Friday, October 1, 2010

Busy Body

Most of us love to be another bus body. Yes, its US. Human.

Gwa percaya manusia yang suka bace blog ni manusia yang suka ambil tahu hidup orang lain. Since almost nobody is writing diaries in a book kept firmly afraid of being exposed. Personal blog like hanis zalikha yang famous amat tu ramai gler suke bace. Kenapa? Sebab awak semua stalker, or better, love reading. Ain't it? Gyahahahaha~

Tapi sekarang, semua orang is showing off their personal life in their online diary called blog. Now thats a Fact. Diaries are no longer something you should kept under your bed or anywhere safe like they used to be before. Everybody wanna share their diaries. Sharing their daily feelings towards their life. Some even publicized their blog a.k.a. diary to the world/net of coursie. 

Everythings have become a lil weird. Weirdo.

But being busy body is not a bad thing at all if its sufficient enough to care.
The bad thing is, when we are being nozy. A nosy busy body.
Blame me if i'm wrong but everythings have its own boundaries.
Caring is enough but being nosy is too much. Aint they?

P/S : its a hectic week.

Its my perspective. What's yours?
hit me on the comment section, below~

15 comments:

.::WaNiE::. said...

hi yayang

gwa xbaca blog hanis zalikha

hihihi

mai pot! Pot! said...

siapa hanis zalikah?? Aku pernah dgr nama dia je. Tak pernah bace blog dia pun ^^Hehehe...

ururules said...

aku baru nak entry pasal mende yg same. tapi cam malas tadi. harharhar! betul dowh. tapi sebab ko dah buat. aku komen je la.

ape yg ko tulis itu benar benar belaka.

geeds said...

it is indeed.
i too had a hectic week. =.="

afiq aiman said...

hi hellioz...lma tak dtg sini..baru hbis exam..amcam sekarang?

JelinaJoli said...

@wanie: me too.. hee~~~

wey ko ni mau luahkan rasa sakit hati kena stalk ke hape ni?? gua suka je reveal diari bg orang baca. nanti orang tau la gua syok kat mamat tu. kan dapat gosip free... kann??? ;))))))0

anak abdullah said...

apa ada hal hanis2 tu..ada bogel2 tak? kahkahkah!

memandangkan trending sekarang ni memang ramai demand nak baca kisah hidup orang yang recyclable tu instead reading stuffs improving their thought..let it be, their call..

Aujinz said...

Gua pun tak bace blog Hanis zalikha..

koh koh koh..

Yon BB (Akira Blog ) said...

haha , lu pun sama tulis dairi bapok darai tul la lu ni....pondan tulis dairi , patut la jdi mcm 98z ja...wahahahaha... x puas ati maki2 tu la cara bapok tulis dairi...wahaha....aku tau ko tulis ni untuk ko sendiri...refleksi skit diri ko tu

caca said...

hanis zalikha ? kadang2 baca la . tp banyak kesah hal peribadi . suka bc blog yg sempoi and sesimple je :)

hiro said...

tinggi bahasa org2 pluto ye..mata gua meliar cri maksud dlm kamus engeris..hehe

Lee Zha said...

bukan ko pn sm ke??


hahahahhah..

J. Abdullah said...

orang baca blog dia sebab dia DULU (yes dulu) suka post a lot of funny things. now, maybe sebab nak tengok gambar dia. bimbo-ness alert.

gua tak busy body dengan hal orang, kecuali kalau dia menyusahkan atau directly menyibuk pasal gua, atau bila orang bercerita, gua play along.

hikhik.

Hellioz said...

adoy...
someone need some love here...
gyahahahaha~

raina said...

aku baca blog yang aku polo saja

blog orang len sorry ah!

tambah blog yang langsung x lucah

gila boring!

tambah blog cinta lara..macam haktuih!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~