Thursday, December 2, 2010

Rage Towards Faggottry

Pernah jumpa faggottry statement?
Well, i've found a lot. Have featured some of them.
And i've found another 1. This is the print screen. Enjoice~

Click To be a big ball of nutsack
Btw, this guy is a fag, yes, he is...


Ini adalah ape yang mamat yang sangat pandai ni tulis.
Gwa tak pernah suruh sape2 cakap gwa pandai ke bodoh ke naive ke innocent ke.
Tapi lu yang type, gwa gelakkan jela.
Tiba2, si samdol ni buat loyar burok plak.
Takde angin takde ribut dia tukar jadik chameleon.
Dude, gwa tak perlukan professional commentator pon dekat blog bodoh gwa ni. As long as you say what you wanna say cukup. Tapi make sure la benda tu ade point. Bukan bodoh2 pegi page orang lain lepastu maki2 dekat komen box. Kan ke Dungu namenye tu?
Sia2 je kena maki dengan gwa.

LackOfAttention.jpg


D'uh?
Semalam bilang cinta. Harini bilang benci.
Gwa tak paham ape yang dia nak sebenarnya.
Gwa tak pernah plak nak claim diri sendiri superior or inferior dari orang lain?
Gwa xpernah proclaim diri gwa maha mahi dewa dewi.
Ape yang gwa cakap kat sini gwa cakap ikut perspektif gwa.
Whats the big deal anyway?
Lu tak dapat susu tetek yang secukupnya kah?

Last sentence dia cakap, bace blog gwa is a big joke to him..
Mr. Faggottry, if reading my blog is a big joke to you, why in hell did u read it anyway?
Gwa tak paksa. And tak pernah paksa pon. Its your right to read or not to read.

Oh, look what i've found when i check d nuffnang,
i bet it was meant for you.
lucky you, the graph likes you... and your faggottry too...

This graph says, "fuck you dammit!"
lulz~
Lepas ni gwa nk komen "heh" dekat setiap komen box kalau gwa malas bace. Mudah kan? lulz~
Do you want to see the full faggy comments anyway?
If you want it, comment "heh" on the comment box. Then i'll put the link.
*update
Link ade dalam comment box


Its my perspective. What's yours?
hit me on the comment section, below~

42 comments:

Kie-yu said...

heh

LOL! :p

eiffel said...

heh


macam ini ker???kahakahakahkahkahaktuih!!!!

ini lawak camtaek ker apa ni?!!!

ururules said...

heh heh hehlioz! hehehehehehenyehehehe!
lolz!




im no fag.. i fap!

AlexiaAqram said...

heh















gyahahahahahaha!

Anonymous said...

heh

The Poyo Me said...

macam baggussssssssssssss
Dark Half

reminds me of that guy I fight with in my blog.
mentang2 kita cakap pakai bahasa melayu bloggers dan dia cakap pakai bahasa melayu betul dan sopan santun, bajet apa dia cakap betul la.

tapi bahasa manis2 tu cuma melindungi taik2 kekurangan dalam isi2 debat mereka. gyahahahahaha

*ps ak suke follow cara ko gelak. jgn kata ak plagiarise plak. kesian aku.

Rowena Chasez said...

eehhhh...eehhhh..
aku tak faham laa dgn mamat nie..
at first dia mcm salute kau..
then maki2 kau..
eerrkkk..
dia nie GILA!!
mental disorder..
hahahaa~

one more thing..
ada jugak org comment "heh" kat entry tu..
hahahahaa~

Anisa Hang Tuah said...

hih

heh

:D

Is said...

mula2 bilang cinta.
lepas tu bilang benci.
mana tau lepas ni dia sayang pulak.
muahahahaha!

sastraboy said...

gyahaha?



*gua syak komen gua dapat heh je. cis! haha.

RastaMat said...

oioi..

Lya Colours said...

ini macam pnya orang pon ada ka??

Rebelle Me said...

heh!

apakah??? hahahhaa

LadyRye said...

kehkehkeh..

akhirnya..

after 2 days ive been waiting for this entry laa...wakakaka..

dia tak cukup susu tetets meh aku bagi..susu aku cukup bagi otak dia membesar sikit..

maCy said...

i want to trust u not satan~

cik tipikal said...

heh.
haha

eszol said...

dark half tu????

hahahaha

tia said...

mmg kurang perhatian si ngeng neh. mgkn susu tetek yang dye patot dpt dah kering. kahkahkah!






heh!

Frodo Baggins said...

hahahaha helly ... heh jugerk~!
aku nak komen apa ni weh??
link atas ni rage kau ker?
heh lag!, bukan kau x biasa
blogr cam kau dol kelas gaban
maju terossss

>>____<<

i'msosupernotcool said...

cant deny it.
he's right, you are harsh.

but hey, its a free world.
step where you prefer.
leave what you don't.

frickin simple.

