Sunday, October 10, 2010

Darn Dandy Thingy

Hello, errr.... earthlings....

Gwa dalam fasa nak berperang atas kertas dengan pen, pemadam, pembaris, pensel, dan sekutu-sekutu yang sewaktu dengannya.

So, gwa tak rasa gwa akan update blog ni on the same scale like i used to before.

Gwa jugak kurang observing sebab gwa cam malas2.
walaupun banyak je benda gwa nak type atas lappy neyh.

1st thing.
Gwa rasa cam lepak plak xamek tau ape pasal blog neyh.
Maybe sebab gwa bz.
Or maybe sebab blog gwa ni bukan priority.

I mean, its just a blog. Nothing more nor less than that.
Oh, sape2 yang terasa n kena pwnd ngan gwa dengan blog ni,
gwa harap dah tukar muka lah yer.

Lagipon gwa xde personal grudge dengan lu orang pon.
Cuma kadang2 statement2 bodoh yang lu orang  bagi tu klakar,
and they're meant to be shared, n i share.
Gyahahahahahaha~

Sape2 yang ade personal grudge dengan gwa kte jmpe kat neraka lah ye.
Lagipon, Hellioz wujud dekat alam maya je.
Gyahahahahahahaha~

There's some people i'd be eager to meet with.
Maybe some of you are a booger..
Or you might be a good friends.
Who knows~?

Minggu2 yang dah lepas n minggu2 yang mendatang gwa agak cilake lah juga kiranya...
Tapi cilake mane pon mereka, gwa dah lepas some of them.
And would be facing them soon.

Gwa tak jumpe manusia2 cilake, maybe sebab gwa jarang jalan dah.
Bz kalah tentera semut dengan tentera bergajah.
Ape ni?

Yang gwa menyampah gaban adalah mereka yang jadik fashion victim
Masing2 nak tunjuk diri mereka adalah mangsa2 fashion yang memerlukan diri mereka untuk pakai benda2 aneh walaupun tak kena dengan diri masing2.
Pity them.
Fashion Slave. They had become. Are u one of them folks?

Kasut kalau boleh nak pakai sampai lutut. (supra fags)
Tak pun kasut kaler paling meriah n fluorescent dalam dunia.
bright red, green n yellow.
Macam taik plak dah gwa tengokkan.

Serban kalau boleh nak lilit leher sampai mampos, walaupun cuaca adalah panas, well, Malaysia kan.
Bukan london pon.

Muka kalau boleh nak tepek bedak tebal2 sampai hilang kesan jerawat.
Muka dah putih nak mampos cam opera cina gwa tengok dah.
Ape la baghal sangat nak putih sampai mekap dua tiga inci.

Muka kalau fair ok lagi.
Ni muka gelap pastu tepek kaler pink dekat pipi.
Macam badut gwa tengok dah.
Adoy~
aneh2 je...

Best pulak mencarut banyak2.
Gyahahahahahah~

See ya'll soon~
After the war has ended.
Gyahahahahahahaha~


Its my perspective. What's yours?
hit me on the comment section, below~

17 comments:

Amoi said...

fashion terrorist to be exact

RastaMat said...

gud luck then..

siggplus said...

aku ada tak dalam list kau nk jumpa? haha

serban tu aku refer sebagai yasser arafat. orang palestin pun tak pakai serban tu masa panas2 macam org dkt malaysia ni. heh.

Hellioz said...

@amoi
yeah
thats kewl
gyahahahah~

gwa nk buat tshirt
kalau nampak tshirt ade tulisan fashion victim tu gwa la yg buat
gyahahahahah~


@rastamat
thanx mate

@siggy
ade je beb
lu ade dalam senarai
gyahahahahah~

poor them, fashion victim~
gyahahahha~

Fiq said...

aku rasa ko ni blood group AB..

kankankan

afiqsiddhartha said...

ada ke supra sampai lutut??? Haha gila pengaruh freemason.

tia said...

siyes gua fuck tgk minah itam make up tebal2!

nmpak sgt leher tuh itam, muke putih mcm siyal!

dorang makeup tak tgk cermin ke ? kahkah~

caca said...

saya lak ade dalam list tak ? kalau takdee , sila la letak dalam list yee ;)

alfablue7 said...

oh sgt bz lu. itu aje observation yg sempat nak buat

sastraboy said...

lu bukan kena berperang ke?

so, pehal pwnd orang ni. gila eh?

gila?

hahahaha.

hepi perang perang.

aLy said...

nak beperang dgn alattulis?
same la...
super duper good luck!

J. Abdullah said...

gua pun gelap. :((((((

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

aku nk tmbh lg ni..

pastu bile da mekap tebal 2,3 inci, tp tang leher,tangan gelap.bodoh, kl nk putih, mekap kan la tangan tu skali
xde la kantoi ko sbnrnye hitam.sial

ade byk lg tulis tp ni kan komen je..kang jd entry pulak payah

farahh said...

hahah! gua penah jumpe org pakai scarf lilit leher, pastu siap pakai snow cap bagai. pergghh, dia igt sini london ke hape. hahaha xD

eiffel said...

kasut sampai lutut????
yg berkaler merah???kunin??

mcm kasut pua chu kang tuh ker??? :P

maCy said...

mcarut satu mcarut dua mcarut 3~

hamzah ian said...

jadah ape nih?? kah kah kah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~