Monday, September 20, 2010

My Dead Cat, Friskies, New Kitten and a Palm Civet

My cat was dead. On 31st august. fuck yeah i miss him a lot. He's my subject to bully, everytime i'm home. Because he tends to be the typical male cat that used to be mad when anybody try to be kewl with him. Sadly, he's beautiful. His pattern on his body makes him a beautiful cat.

Oh, dia mati sebab sembelit. Banyak sangat makan friskies. Screw friskies. They just kill my cat.
Demyu friskies.
Gwa akan rindu sama kegemokkan badan dia yg gwa slalu tepok laju2.

This is the cute motherfucker's picture before he was dead. Screw friskies again.
!$%$$&%(*)*_)&((**&%&$ [cursing words]

.RIP. 

He's a cute furry bastard aint he?

gwa syak dia tgh mimpi basah, look at his penis... Gyahahahahhahaha~
he's so fucking carefree that he'll sleep anywhere he wanted to, poor bastard.
U died too fast, i aint even got the chance to say goodbye.
But there's a good news to any bad news, i believe its Yin Yang.
There's a kitten in my house, its a he. Thank god that new kitten is chillin.
And there's another addition of Palm Civet a.k.a. Musang buah or Musang Pulut according to the Fuckpedia.
The day i wrote this fucking entry is the day i knew that its a protected species.

Kewl eyh?

gwa xpasti ape sebab dia malu2
Kalau lu nak tau, binatang ni la yang buat kopi luwak yang semua orang gelikan tuyh.
Dia punya bahan nyahtinja memang xde bau ape2. Sebab dia makan buah dengan sayur.
Itu jela yang gwa bagi dekat rumah. Si musang ni kanak2 lagi xsilap gwa.
Oh, haiwan liar ni jinak bley tahan. Dia nocturnal. Same macam gwa.
Siang2 dia tido. Malam2 dia round cage dia lebih 20kali. Name pon binatang nocturnal an?

Ape gwa merepek pasal musang plak neyh?
Sebenarnye gwa xpuas hati kucing gwa mati in the 1st place. Alang2 ade binatang aneh dekat rumah gwa, share jela kat sini. Kalau lu orang ade kucing, jangan keje bagi friskies je manjang, pegi la carik ikan, pastu rebus, gaul dengan nasik bagi dia rasa REAL ikan macam mane. Bende ni tolong pencernaan dia jugak. Takde la kucing lu orang mati sebab sembelit nanti macam kucing gwa, macam sedeyh je bunyiknye.
Gyahahahahhaah~


Its my perspective. What's yours?
hit me on the comment section, below~

36 comments:

eiffel said...

asl teknik kucine lu tdo sama cm kucine gwa gak???suka tdo terkangkang...menci tol gwa tgk!!!
(wey, yg tecik tuh ker penis dia???sumpah gwa xtau...asl nmpk cm nip' kucin betina jerk????huhuuhu)


giler senang bela musang..xkn da beso pown dia vege gk...???

Affan Ruslan said...

RIP. nice cat.

gua rasa kucing gua lagi gemuk, no wonder because die kena adapt ngn winter, during sept.

AyuE SurihanyOt said...

tu gambar lu ke gambar adik lu?????




penis kucing lu giler comel wehh..hahaha

Whoopz said...

Semoga roh kucing lu berada bersama roh kucing2 yg beriman kat sana..

ErR.. Gambar last tu buat gwa syak yg lu ni pempuan bro [?].. Hahahah..

tiafazunia said...

haram jadah betul!
dye da mati lu pegi aibkan dye letak gmbr penis dye!
ciscis!
mcm lu x pernah mimpi basah!
gyahahahaha~

afiq aiman said...

yg pompuan tu le ke hellioz..kewl ekeke
blog lu pun kena malware ni apa kes ekeke

lufkin said...

Haha!! Kucing lu stim la.. aku syak lu gentel2 telo dia sampai jadi camtu kn? takpe jangan malu nak ngaku... aku pn slalu kenekan kucing aku camtu.. dia terus horny nak carik betina..

lufkin said...

