Wednesday, April 21, 2010

POLITIC

politic is our daily life

politic is human activities in a state
politic is what we do every single day without fail


but i always wonder
why in the world there's countless people out there who hates politic
hahahha

how could that be?

any explanation people?

my explanation is
people used to hate something they dont even know
twisted?
nah, its simple...
that easily explained why countless people do hate politic
simply because they dont even know what politic is
gyahhahahhahaha~

p/s : i hope i hit it right on the spot

Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

Saturday, April 17, 2010

Ape yang aku xske?

ah,
sume bende aku xske
semua aku damned kan
semua aku bullshitkan ye x?

gyahhahahahah
itu hobi aku....
at least aku ade hobi, tak macam wannabe
gyahahahahhahahahahah


ohkay~
arini aku nak cakap pasal lalalallalalang
LALANG

Question : Pernah tak ko jumpe orang yang suke maen ikut2 trend sebab dia rase dia PERLU dan WAJIB untuk berada dalm kelompok itu?

Jawapan aku : hari2 aku jumpe da~

Jawapan korang : ..................................................................
jawab kat comment section sudah~

aku menyampah tol ngan orang3 cenggini and cenggitu

masuk je punk kat malaysia join punk
budget punk abes r?

masuk je black metal kat mesia join black metal
budget kool arh minum darah kambing warne biru tuyh?
ade ke kambing wane biru?

masuk je skinhead join skinhead
Oi! abes la tuyh...

masuk je metal kat mesia join metal
headbanging sangat r tuyh....

masuk je emogothic kat mesia sume nak jadik emogothic
MACAM BABI...
buruk bodoh dress korang
muka kalau sorang2 macam model tadehal lagik
ni muka PECAH RUMAH jap g dress nak emogothic
menyampah siyal
pastu lepak kat klcc tayang muka
apehal dow?
tak cukup hisap tetek mak ko ke mase kecik dahulu?
panjang plak dah seraya mencarut...

masuk je spongebob kat mesia er.... konon2 jadik patrick starfish...
ade ke yang bwat camny?

paling baru?
naik je indie kat mesia semua nak jadik indie juga....
dress up kalah singer atas pentas tuyh?
bro, ko artis ke?
gyahahhahaha

aku kadang2 xpaham dan kadang2 xnak paham ape yang ade dalam palotak dorang ni.
xde pendirian
semua nak join
semua nak ikot
semua nak rase
gile ke?

so, aku akan senantiasa menjauhkan diri dari golongan2 yang xde taste ni sebab dorang suke maen ekot2
sebab tu aku ske carik bende yang xramai orang tau n layan, tapi best.
xde la nampak macam WANNABE yang xde arah tuju
lagi sekali yarh
MENYAMPAH SIYAL~

make up your mind la people....
xkan seumur hidup ko nak jadik lalang je weyh
dahla lalang
xde function lak tuyh
buat nyemak atas tanah je
gyahahhahaha~

p/s : 'korek idong' sambil berkata "erm... nyamannye udara~"

Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

Friday, April 16, 2010

State Of Denial

macham thajuk bhuku khan thajuk phost neyh.....
gyahhaahaaaaahah

ohhoyya~

Perkataan DENIAL tu dah sangat sebati dalam thesaurus kepala hotak haku iniyh
aku xtaw nape
tapi itulah yang aku slalu buat
denying this n that

maybe sebab banyak bende yang xbtol dah jadik kat aku
bukan waterboarding
bukan bungee jumping
mahupun mountain climbing
tapi experience

oh
malasnye nak type lg~

aku dapat rasekan bahawasanya semua bende yang dah jadik kat aku tak normal
dan sangat sangatlah deniable...
maybe sebab tu aku deny semua bende
and keep on living in the denial

gyahahahahhaha
kejap lagi pagi dan aku lapar

oh2
and...
jangan marah kalau aku deny semua bende yang aku nak deny
sebab i am a denial
not danial
that name sucks~
looks gay when u look gay or though u dont or whatever

p/s : ................................


Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

Thursday, April 15, 2010

10 Sebab Untuk Stay Single....

Lets get str8 to Hell yarh....

here's 10 Reason to stay single

1. Xpayah bazir dwet  topup dari yang perlu
clear
MAKA, makin kaya lah tokey2 telecommunications kat malaysia

2. Xpayah nak jage perasaan orang yang xconfirm jadik bini

3. Xpayah nak maen pujuk2 orfang yang kuat merajuk.
(especially perempuan)
blom kawen merajuk lbey, gely dow~
kalo da kawen cane la plak nanti...

4. Xpayah bazir dwet beli itu ini untuk couple. what a waste of money...
kalau simpan banyak2 kan buley beli ferrari sebijik
gyahahahhahaha

5. Xpayah nak ingat tarikh2 xpenting dalam idop...
kan3 orang lelaki~
nombor surat beranak pon xingat, nak ingat mende alah jadah laen plak
ape kejadahnya semua ini?

6. Xpayah nak commitment lbey2 tapi idop sendiri huru hara
ape cer?

7. Xpayah nak risaw masalah orang laen...
sikit itu, sikit ini...
sendirik pon banyak masalah
lagi nak setel masalah orang laen

8. Xpayah nak pening kpale nak dating lah
itu lah
inilah
relax sudah~

9. Xpayah bwang mase kehulu kehilir
tu ha....
keje bersepah kat opis
assignment belambak atas meja
g bwat saner~

10. Xpayah nak emo setiap mase sebab bergadoh
sket2 bertekak
sket2 melenting
pening wooo...

p/s : Baek kapel ngan kucing
sket pon xmarah, merajuk mahupun mintak lbey2...
Bagi frieskies cukup...
Gyahahahaahahahahahahahhah~

Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

Thursday, April 8, 2010

1 Malaysia?

Ape kejadahnye 1 Malaysia tuyh?

Sila bagi definisi sendiri
gyahahahah
Bagi aku,
1 malaysia is a doctrin to make Malaysian  support the government
nothing more nor less than the word propaganda

Know what?
I will surely say the same thing against what DAP had for its Malaysian Malaysia
they were all the same little piece of shit on the sidewalk
zehahahahah~

FYI,
its a piece of word to make people keep on talking and talking and debating and saying and whatever lah u wanna say  so that it'll immerse in our mind
YOUR mind precisely...

It was just like listening to songs..
Black Metal songs for example...
they've lyrics that'll make its listener sing their same bloody satan songs,
so that the listener sunk in deep into what the singer wants them to do...
OF course to worship that bloody 666 Lucifer.

Its a fine way to get people to get into it
Nothing more nor less than that...

SO?
Be aware of thos shitty propaganda that is intended to doctrinate our easily swayed sacred mind...

In the end?
enjoy your little piece of short life yarh~


p/s : Lets... uhm.... study....
gyahahahahahah

Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

Friday, April 2, 2010

LIKE oR LOVE?

i've been thinking and trying to differentiate the difference between the word like and love

before i type anything further
of course u'll have the abstract mind map on what i'm trying to say
bear my word,
i never have try my best on searching the exact mean of the word i state here as i have my own thesaurus in my bloody mindless brain
gyahahhhaha....

define like as the feeling of wanted to spend time with the thing u like
examples?
find it out  your own self....
i dont wanna give another shitty examples of mine
coz i know ya'll have another better example in ur mind.
have the courage to share with me on the mumbling section below...

in the other hand, love is another abstract feeling of  BEING with something u love...
example?
nah, gimme yours....

so,
like isn't love
and love isn't like

but still,
they have their very own correlation from each other as they are siblings with different mother but they come from the same father.
Their father's name is?
FEELING.....
gyahahahah
another tragedy in the meaning of words due to my distorted mind...

So people, in the end,
Do you like or love my blog?

p/s : i don't know what to say....
tell me, what should i say?


Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~