Sunday, January 24, 2010

10 KRITERIA GENGSTER KAMPUNG

Tanpa banyak membebel
dipersembahkan,


10 KRITERIA GENGSTER 
KAMPUNG


1. Cakap mesty besar. 
kalau xbesar tak gengster kampung r...
kalau boley kasi dia turun macam hujan lebat....
kasi banjir itu kampung macam roti kosong banjir...
gyahahhaha

2. Gaya mesty berlagak
Wajib berlagak
walau dimana pun tempat anda pijak,
gaya mesty ade.

3. Mulut Mesty bau hangit
-Lupakan salam
-lupakan semuanya
-herdik, maki n caci je...


4. Kepala Hotak Wajib kosong
-tak payah belajar tinggi2.
buang duet n buang mase je...
-tak payah sekolah, lagi senang...
-baru PURE gengster kampung
-lagi bagus kalau xtaw membaca, menulis n mengira...
-tau pukul orang je pon dah cukup
lebih dari cukup

5. Adab mesty letak celah kangkang bila masuk tempat orang
- ini wajib follow
- masuk tempat orang mesty budget langsi
-baru ade sense of surprise

6. Budi Bahase mesty langsi bila cakap dengan orang
aha...
-ni macam ulang je mat...
- bukan ulangan sebenarnya
-kalau bercakap mestu mula dengan FUCK U. tu je la yg wajib tau
additional mark if tau yes, no tq, alright, ehem, ok
cukup satu kitab
-cakap mesty ade bahase kesat
-lagi kesat, lagi sedap

7. berkokok biar satu kampung dengar 
( jangan sampai kampung sbelah dengar, jadik ayam masak lemak kang nanti...)

8. bergaduh mesty ajak satu kampung
-ini wajib
-selalunya ini kes takut kena lauk ni
-kalau gaduh pon mesty ajak paling kurang 15 orang kat blakang
baru riot
gyahhahaha~

9. kalau tak puas hati, serang je, cite kemudian~
-hah. ini parah. tapi,
-ini pon mesty tiru.
gaya KEMPEITAI jepun 
"seksa dulu, tanya later..."


10. Buat kacau dalam kampung je sebab dalam kampung semua kenal. tarahal lah~
hhahaha
gengster kampung
habuk pon tarak
sume sampah masyarakat
ptuih~


p/s : berenti ler jadik gangster kampung...
xde pekdahnye~
GYAHAHAHHAH~





Its my perspective. Whats yours? 




hit me on the comment section, below~

TYPO PARENTS~

*parents nowadays are always being labelled as 
OUT OF DATE

but believe me,
all parents are going to be out of date...

Reason?
Because they used to huha when they are teenagers at their century,
not ours...
so, every parents are going to be out of date with anything their children does nowadays

i cant help it if parents are having their out of date mind
but i cant cope with their simple behaviour of...

THEY PRAISE ANOTHER PERSONS CHILDREN MORE THAN WHAT THEY SHOULD DO TO THEIR CHILDREN. 

i bet most of U have experience this situation...

"ko tengok anak makcik tijah kau tu, SPM dia 20 A, kau ape nak jadik?"

padahal anak dia elok je spm result...
bersepah gak Ace dia....

tapi aku pelik...
nak gak bangga ngan kejayaan orang lain LEBIH dari bangga dengan kejayaan anak sendiri
(ayat skema keluar dah)

-bukan ke patutnya kau bangga ngan anak sendiri THOUGH he's not as good as those ulat buku yang dapat 20 Ace in SPM berderet-deret...

-bukan ke sepatutnya those praise goes to your own blood?
sebab selalunya tu doa, lagi2 kalau dari mak bapak. kan3???

-bukan ke anak kau lagi penting dari anak orang lain yang kau bangga-banggakan tuyh?