Ajeossi said...

heh

lol!

Hellioz said...

@ajeossi
@cik tipikal
lulz~

@ftsnc
high 5

@legendary frodo komen blog gwa larh.
gyahahahahah~

@tia
teka sape suka guna heh tu?

@eszol
apsal dengan mamat tu?
lu kenal ka?

@macy
ok, meyh la borak

@Rai
kurang susu tetets
lol that funneyh
gyahahahahaha~

Hellioz said...

@rebelle me
xtau ape masalah dia
lulz~

@lya colourz
ade...
banyak gwa jumpe...

@sastraboy
gwa penah komen camtu kat blog lu ka?
haha~

@is
parah2...

@anisa
heh~
lulz~

Hellioz said...

@rowena
mental disorder?
yeah!
thats the word for today..
gyahahahahahah~

@TPM
tau xpe
orang camni la yang ske keluarkan hadis2 bagai bila kalah debat

cik EPAL said...

heh heh heh heh



heh heh heh heh



ok nak komen itu je. bye

mai pot! pot! said...

gyahahahahahaha!!!! dia nak ngorat lu dgn cara tu. lu harus bangga kejap. xDDD

kata kila said...

heh

nahhh aku kasi

hahaha
hai hellioz!

stfu said...

blog ni bosan la, next,

tia said...

oi babe,
gua dtg blk nk tgk dark half ade komen tak and 'org' yg komen heh tu komen ke tak.
tp cam xde je. kahkahkah!
bole plak lu tnye kann? mesti ah gua tau!


heh!



















kahkahkah! i cant stop laughing! mcm tgk video kambing tuh plak. adoi adoi!

joegrimjow said...

seb bek datang komen
hehe

jom r main futsal nanti
datang xyah bgtau nama pon xpe klu takut,

jom2

Tuan Auz said...

ahax gini punya manusia pon ada kaaa?~~ dengki kutz

platipus said...

split personality ke hape..

grr

Sab Buenoo said...

hehehh

^^

::1st time komen.
assalamualaikum.
syok aa blog ko.

mcjust.lol said...

heh heh! hechummm!

Nordin said...

heh

.::WaNiE::. said...

Heh !

hi yayang.

.::WaNiE::. said...

Yayang

apa dia tulis kat entry dia tu gwa rasa nak tertido baca

zzzzzzzzzzzzz

Irwan said...

laaa hai..kesian dark... amender la lu ni hellioz and the geng...tak baik buat camtu kat dia...


Anyway, allow me to explain the contradicting comments between the 1st and the latter.


1st time tu (http://aderberani.blogspot.com/search/label/Buku%20Tamu), dia bercakap dengan aku. Remark dia dalam ni yang buatkan kau perasan tu ialah sarcastic remark sebenarnya. Sebab aku tak suka dia bercakap dengan aku sambil memburukkan orang lain. Dia muallaf, so dia nak belajar bercakap style payabesarpedas.

second remark tu (http://aderberani.blogspot.com/2010/11/macam-bagus-by-tukang-komen.html) ialah emotional sebab ko attack aku. Dia memang undeniably emo sikit.

Aku suka comment yang emo sebab itu lebih baik dari komen mangkuk macam 'heh' atau 'lolz' atau 'gyahaha' yang tak membantu.

And by the way, when you start to see the finger in every nook and corner in your life, I suppose, they were meant for you.

Anyway, in case you didn't notice, we DO love you. Checkit out here...

http://akuskizo.blogspot.com/2010/11/blogger-yang-skizo.html


So there you have it. I know you were waiting for me to link it all up for you..So, there you go.

He's not a faggot. I'm not a faggot. But now, we do know that you are such a bitch.

Don't cuss if you can't take one...

fak komen moderesyen, bitch. Haha

Hellioz said...

@moron
YHBT!
lulz~

Irwan said...

the feeling's mutual, hellioz

Siti Zafira said...

Aduhai uncle.. You know what? Aku kenal blog kau sebetulnya daripada komen Dark Half tu. Seriously. :)

Sebelum kau pernah komen kat blog aku pun, aku dah agak lama juga baca blog kau. Avid silent reader konon-kononya. Ececey. ^^

Be cool r beb. Aku rasa, totally, dia ada perasaan yang mengatakan bahawa kau bijak pandai dalam penulisan. Maksudnya, ada something dalam blog kau yang buat readers berfikir.

Chill eh bro. =)

radin fadli said...

hahaha lawak giler mamat ni... ada gak aku kena macam ni, kononnya benci blog aku...tapi siap print lagi tu nak jaja dekat orang...menaikkan rate nuffnang adalah haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~