Friday, December 10, 2010

Jom Saya Link Blog Anda ( Tetapi Dengan Syarat ...)

Salam 1Neraka. 1Malaysia is soooo 2008.
Sila fahamkan patuhi Terms N Condition

1. Make sure anda tayang lurah dendam yang mendalam supaya dapatlah kiranya internet pervs mencuci mata sekaligus mampu menghasilkan baka2 berkualiti yang besar kemungkinanya mati di atas permukaan dinding-dinding keras di seluruh tandas malaysia, mahupun luar negara

2. Make sure blog anda dipenuhi dengan gambar-gambar self captured, gambar muncung arnab dan gambar2 yang mempunyai potensi untuk lelaki2 gersang buat modal sedapkan diri untuk beberapa minit.

3. Make sure anda mempunyai muka yang cantik atau hensem atau menggelikan macam perempondan. Asalkan cantik. Badan anda chubby? Jangan risau. Asalkan muka cantik, boleh aje. Bahagian badan boleh crop dengan teknologi terkini yang disediakan adobe photoshop version terbaru. Tak reti photoshop? Jangan risau, ramai lelaki2 yang sanggup menolong anda.

4. Make sure Anda tulis entry aktiviti harian anda di blog anda. Lagi bagus kalau anda update setiap detik kehidupan macam main twitter. Lagi detail, lagi bagus!

5. Make sure anda follow blog ini dan ajak seratus kawan anda follow blog ini. Anda berpeluang untuk saya Link tanpa rasa ragu-ragu dan was-was.

6. Make sure anda comment setiap 460 entry dalam blog ini termasuk entry ini bagi melayakkan penyertaan anda.

7. Make sure blog anda dipenuhi dengan review-review produk dari nuffnang dan juga review dari pengiklan yang mampu membuatkan anda kaya sepanjang masa.

8. Make sure blog anda dipenuhi dengan iklan dari advertlets, nuffnang, innity, dan adwords dari google. Pastikan sidebar anda dipenuhi dengan banner2 rakan2 blog anda. Lagi banyak, lagi padat, lagi bagus!

9. Make sure anda pandai mengampu tahap dewa dewi supaya hati saya terbuka untuk link blog anda di blog ini. Sila gunakan bahasa yang sopan santun serta berbudi bahasa dan jangan sama sekali menggunakan bahasa kesat mahupun ayat2 yang dibenci Moralfags. Sila rujuk Link ini untuk maklumat lanjut.

Last but not least,

10. Make sure anda add saya di Facebook, Hi 5, Myspce, Tagged, follow saya di twitter, dan klik iklan saya 9ribu kali setiap kali anda masuk dalam blog ini. Peluang untuk saya link blog anda amatlah cerah jika procedure2 di atas dipatuhi tanpa rasa jijik dan menyampah. Sekian...

Disclaimer : 
Entry kali ini dicetuskan oleh Post ini.
Ini adalah entry Parodi semata-mata.
Entry ini tiada kaitan dengan yang hidup ataupun yang sudah kiok.
Entry ini tidak bertanggungjawab atas kecelakaan jalan raya mahupun pesta sakit bontot yang akan berlaku.


Its my perspective. What's yours?
hit me on the comment section, below~

33 comments:

Anisa Hang Tuah said...

hehheee

:D

maiMOONyet said...

kalo babun buntut merah buat yg kenyataan pertama tu kompem diorg vomit habis2an xD

so, terima kasih jela xD

MATAHARI said...

u make my day hellioz

sungguh aku tak layak dilinkkan sebab aku takde iklan.tak de banner kawan. kahkahkah

areleaf said...

ouchhh...notti la abam mazidul ni,nak link tapi bersyarat2 pulak..menci taw!

eszol said...

owh,ok

nice

boleh la

ok

anOOan said...

aku ade superb nice boobs dow. bole masuk x dalam chart?

phreak-id said...

gua nak link kat sini boleh?

1) blog gua cerita pasal lucah-lucah semua. semua keyword/tag lucah

2) header gua gua letak gambar awek gemuk (muka dia cun, gua dah crop kasi fokus kt muka je)

3) template pun gua letak bunga-bunga + kucing comel..

4) wakakakaka, aku dah tak sanggup nak bayangkan.. demm

:p

Terbaru >> 1) 3 Tips Untuk Elakkan Ditangkap Khalwat 2) Facebook Ibarat Pisau 3) Pengasuh VS Amah

AlexiaAqram said...

nak nyibuk gak. jom ke blog saya taw.

http://blogmengampunakmampos.blogspot.com






MACAM KIMAK!

tia said...

lu tanak pegi letak link lu ke ?








heh!

zey said...

peh.peh....~

FTN said...

no 6 cam siyott je..hahaha

nak komen yang macamana?

"yeah saya 1st!"

lulz

Yusoff said...

haha gua bau sarcasm di sini

Fontonk said...

Siapa nak edit gambar? meh aku tolong editkan.

Aku budak art and design puncak alam.

kalau nak hantar gambar, make sure gambar bogel. baru aku edit

bujal X said...

parodi~meh~~haha~aku pun terjebak jugak tadi.tapi da nyesAl sikit.sikit je la~haha~

siul kamu.entri makan dalam.

+d.O.Y.A.h+ said...

bole la guna teknik liquify kalo nak ilangkan lemak di perut di alam maya :P

ZefFrost said...

Kah3, tajuknya sebiji-sebiji...

maCy said...

helly perverts. macy xde semua tu. asal link? na remove? hahaha

aLy A said...

apesal rase nak gelak je baca ni

cikpia said...

gila babi syarat..... takyah link pun takpa ah camnie.... he he.....

sastraboy said...

haha. hahahaha. lu bikin line panas. haha.

cik EPAL said...

gua ada semua ciri ciri di atas. harap blog gua di link di setiap entri lu. gyahahahaaha~


tengok! gua sangat admire dekat lu. sebab tu gua gelak pon dan sebijik sejibon sama dengan lu. gyahahhahaha~

(maaf tersama lagi gaya gelak)

Yatre Hayati said...

Hahaha....failed la weh. Aku mesti tak berjaya nak di link kan :(

eiffel said...

abam hely....
jom link-link!!!




kahkahkahkahaktuiiihhh!!!!!!


seyessss camtaek!!!!!!!

LadyRye said...

ah! aku baru mau suruh hang link balik blog aku..dah tetiba up entry camni..

benci ah!

husnazainal said...

mmg tak masuk senarai langsung la blog aku...haha

Cik Nadia Bayu said...

tak hingin di link pun. ahah

Encik Tikus said...

kah kah kah ang terbaik ...

Db Cooper said...

lu mmg bangsat, tp gua respek

lumut said...

hahahhaha..cm celaka tol syarat2 nye.hehe

Izzat Aziz said...

aish susah nak ikut satu-satu ni.. kena buat skit2..haha

Nadhirah-chan Sensei said...

fantastik syarat kau . hahak :)

theblabber. said...

somehow i like your writings

Anonymous said...

This is a good blog. Keep up all the work. I too love blogging and expressing my opinions

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~