-bukan ke dia anak kau?

so, to all parents, parents in the future including me, U, HER, HIM US and everyone...
(who read this shitty blog of mine)

lets for at least a second be proud with your child...
-they need YOU (parents) for their moral guidance and so on and so forth
-they dont need u to repeat how someone else is better than them
because they already knew that thousands seconds ago....

so, people,
please,
do what u've gotta do best

p/s: lets liberalize our mind in certain things we need to


Its my perspective. Whats yours? 
hit me on the comment section, below~

Saturday, January 23, 2010

Khalid C Gagap

aku rase bosan
SANGAT BOSAN

btw, da lama aku x tulis pasal politik
aku suka politik
sebab dalam politik la masing2 tunjuk belang
macam si khalid gagap neyh
Controversial kan dia neyh...

dia ni dah pegang banyak jawatan besar b4 main politik
nape dia maen politik?
myb nak buat lagi banyak duet kowt
takpun sebab bosan dok office memanjang
nak gak jumpe orang bersoSIAL

xpon dia ni gile glemer
yela, politician ni macam artis taw
24/7 ade je liputan pasal dorang
kadang2 politician lagi fehmes dari certain2 artis pompuan yang baru nak dedah2 kat majalah
seriyes....

fame power money chix

dari nak bukak uitm kat non bumi's
untill about his debt
millions if i'm not mistaken, dengan BIMB kowt
lantak ko lah,
camane ko bole still lepas jadik MB pon aku xtau
sebab kalo dah byk sgt utang mne bley pegang jawatan kt atas tuyh~

latest career downturn dia?
Khalid Gagap punye bahagian bubar
cambest je
bahagian pon xde sokongan
camane ley jdk MB?
aku suke betol politik kat malaysia
warna warni
kadang2 kaler taik lembu fresh
xpernah xde kaler
mesty ade walaupun xlawa macam kelabu asap

C Gagap ni cant even talk properly till dia perlukan penasihat untuk bagi ape2 pandangan
yelah
for political reason

kadang2,
some politician anggap politic is beyond everything

the rest?
hanya dia dan DIA yang tahu




Its my perspective. Whats yours? 
hit me on the comment section, below~

10 Sebab blog ni kena buang dari bloglist mazidul

Gyahahahhahahahaha

-last 2 month are kinda depressing month
-too much thing happened
-too much thing to think of
-too little space to breath
-my heart's still moshing left n right non - stop due to some stuff

So, here's a little stupid reason why i am not there on his list anymore...
geeh~
i kinda lost many visitor coz most readers come from there before this
but i think thats not my main reason writing on this pain in the ass blog
because, inadvertly, i am howling silently here~
yeah, lame~

enjoy peeps~

10 Sebab blog ni kena buang dari 
bloglist mazidul

1. TOO much vulgar words for the content and title are used

2. Less informative than what this blog should be

3. I think my stinky vulgar entries caught too much attention beside his articles ( sorry brah~)

4. Too much vulgar words n statement is not suitable for anyone to read

5. I put too much anger in this stupid thingy. HAHAHA

6. Things on this blog keep getting unexpectable day by day

7. Too bz from lingering on the web to find useful info's~

8. MAYBE, mazidul pon menyampah tengok title2 aku yang memang menyampah pon kalau tengok lame2,
especially yang banyak vulgar wording~ gyahahhaha~

9. My brains are getting lazy day by day

10. Matlamat asal blog ni pon dah lari...
so, aku kena kejar balik r... jauh dia lari dah~

p/s: to live is to survive
Happy surviving~







Its my perspective. Whats yours? 
hit me on the comment section, below~



UNCONDITIONAL MARRIAGE?

Lets talk about
Marriage


Nowadays,
Marriage majority is based  from LOVE
I don’t wanna elaborate more coz if any marriage that makes a girl n a boy get together,
It’ll always makes sense to me
But anyway anyhow,  
I’ll fuck whoever wishes to perform same sex marriage
It never makes sense in my unholy mind


If a man marries a man
What that man can give to the same man?
Let me get everything straight here, coz I’m a straight man
Gyahhahha~


Things always are made naturally normal for each other
But it’ll always come with a little,
Maybe big effort to achieve em’~
Ok.
I am totally out of track


Actually I wanna blabs about force marriage
Yarh, forced MARRIAGE
Though I havent been in the situation where tomorrow I’ll be sleeping with any partner ,
That statement clearly assuming I am not married to anyone
Ok. Sidetracked again


