Friday, December 17, 2010

Quickie Friday

Gwa dah Malas.
Tapi macam Rajin
Ade yang gwa Suka
Banyak yang gwa  Menyampah
Ade jugak rase Penat
Gwa pernah Jatuh
Gwa pernah Bangun semula
This is a funny week

Gwa jumpe self proclaimed otai yang bangga dengan gadget apple. Khas untuk kanak2 yang xde life. Dia suka tayang gambar duit yang ntah mane dia cilok tah gambar tu. Tayang Imac yang dia rembat dekat google padahal dia takde pon. Berlagak macam tuhan interweb. Pelik gwa. Biarlah dia hidup dalam ilusi. Macam orang yang self proclaimed diri dia ade schizo. kah3~

Semalam, dengan rasa merendah dirinya, gwa telah difaktabkan oleh alexiaaqram untuk menjadi sebahagian skuad terfaktab. Tanpa segan silu gwa On je. Gwa memang selalu tarahal punya. Lu orang enjoice la ape2 yang ade kat sane sementara menunggu gwa dapat buah fikiran yang bernas untuk gwa tibai dekat sini.Klik je link ni http://terfaktab.blogspot.com/. Kemunculan sulung gwa akan di umumkan sedikit masa lagi. Harap bersabar. Lulz~

Sejak dua menjak ni, gwa makin rajin main twitter. Salahkan twitter jangan salahkan gwa. Kalau lu orang nak tengok random tweet gwa bersama rakan2 aneh gwa dekat twitter, follow gwa dekat @hellioz666
Pengaruh #FF siyal. Kah3~

Gwa nak link blog aidid muaddib harini. Kalau lu orang stock menyampah dengan scam MLM yang semakin hari semakin annoying, pergi bace blog ni. Sangat informative. Elakkan diri dari ditipu hidup2.

OK dah, malas nak type banyak2. Penat. Happy weekend folks.


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~