Monday, November 29, 2010

Ganguro Girl or Perempuan Murahan

APE ITU GANGURO GIRL?

Ganguro girl yang gwa nak sembang hari ni bukan ape yang wikipedia explain dekat sini.
Tapi ganguro girl ni flash games yang agak famous satu masa dahulu. Kalau lu tak tau maksudnya lu ni sangat tak terdedah kepada bahaya game sex dan anasir2 jahat yang penganut teori konspirasi cakap datang dari freemason and illuminati.
Kenapa famous? Sebab lu wajib bekerja keras untuk dapat duit dan dapat kiss and pussy (as referred in this game). This game is famous sebab dia berunsurkan sex. What else? Sex sells~ aint it?
Sama macam Harian Metro.

Kalau lu orang pernah pass upon and play this shiat, lu mesty rasa macam,
"ape senggama yang gwa buat dengan benda ni?"
Sebenarnya game tu mendidik manusia (read : lelaki) untuk jadik lebih berjaya dan berkerjaya bagi menampung kehidupan yang selalu tak cukup (read : bagi menampung kos perbelanjaan perempuan, lagi2 yang high maintenance)




Ironically, we actually live in the same world. Ape yang membezakan suasana game ganguro girl dengan realiti ialah its about virtual and real world.
Dalam game bodoh yang fetish bagi peminat hentai, player adalah seorang lelaki yang tak ade ape2. Maknanya from hero to zero la. (read : from no pussy to pussiessss, s byk maksudnya banyak la perempuan) Lelaki dalam game ni kena work out, beli bunga, bagi perfume, bagi make up etc2 yang gwa dah tak ingat dah. Ye, gwa pernah main game ni, sebab kelakar. Lepas gwa pass je gwa tinggal. Nak main ape lagi, misi dah tercapai, anticlimax sungguh statement ni.

Dalam game ni lagi, lu kena jawab soalan tah ape2 tah yang perempuan tu bagi dari tarikh lahir, first time jumpa, sampai la boob size etc etc. Lu orang jugak kena melayan ganguro girl tu sehabis baik supaya lu orang dapat make out dengan dia. Bile gwa fikir2 balik, mengarut giler, i mean, virtual sex, virtual game sex. WTH? Tapi as i point it out earlier, sex sells. Dont deny. Sama macam agama, orang sekarang ramai je jual agama yaw... (read : syukur alhamdulillah Hai-O bagi rezeki, bapakkaw)

dalam game ni lagi, Lu orang kena work out hari2 dekat rumah, sebab dekat rumah dia ade gym, ni kira macam Berd la ni,  six, eyh, eight pack da keluar belum oi? haha~

Ok, back to the ganguro girl game, lu orang kena hadiahkan macam2 lah dekat perempuan ni sampai la lu dapat kiss. KisS? kenapa kiss? Nak makan kena masak, (kalau masak nasi gorang kena tambah gula dengan garam, n belacan sikit), Nak masak kena ade bahan, Nak ade bahan kena beli kat pasar. Secara kronologinya, lu kena buat semua benda tu step by step lah senang cerita. Takkan date harini kahwin esok, itu desperado atau pak sanggup je buat.

Bila dah sampai mase yang sesuai, lu orang akan dapat bersenggama secara virtual dengan ganguro girl tu berseorangan atau secara berjemaah kalau lu main yang versi ramai perempuan boleh pilih2. (macam pilih baju kat butik la pulak)

Fo real, this shit happens. Yang lagi best, lu orang tak payah nak harvest or keje keras sgt la nak dapat pussy. Kalau lu pandai ayat pon da mampu menggembirakan zakar lu yang gersang tu walaupun muka lu huduh macam smeagol/gollum. Semua ni hasil dari urbanisasi yang pantas tersebar walaupun dekat kampung2 ceruk jauh nun dekat sane. Terima kasih urbanisasi, one night stand bukan lagi benda pelik dekat Malaysia. Kalau anda rasa pelik, anda belum lagi merasakan gegak gempita urbanisasi dalam diri anda (ayat ni ade macam ayat jack diri sendiri DDRozmey tak?)

Tapi gwa kagum dengan ganguro2 girl in real life. Lu orang jolok je sikit harta benda, duit, kereta bla3 untuk dapatkan ape yang lu orang (read : lelaki) idamkan. Gwa xnak masuk campur ape yang lu orang nak fikir, tapi pandai2 la tanggung sendiri, masing2 da besar kan?  Betapa senangnye nak dapat perempuan yang type macam ni tapi still ramai perogol kat luar sane yang "tak reti main" dengan keadaan sekarang. Keje la rajin sikit, carik duit lebih, g order GRO sepam dua. Tak payah la rogol anak orang yang masih dara tu, abeh gwa nak kawen dengan dara tang mana plak nanti? Gyahahahahah~


"Well, ini bukan jual beli cinta sedare, ini jual beli nafsu. Kah3~"


Jangan tuduh gwa bida'ah plak sebab suruh perogol buat maksiat langgan pelacur sane sini, gwa cuma bagi alternatif yang lagi selamat. Selamat dari merasa rotan besar yang bakal menghancurkan kulit2 punggung yang tak berapa nak kental tu dekat Dunia. Dan selamat dari kena parang dengan sedara mara mangsa rogol tu. Betul? Salah? Justify sendiri. Jangan dok menonong kanan kiri depan belakang sebok teriak pasal halal haram dosa pahala padahal masing2 sembahyang pon terabur #serbanistas. Bagai mengajar anak babi berenang (read : lemas jugak akhirnya kalau babi yang berenang)

Dengan ini, tamatlah riwayat kesan degil. Eyh?
Salah2, gwa cuma nak lu orang bayangkan reality yang di virtualkan dalam game ganguro girl je. Sebab fantasi tu kebanyakannya dah berlaku dalam dunia realiti. Ain't it?