I always love to know if someone or anyone is getting married
Because legal relationships pact have been made
And that pact reduce the percentage of a baby born with no father…
Daym~
Sidetracked and keep  side tracked again


Ok
My point here is marriage based on LOVE
Not force from parents
Clear?
I hope everyone understand this simple thing
Mind this,
U CAN’T CONTROL ur kids till the day they die
Give them a little space will ya’ll parents?  
come on~


I am so not fucking impressed with force marriage
Yeah
I AM AGAINST  EM’ FOR SURE
Coz it violates the rights of a human being
ATTENTION
I wanna make myself clear right now
I am talking about the natural condition of marriage that’ll lead em’ a happy life with lotsa LOVE of course,
Yeah, (Faktor2 lain juga diambil kira)


Not typo marriage with lombok guys okayh…
They’re affirmatively serious threat to my future daughter if I were meant to hav 1

If their choice do really is going to be mischievous,
GO ON PAPA N MAMA
Stop em…
BUT PLEASE,
Don’t deny em’ if normal situation occur
To  me personally,
ITS JUST NOT FAIR
We live once
Not forever
Geeh~




Its my perspective. Whats yours? 

hit me on the comment section, below~

Sunday, January 17, 2010

Dilema Society...

*merujuk kepada kamus kepala hotak aku
dilema society means,
ambik berat nanti cakap suke jage tepi kain orang.

this is the real life
this is what we have to cope every single day
this is a fact

the world is not a friendly place to befriend with
excuse me
its not the world
its the 'Society'...

x amek berat nanti
cakap xmesra alam maya & realiti
abeh nak camne?

both are misdeed
both are unintended
both are malicious
whose fault izit anyway?

its no one's fault
its our fault
its the society's fault
when we live in a faulty society
we are living a faulty life
indeed~

so,
what should we do?

Its my perspective. Whats yours? 
hit me on the comment section, below~

LIFE equals to FATE~

sedar tak sedar,
manusia di hadkan dengan perancangan.
DAN perancangan manusia xselalunya berlaku...

But people used to say
"when u fail to plan, u plan to fail"

whatever happened,
I barely agreed with that statement~

But actually,
our life has been fated accordingly in order...
TRUST ME~ gyahahhah~
There's no such as
"if i were this" , or, "if i were that"
u can always say that word but it'll change NOTHING...

Cause when when things are meant to be the way its going to be,
its still going to be what it supposed to be...
whether u like it or not...
betul x?

but being a normal human being,
we always HAVE to accept
it is the way it is...

WARNING :
Ini bukan statement lepas tangan,
Ini statement yang akan keluar once
we've tried our best for all the things that we've done,
and for all the things we're going to do...

The conclusion is?
U decide...
My Perspective is not always yours
anyway anyhow.......

p/s : sentimental is a part of me

Its my perspective. Whats yours? 
hit me on the comment section, below~

Beza Yakuza jepun & YB kat Malaysia

let me compare em'~


1. Yakuza kat jepun jalan dengan sorang underlings or bodyguard pon dah cukup
2. YB kat Malaysia kalau boleh kena ade kompang, silat, bodyguard 10, bunga manggar kat setiap tempat yang dia pijak, layanan VVVVVVVVIP, kerusi empuk, dan segala-galanya yang sedap-sedap belaka

1. Yakuza jalan2 je jenguk territorry dia
2. YB kat malaysia kena naik mercedes brabus yang siap ade driver bawak kehulu kehilir

1. Yakuza dikenali hampir semua orang dan xperlu pengenalan pon, nampak je semua kenal dah...
2. YB kat malaysia xramai yang kenal... sebab tu kena bawak sebatalion bodyguard... baru nampak macam orang penting turun padang... sambil pakai suit armani tengah panas jumpe orang kampung yang kais pagi makan pagi, kais petang makan petang.

