Monday, December 6, 2010

Tips Untuk Dapatkan Follower Yang Ramai


"Tips dibawah telah berjaya digunakan kebanyakan blogger yang dahagakan follower."

Tips dapatkan follower yang BANYAK. 
(confirm 10000% suksesss) Disahkan oleh JAKIM. Dijamin Halal. 
*follow step by step
1. Pegi setiap blog, tekan semua button follow yang anda jumpa. 
2. Perbuatan ini akan membuatkan kebanyakan newbies, follow back atas dasar appreciation
3. Tak payah sibuk2 nak bukak or jenguk link dekat dashboard, entry sume bosan macam entry ni. Lagipun, sanggup ke nak hadap ratus ribu link yang lu dah follow tu?
4. Bila dah sampai satu masa if and only if kuota untuk follow orang dah penuh, unfollow je semua orang yang ade dalam list following tu.
5. Pergi dekat semua blog lain yang anda belum follow, follow dorang semua. Ulang langkah 1. Aksi ini akan diikuti dengan langkah ke 2. Cuma kali ini, jangan pergi blog yang sama, pergi blog lain. Ade beribu blog boleh follow kat luar sane.
6. Bila follower dah cecah ribu juta, mesty ramai yang rasa teruja sampai nak terberak dan akan follow blog lu orang yang ramai follower tadi.
7. ?????
8. Profit!

Sebelum cakap banyak, tekan LINK ni dulu.
Dah habes bace sila praktikkan dalam kehidupan seharian anda di virtual world ye.
Selamat mencuba!


*update
mamat ni pakai jampi je bai... gempak tak gempak? lulz~


Its my perspective. Whats yours? 
hit me on the comment section, below~ 

26 comments:

JAI said...

Wah..menarik.. Thanks for the TIPS

hamzah ian said...

hell, follow la gua.. kah kah kah..

+d.O.Y.A.h+ said...

kejinye wat camtuhss =.=''

maiMOONyet said...

hekhekhek. buat sampai mati erk? xD

hiro said...

agak2 dgn badan rasuah lepas x..guaahahaha.

Yayaa said...

okay ah. gua nak terai ah. kihkihkih

eiffel said...

hahahaaaa..rasa nyer cm ramai jerk yg buat cm tuh kot

pastu yg xley blah..smua org akn pelik..asal ea dia ada ramai folower..

rupa2nyer... -.-"

.::WaNiE::. said...

follower ai tak ramai

tapi ai tak rajin tekan button follow

jadi takleh pakai la encik ni punye tips

mencik tawww

AyuE SurihanyOt said...

kah kah kah..terbaik dr ladang!!

LadyRye said...

awat aku follow hang tapi hang tak follow follow aku pun, hell???

tipu lah tips ini!!

Frodo Baggins said...

ehhhh?? babi jer ... aku x pnh follow lu ke SELAMA NI helly??? kahkahkahkah >>> aku follower lu ke-647!!!

Cikbelog said...

Tapi kan, kalau follower cecah ribu2 tapi komen 1 je kat setiap entri watpe gakkan?hehee

platipus said...

ada jugak manusia mcm ni

bujal X said...

saya akan ikut kamu.

zey said...

loike!!~ =D
ni mesti apa yang lu pernah wat ni kan? gyahaha!

MATAHARI said...

gyahaha.. mcm syial je org macam tu. macam melacur dalam blog je.

cEro said...

ahaha, this is good!!
tp sure sakit ati kalo kita yg kena unfollow, kan??
hahahah

SHAREL said...

testimonial : alhamdulillah, lepas 10 mins buat kaedah ni dan berkat doa yang tak putus-putus daripada jiran sebelah rumah, saya berjaya menambah seramai 2063 orang follower dalam masa satu hari. thanks hellioz for the tips. auwww! macam kampang haha.

JelinaJoli said...

hahahhah! jarang aku follow semua org...

fyna said...

uish! kene rajinkan diri ni

Dark Half said...

first!>>be annoyed

Dark Half said...

fak komen moderesyen!
nice accusation entry
"8. Profit"

maCy said...

bebel ape ni?

Wan Perlis said...

follow la blog saya
mana link blog mamat tu

Anonymous said...

gua tak tau nk komen ape. sbb gua xpenah buat. sbb rase cam memalukan jee klu buat. oh, cube tgk link neh :

http://sempoiguy.blogspot.com/2010/11/contest.html

slh satu tips jugak ke ehh ? offer duet lagi. kahkahkah!

ursecretlover :P

Db Cooper said...

oh haha, kalo semua blogers guna tips nie, huru hara blog,haha, by the way, cool blog bro

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~