Kalau tak nampak, tekan je laju2, pastu bagi paham masuk palotak, jangan jadik dungu.

Kesimpulannya,
Sape2 yang rasa pernah, kenal, atau masih lagi berstatus ganguro girl, bawak2 la nasihat depa sket. Ganguro girl pon tua jugak. Mane ade orang yang tak tua. Pakai botox pon mesti jadik tua jugak. Yang nampak kental tu kulit je pun. Additionally, Dah tua mesty jatuh sane sini. Tak cantik pun kalau dah jatuh sane sini. Mase muda2 ni yela lawa, comel, hensem, cute, muka cam tapir, itik etc etc. Kang dah tua nak menepek muka kat mane plak? Kat Jalan Taib? Heh~
Sekian....
Notis panjang dari setan

Salam Lucifer dari neraka 
Pic credit : alexiaAqram
Sape TL;DR gwa maki, bley? haha~



Its my perspective. What's yours?
hit me on the comment section, below~

24 comments:

KiKi said...

Bulshit dis entri

Zinedine Zaiddin said...

Nhaissss~~

Ramai yg report kena rogol tu bukannya kena rogol betul pun. Dia yg duk goda2 laki dia..pastu masa romen janji sama2. Tup2 mengandung salahkan laki merogol.

Yang laki pun bingai x nak beringat..paling binawe sengat pun bawak2 la gunakan kondom. Budus~

Sendiri punya hidup, pandai2 la beringat. Hidup kat dunia ni kejap aje. Baru 2-3 hari lepas aku baca kes orang beromen dalam semak kena belit ular sawa. Nasib baik idop lg. Blum lg cerita karut2 mcm pasangan yang anu melekat sbb zina lagi..macam2~

cik tipikal said...

ganguro girl? aku main tipu bile main game ni.. pakai cheat. terus leh virtual sex. haha

J. Abdullah said...

TL:BR = too long; but read. hikhik!

gua ada main gak ganguro girl punya game ni dulu. biasalah. "ANAK MUDA" kann. dah tua kang main real thing aje. kan kan kan?

LadyRye said...

aku penah maen game ni. Gila tak climax bla dah tanya soklan mcm2! Heboh halal haram tp semayang teraboq, i like!

eiffel said...

game mcm ni pown ada ea.?!!apasal gwa baru tahu?*mcm gwa plak yg nk main!!hahahhaaa


camtaek!!!! -.-"

eszol said...

oic

biar lah

manusia nak hidop gak

oic

AyuE SurihanyOt said...

aku penah main menatang tu tapi haram tak dapat main sampai habis...susah jugak jadi laki sebenaqnya kan..hahaha

DarkSky said...

da macam2 game ganguro aku pnah tgk, layan gak ar, hahaha..

Aujinz said...

hahhahha

mane gua simpan game tue dulu?..
nak try men balik..

koh koh koh..

cikpia said...

game camtu pun ada ek......??? nampak sangat aku blur pasal online games, benda hot camtu pun tak nah tau.... oh lupa, aku pompuan..... he he......

tia said...

apesal gua xpenah tau pasal game neh ? dem!

profwacko said...

Miahahhaa... Aku ingat game flash nie. Kalau dah habis bleh dapat password kan?? Password tu untuk claim ape ntah. Aku pun dah lupa.

Member satu batch aku siap ade byk password dan buat walkthrough untuk game tu. Hentai betul!! hahaa

AlexiaAqram said...

ada cheat code dalm game ganguro girl tu. gua ada simpan. cheat code untuk terus ke final stage. tapi, mana ntah gua simpan. lama tak main, lupa dah. cis cis!

KID LEARNS TO FLY™ said...

aku pernah main game flash ni hahaha...100 hari jek kene tekel awek tu kahkahkah..

challenge bhai..part jual dadah tu best haha..

betol ko cakap..kalu nak tekel pompuan kene kaya haha

bagus game tu..baik ko buat review sikit haha..dan cara nk main

hamzah ian said...

bek romen terus dari men game..

budak2 sekolah ramai je gersang

mcjust.lol said...

aku penah try main game ni masa form 2.. lukisan tak lawa langsung. chehhh

platipus said...

game mcm ni la yg jadikan ramai moron kt luar sana gersang

Anisa Hang Tuah said...

tak penah main
buta game
:D

maCy said...

sape berd? sape??


salbani? keh2. hah, pasaipa?

kata kila said...

apesal aku tak tahu.okay baru tahu ni

kak ina kl said...

memang first time lah dengan perkataan ini..seram wei kalau tercampur orang macam ni

RastaMat said...

ganguro gurl??
ade macam kankuro dalam cite naruto tak??
wakakaka...

Anonymous said...

Eat a lot of viscid fibre, such as adding in bad Cholesterol crusade unsafe spunk problems.
The estimable news is causes a very pronounced "blossom," an erythema of the cutis that
looks care a burn and lasts for some 20-30 proceedings.


Feel free to visit my web page - high cholesterol oil fish pills
my website: high cholesterol oil fish pills

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~