1. Yakuza semua orang respek sebab orang tahu dia buat kerja dia... xpayah suruh... xpayah keluar mass media. xpayah kecoh2... ye, dia buat kerja dia...
2. YB kat Malaysia kena ade paling kurang 50 reporter dari segenap lapisan network untuk buat liputan tentang kononnya dia pegi melawat rumah anak yatim kat tah mane-mane tah....
baru semua orang tahu dia buat kerja... kalau tak, susa la nak pancing undi... tak pasang umpan~


p/s : hellioz tak mencarut kali ni.....
xtau la kenape...
tapi, hellioz memang kuat mencarut pun...
its a nature of a NORMAL human being~
gyahahahahha~

Its my perspective. Whats yours? 
hit me on the comment section, below~

Monday, January 11, 2010

F YOU ASSHOLE DRIVERS!!!

*
*
*
*
Please la people~
Dont drive and text at the same time
You were absofuckinglutely pissing me off

Seriously~
most of the times...
without fail~

I always wanna take your phone and crash it out LOUD
in front of you!
In any outstanding ways i always had in my mind
any ways i always have imagined~

I am a tolerate person...
I can always tolerate U,
if u are a pro n if u can drive and text at the same time without being distracted...

But if u CANT do it PROFESIONALLY,
Don't do it or U'll always be an ABOMINATION...
yes...
i repeat, an ABOMINATION
A DISGRACE to all human kind
and a mafackka of course..
MAFACKKA for the rest of your natural life...
I MEAN IT PEOPLE~

Y laughing?
U made it?
Do it if u are a pro and if u feel like u can last long in this short life..
Dont do it if u cant...
and if u sucks at it...
Seriously~

Here's a story...
I've found Countles S holes who distract themselves and other road users
while doing the combo at the same time...
(drivin n textin)
And i believe u know how i feel when we are in a mood of rushing and there's a driver who's been texting at the same time halt your movement and speed...
i'm sure its going to be sucks all the way down aite?

It feels like being tortured mentally...
Biyatch~
Luckily i'm not driving a hummer or monster truck that forsaken time...
if i do drving em the day those S holes r  messing themselves n others on the road,
i would absolutely crash em' down to the graveyard...
yeah..
im not joking coz im not a joker here~
gyahaahahaha~

So,
do what u've gotta do best...
and stop messing with other people and MY LIFE on the road...

till the end~
c u l8er on~

p/s : F u S hole drivers!!!

Its my perspective. Whats yours? 
hit me on the comment section, below~

Saturday, January 9, 2010

what ILLUMINATI had in their mind~


NOVUS ORDO SECLORUM
NEW WORLD ORDER

THIS IS PROBABLY WHAT THEY ALWAYS HAD IN THEIR MIND
AND I THINK THEY ARE SUCCESSFUL IN WHAT THEY ARE DOING...

ENJOY~

1. We let u see what we wanted u to see

2. We let u do what we wanted u to do

3. We let u care what we wanted u to care

4. We hide what we dont want u to see
(9/11)

5. We let u know what we wanted u to know

6. We eliminate u if u are against us.
eg : tupac shakur (killuminati) michael jackson (what about us)

7. We back u up if u agreed on doing what we wanted u to do
-jay z ( fuckin fame etc etc)

8. We let u wear what we wanted u to wear

9. We let scarcity affects your life
-food at poor country

10. We feed u with what we wanted u to eat

11. We let u listen what we wanted u to listen
-black metal songzz

12. We let u sing what we wanted u to sing

13. We let u speak what we wanted u to speak

14. We control your life

15. We control the world

16. We made al the conspiracies and all of the so called history

17. We entertain u with what we wanna entertain u with

18. We are the hidden hands behind al the things that is so called terrorists attack

19. We create Osama bin Laden so that everyone would be afraid of the terrorists

20. We build a country named Israel out of the dust and war and hatred

21. We can wipe Palestin away from the map of the world

22. We were backed up by satan a.k.a lucifer

23. We were afraid of Islam

24. We were afraid of Isa a.s

25. We legalize same sex marriage

26. We let u play with our rules

27. We never really care about u unless u had what we wanted

28. We had our eyes on every inch of place on earth

29. We legalize prostitution

30. We've got all the money in the world

31. Your world is our cage

32. Sex is legal to everyone. no exception available~

Sunday, January 3, 2010

BABI!!!



TAK.. babi ni tak comel pon...
muka babi!

