Sunday, December 12, 2010

Hail 666


Its 666 nao the time i wrote this lottery.
And gwa salute sape2 yang follow blog ni sebab...

Gwa tak pernah and tak suruh pon sape2 follow.
So, sape2 yang follow blog ni adalah di atas kehendak diri sendiri.

This blog is almost a year something and there's a couple of hundreds of cursing articles condemned to provoke your minds to think, and justify.

Actually i can get a gazillions of follower if i think thats the most important and satisfactory i seek.
But it wasnt. The satisfactory comes when anybody read em and get em thinking.
Walaopon ramai yang tak dapat terima ape yang gwa tulis kerna kebanyakannya tertembak ke arah diri sendiri. #padanmuka

I found lotsa new blog yang tak sampai sebulan dua dah dapat follower lagi ramai dari gwa.
Tapi macam yang gwa cakap, follower tu tak sepenting readers. Kalau follow babi buta tapi tak baca pon sama macam tak payah. haha~
Just like what i wrote Here and Here.

Jangan risau, link yang gwa bagi kat atas tu adalah ape yang gwa nampak, tapi gwa tak praktikkan pon.
Ramai yang guna taktik tu. Banyak entry #sarcasm gwa pernah buat.
Ramai gile babi dah butthurt.
Beribu despise blog ni.
Dan ramai yang cursing, macam babi kena salai.

Gwa follow ade dalam lebey kurang bape puluh blog je.
And kalau gwa follow tu maksudnya gwa suka ah bace, jgn byk tanye.
Kalau gwa dah follow gwa rajin komen.
Anyway, thx to silent reader.
Gwa syak ramai je silent reader yang malu2 nak komen, maybe takut kena fire.
Lulz~
Jgn risau, gwa still respect lu orang pnye perspective.
Unless its too stupid for me to accept.
Kah3~

And oh,
Sape2 yang add kat fb tu introduce la sket ye.
Gwa susah nak approve orang yang suka tambah friends ramai2 tapi tak pernah tegur sekali pon seumur hidup. Baik pegi tambah bot je. kah3~

Ciao~
Blog Of The day CluelessMumbleInk
kartun dia cun, suka btol gwa ngn kartun, haha~

Its my perspective. Whats yours? 
hit me on the comment section, below~ 

22 comments:

The Poyo Me said...

yep.
apalah sangat follwers kan.
reader lagi penting.

(tp entri pasal 666th followers. opss!)

Encik Tikus said...

haha, aku pun suka tengok entry kau yang menibai orang

+d.O.Y.A.h+ said...

nombo cantek. rasa nak kentut :P

eT said...

waaa....meriah tuh...
lani dah 668 tuh...:)
JOM TEKA TEKUK

ZefFrost said...

Tahniah bro. Tue no bertuah di negeri setan yo. Wahaha~

maCy said...

pe na ckp td. budak2 ni men tepuk2 la

MATAHARI said...

gila cool dapat no 666! well, at least kau berjaya buat orang rage drpd blog2 repekan gedik.

RastaMat said...

huwah...
666...

ayie said...

huhu

aanz said...

Tapi macam yang gwa cakap, follower tu tak sepenting readers. Kalau follow babi buta tapi tak baca pon sama macam tak payah. haha~

this is so true..
tah pape tgok org sebok2 collect follower gebang sane sini hye2 bye2 kat shoutbox semate nak up taffic..
last2 buat pekasam kat dashboard je...duhh...

lame x lepak sini...hohooo...

Yayaa said...

kahkah. gua segan ah nak tegur lu. hahahaha.

- koroe - said...

lu tanak folo blog gua ke ?

haha..oke. aku main2 aje.

aku pon takde la nak kumpol folower sangat.

tapi kalo mistisfiles yang folo blog aku, memang aku akan terus orgasm then terus tutup blog.

keough said...

byk sgt perkataan babi,my mind is tainted....guna sikit sudah la haha

Hellioz said...

@izzie
sembelit punya statement

lulz~

miss cloudy said...

hai hai haii saya reader baru ni..

LadyRye said...

dah 668 time aku tulis komen ni..

meh aku unfolo balik, bagi remain 666..huhu..

banyak ja blog aku folo tapi tak baca..

mana lebih keji? folo tapi tak baca atau tak folo tapi baca?

Aujinz said...

Gua pun menggunakan polisi yang sama. koh koh koh..




* Muahahahha. patut laa lain macam gua punya trafik semalam..Thanks Bro! *

bujal X said...

tapi aku tahu,pengunjung blog kamu mencecah jutaan orang sehari~haha~

Rebelle Me said...

kewl!
(:

jz follow what you wanna read..
tapi kadang-kadang kena jaga hati jugak..
its for me la..
yang paling penting ialah readers..

chill!

Anonymous said...

sell out! kah kah kah.


-i'msosupernotcool-

Hellioz said...

hamsap

666 tu simbolik la tahi
lulz~

husnazainal said...

sila ikhlas bile ber BLOGGING.!
hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~