"Gwa akan rindu sama kegemokkan badan dia yg gwa slalu tepok laju2"

Aku rasa aku dah tau pasal apa kucing lu mati. Btw palm civet is cool, pernah buat entry pasal mnda nih, xtau plak lu ada bela menatang nih.. taik dia lu leh jual riban2.. kaya tuu..

hamzah ian said...

gua syak lu gile... kah kah kah

alfatihah kucing lu..

fhunky-fhinky said...

kenapa kucing lu kangkang cmtu?

hahahaha

Matjoe said...

chomeelll hang punya kucing

Lyana said...

kesian gila kucheng. jahat gila frieskies!!! tapi tibe2 musang??mcm eh ehhh.takotnyee.

mcjust.lol said...

bagus la lu... pencinta kucing.

amoi said...

kah kah kah!

comel plak penis kucing kau tu.

oh. itu lah musang buah. tapi asal mcm menakutkan jah mata dia? kalau mata dia merah tangah2 malam mesti semua org lari lintang pukang. T_T

btw, rumah kat PD aku ada ular sawa 2 ekor. semua bapak aku yang bela. bapak aku siap bela tikus putih nak kasi santapan utk ular2 belaan dia tu.

maw usha?

siggplus said...

friskies mmg tak bagus, along with other cat food mcm smart heart. Tak bagus utk cats, and tak bagus 4 the pet enthusiasts sbb company dia kejam dekat binatang. kau boleh cari dekat youtube on macam mana kejam syarikat diorang tu.

biasalah, kapitalis, tau nak buat untung je.

the best would be royal canin (which is very expensive) or science diet. full of nutriens and helps the body to digest better.

and kau bela musang, cool dude!

RastaMat said...

Fcuk friskies...

klu lu orang sayang kucing, jgn bagi makan friskies...

nanti kucing lu orang mati tanpa wasiat..

percayelah kat guwa plz...

ramai kucing guwa mati sebab friskies..

FCUK again!!!!

ururules said...

woi. kalau protected species. mane leh bela wei.. kalau WHO ke SPCA nampak blog ko nih.. mau ko kene tembak. takpun sumpit. takpe. nanti aku bagitau derang. hahaha! dengki aku ngn org yg ade menatang2 comel nih.

maCy said...

nape ta ske kucing ek

nekmo said...

hehe..hati lembut gak ko ni..hehe..ingathkan rock habis...hahaha...weh..musang tu..lama2 dia leh ganas gak..ko jaga jari elok2 ye..hehe..
kucing sgt comel..suka2...hmm..kucing ku mampus...

xenom said...

bro ini protected, better apply permit khas dari PERHILITAN, free je, xyah bayar! Do it please for wildlife sake!

Aujinz said...

musang tue lu bela ke?..

anak abdullah said...

semoga roh beliau ditempatkan bersama-sama kucing yang sepatutnya..

yun said...

musang is busuk.! haha..tp cute...

i'msosupernotcool said...

cat lover?
so u wasnt that 'HARSH' after all.

J. Love said...

ohemmgeee yayannggg comel nyeeee! want want want!

Berd said...

Gua nak tengok kucing pakai tali keledar lagi.

Ery Farieha said...

auwww

kucing suka tidur nampak tuutt

hahahaha

alfablue7 said...

bertukarlah kpd wiskies.lol

farahh said...

eh comel ah! gua musykil 1 je, cmne menatang comey tu bleh ade kt umh lu, bukan umah gua?? haihhhh!

DuniakuAbstrak said...

sale frieskies bleh merudum kalau ko perbesarkan isu kucing mati sembelit friekies ni

.::WaNiE::. said...

sapa suh lu bagi makan friskies

kan dah mati

kesian menatang tu.

cuba bagi whiskas

eh ada beza? kahkahkah

eh apehal gwa ni tak sensitip pulak. ok lempang diri sendiri.

Takziah gwa ucapkan.

lu mesti sedih. meh gwa hug kuat2

maCy said...

ta suke la tade sbox.. humm

plumpy.tootsie said...

barang yang lepas janganlah dikenang.

hiro said...

cam pikachu...huu

Gadis✿ said...

ui?? napa aku br prasan post ni?
wuwuwuwuw mati sudah?
T__T

aku fhm tu perasaan xda kucing utk peluk2,bw tidur, dukung2
wuwuwuwuw

*sori teremo..huhu

eszol said...

kucing aku mati angkara friskies gak

kena batu karang dol

vet ckap friskies mmg x elok

poor him

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~