
the more gay guys,the more single women
what a waste

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~