Kebabian in semakin menjadi-jadi
Babi-babi ini telah cuba membabikan diriku yang telah sekian lamanya menjadi manusia

Babi-babi yang telah berbabi ini telah meletupkan medulla oblongata seorang manusia
Mencetuskan fenomena babi-babi haram yang telah dibela nasibnya di kebanyakan tempat di Malaysia,
walaupun tidak pernah dipersetejui sejak sekian lama

Kebabian yang melampau ini telah bersetuju sebulat suara membabi-babikan umat manusia

Apapun yang bakal terjadi,
Babi-babi ini tidak akan pernah cuba untuk berhenti di R&R mahupun di perhentian-perhentian yang telah disediakan di merata tempat diseluruh dunia daripada membabi-babikan segala-galanya

Kau memang babi wahai babi
kau lebih hina dari babi2 haram yang ada desekelilingmu itu

Kezaliman Hitler semasa Holocaust takkan dapat menandingi kebabianmu itu

Era pemerintahan BUSH yang seakan-akan propaganda babimu itupun tidak mampu berdiri sama tinggi dan duduk sama rendah denganmu wahai babi

Babi-babi di Malaysia yang sering berkokok seperti babipun terkeluar dari senarai kebabianmu itu wahai babi

Senang cerita,
Illuminati pun angkat bendera putih la kalau jumpa babi yang sedang membabi-babi itu...

Segala kebabianmu itu tidak akan tunduk,
mahupun melutut
meminta pengampunan dari segenap lapisan makhluk di muka bumi ini...
BABI betullah...

Pemerintahan kuku besi diktator Myanmar pun akan tunduk
meminta tunjuk ajar,
untuk menjadi seBABI engkau wahai BABI!

Kau tidak akan pernah berhenti membabi buta untuk membabikan keadaan...

JAHANAM
LAKHANAT kau BABI!!!

Kaulah babi yang paling babi yang tidak akan pernah menggunakan metafora yang telah wujud sekian lamanya...

Kesahihan babi ini terlalu berat untuk dipertikaikan undang-undang yang telah sekian lamanya diwartakan manusia-manusia di atas bumi yang telah sekian lamanya uzur dimamah usia tua

Nothing lasts forever...

Tetapi,
Babi-babi ini akan senantiasa cuba untuk membabikan semuanya sehingga ke akhir hayat babi ini

Babi!!!!

babi memang siaLan...

BA ba
BI bi
BABI!

Berbabilah engkau selagi boleh kerana keBABIan mu itu akan berhenti suatu masa nanti...

Aku berharap babi-babi ini akan berjaya membabi-babi sehingga babi-babi ini dibabikan semula

Persetan kau BABI...
Kau tak akan jadi setan
Kau akan kekal menjadi babi walau bagaimana keras pun usahamu itu untuk menjadi seperti setan

Kau akan dibalas suatu hari nanti Babi!!!
Kau akan lihat,
Kau akan akur,
bukan semua akan menjadi babi sepertimu wahai babi...

Capital BABI...
Babi
kau memang babi
BABI!!!

P/S : BABI!!!

3 January 2010
Sunday
5 a.m.
Happy new year babi...
Though its 3 days late...

PENULIS BELUM SEMPAT DIBABIKAN OLEH SEKALIAN BABI-BABI...
Harap maklum...

Babibabibabibabibabibabibabibabi
Ini perspektif aku...
So what???

Friday, January 1, 2010

DAH KAHWIN SENANG HATI KE???

dah kawen senang hati?
betul ke statement tuyh???
i always wonder in HELL i've created with the question of WHY people said that
Bukan ke lepas kawen lagi banyak benda nak pk?
lagi byk tanggungjawab n so on n so forth to think of...

Memang la ade companion kat sbela yang sentiasa layan kehendak kita...
ade orang masak,
ade orang nak main combat2,
ade orang nak main nyorok2..
senang cite, zahir ngan batin kena layan la...

TAPI...
Cuba bayangkan bila dah ada anak...
MEREMIT....
 (macam anak tikus)
sila bilang satu2 ok...

1
2
3
4
5
6
7

WOW!!!!
Pening la siaL...
Bpe banyak mulut ko nak suap?
Bpe banyak baju ko nak beli?
Bpe banyak hati ko nak jage?
Bpe banyak benda plak ko nak pk?


AKU cuba bayangkan all of that and the result is...

SERABUT BAI...
camane pulak kalo lahir selang setahun setiap sorang?
Tak naya poket ko?

Maybe rasa senang hati tu ade,
and maybe aku blom rase senang hati tu sebab aku masih single n available...
gyahhahahaah~
nak kawen ngan putri santubong pon bole...

TAPI...
bile pk balik consequence dia,
Macam nak delay ke kawen2 neyh...
ape aku nak jawab kat adik aku plak nanti?
gyahhahahahahahahahahaha~
dalam mknenye tuyh~

Some will say this,
"Anak2 tuyh rezeki dari tuhan.."
yes...
i agree

Abeh kalau gaji tu cukup bulan je payah gak nak sara ramai2...
ye x?
Anak plak ramai macam satu team Futsal...
Duduk plak kat bandar besar
tu bukan lagi rezeki...
tu carik pasal namenye...

So,
My logical thinking deemed to refuse the 1st phrase given above


BTW,


Its my perspective. Whats yours? 
hit me on the comment section, below~

Fag Comments

i wanna review on a FAG comments
FROM this ARTICLE...


kautbulan said...

-sebab dia dah tua
-n he's not eligible for what he's been holding now...
-he's as good as fidel castro for your information ok...
-he's old
-he's almost disabled
tua ngan old tu tak same ker? Rasanya beza bahasa jer.
TGNA ni walaupun dah tua tp dia yang paling berkaliber sekarang. Tun M, adalah orang yang sekular, pemahaman tentang islam dia tidak seberapa, tp TGNA org yg luas pengetahuan agamanya... pergilah kenali dia dgn lebih dekat, pasti anda akan tarik balik kata2 anda itu

1ST POINT
-sebab dia dah tua
-n he's not eligible for what he's been holding now...
-he's as good as fidel castro for your information ok...
-he's old
-he's almost disabled
tua ngan old tu tak same ker? Rasanya beza bahasa jer.

can u see em' people?
he or she question my bad for typing the same sentence in different language
maybe i insists on stating my point there
maybe i'm careless... my bad
'sedangkan lidah lagi tergigit, inikan pula jari-jemari menari-nari'
simple kan...
ok2.. my bad~

2ND POINT
TGNA ni walaupun dah tua tp dia yang paling berkaliber sekarang.

-dah tua - mengaku pon dia dah tua
-slalu org tua  cant function properly as good as orang muda
-umpama kereta baru n kereta lama
siap ade perumpamaan lagi taw...
-it is as easy as shitting on the toilet but people refuse to use their brain to barely THINK...
but u've gotta pay 20 -30 cents la at public toilet...

3RD POINT
Tun M, adalah orang yang sekular, pemahaman tentang islam dia tidak seberapa, tp TGNA org yg luas pengetahuan agamanya...

Dr M equals to secular sgt >  kurang pemahaman tentang islam
TGNA luas pengetahuan agama > sucks at country development

ok2. myb both tak seimbang
tapi, adakah islam itu konservatif?
NO. IT AINT!
mybe TGNA know lotsa things pasal agama which i disagree most of...
tapi dia belajar agama, main politik, and kelantan equals to?
NEGERI MUNDUR PALING KUAT ASSABIAH DALAM MALAYSIA
ade comment b4 this cakap pasal hotel renaissance ade kat klantan AJE
u know what?
kat klantan xde movie... 1 pon xde...
MOVIE TU HARAM KA????
mai habaq kat cek...
lols

4TH POINT
pergilah kenali dia dgn lebih dekat, pasti anda akan tarik balik kata2 anda itu

aku refuse untuk belajar dengan orang islam yang kafirkan orang islam lain...
ni ikut fahaman wahabi ka apa?

ok2
bagi 10 benda yg TGNA n Dr M dah sumbangkan kat Malaysia
sape abeh dlu menang...



i'm not trying to be ultra kiasu
i'm just stating my opinion

p/s : theres always reason above reason~
pic credit : forum.ragezone.com

akan tatapi.....

...Its my perspective. Whats yours?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~