Monday, May 31, 2010

Naik Lagi...

CLICK FOR BETTER RESOLUTION
 
Harga Naik KUALITI naik? Tengkorak hang...
Ini bukan belajar ape pon... blaja bawak kenderaan je kowt... BODOH
NI pendapat general gwa
Jangan tanye kenape la kalau rempit2 kat luar sane xde lesen...
Dan jangan tanye kenape akan ramai orang xde lesen...
Lu pegi tanye dekat kerajaan yang kerja nak markup profit je...
Xcukup dengan lesen judi, duit orang nak ambik lesen pon lu sapu...
Betul2 sangap wang mereka neyh...

Cube lu bayang orang2 yang dok kat kampung,
Kerja kampung, ingat dorang nak abeskan gaji sebulan dorang sebab nak amek lesen ke?
The fuck la kalau cakap yes...

Papehal pon...
Malaysia Bulih... eyh...
Malaysia Boleh!
nak buat ape2 pon xpe, BOLEHLAND ade...

CREDIT : surat khabar melayu

P/S : This is Insane... Yerp, Insane...


Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

BUAHKU INI

Gwa syak sekarang musim buah
buah ape?
lu tunggu sampai gwa habes mencarut

Rumah gwa terletak dalam taman
tapi rumah gwa unik sket
sebab tanah yang bapak gwa beli ni tanah orang, tapi tanah tu ade dalam kawasan taman
bapak gwa beli tapak uma gwa dari tuan punya tanah lalu terus buat rumah baru
lincah gile bapak gwa ni kan...
Lu jangan tanye kenape tuan tanah tu jual tanah kat bapak gwa ngan mane bapak gwa dapat duet beli tanah ni. Gwa paranawei lu orang lagi sekali nanti...
yang penting tapak rumah gwa ni approximately suku ekar
maknenye lu orang bayang r besa mane uma gwa....
penat gwa nak kemas uma ari2....
ciss....

Lepas bapak gwa siap buat rumah yang gwa duduk ni,
family gwa tanam macam2 kat sekeliling uma gwa
tanam ape?
pokok rambutan ade, mengkudu ade, pokok cherry ade (gwa syak ni hasil taik burung) pokok kelapa ade, pokok kaktus ade, pokok limau ade, dan vermasham-masham pokok la ktorg tanam
kecuali pokok durian la...
Apasal xtanam pokok durian? Waklu... kalo jatuh atas pale gwa macam mane?
lu orang nak tanggung???
gyahahahahahahahah~

Sekarang pasti la pokok2 tu dah besar dan mampu menghasilkan BUAH-BUAHAN yang berkualiti walaupun gwa jarang tabur TAIK dekat pokok gwa sebagai baja

Pada suatu petang yang aman damai...
angin bertiup sepoi2 bahasa melayu/mandarin/tamil...
mak gwa pon pegi la JELAJAH pokok2 gwa kat belakang umah gwa tu untuk mengutip buah2 yang dah masak atas tanah....
Lu nak tau buah ape?
BUAHKU INI....
gwa tak melawak ni....
gwa nak cerita pasal BUAHKU INI la.....


Apsal lu orang buat muka blur?
gwa ada buat salah silap kat lu ke?
OH!!!!
gwa lupa nak bagi space yang betol....
ok2...
sebenarnya gwa nak cerita pasal BUAH KUINI.....
baru betol.....
lepas mak gwa sampai je bawah pokok kuini tu,
mak gwa heran sorang2 sebab takde sebijik pon buah kuini atas tanah.
Gwa tak ekot dia kutip buah kuini sebab gwa galak surf internet 24jam sehari  sebab nak yakinkan diri gwa bahawa gwa mampu membuat 50 entry sehari bagi bersaing dengan  SALLY....

Mak gwa pon mengadu kat bapak gwa dan anak-anaknya termasuklah gwa sekali....
mendengar kenyataan mak gwa yang sedih itu,
gwa yakin ini angkara monyet kepala hitam taman gwa
ye, MONYET KEPALA HITAM....
sebab monyet kepala hitam ni suka maen dekat kawasan uma gwa
habes calar2 kete bapak gwa monyet2 ni kerjakan...

Tapi esok harinya
gwa ternampak nyonya depan umah gwa hambek buah kuini rumah gwa
Segala persoalan di benak kepala gwa pon terjawab serta merta...
GYAHAHAHAHAHAH...~
lu kantol red handed dengan gwa nyonya


Modus operandi nyonya depan umah gwa adalah sangat keji.
Selepas bapak gwa keluar dari rumah, start engine, panaskan engine, dan hantar adek gwa pegi sekolah,
nyonya ni akan menyusup ke rumah gwa yang sememangnya tiada pagar untuk merembat buah2 kuini yang dah gugur atas tanah....
Gwa siap nampak nyonya ni petik buah limau nipis belakang rumah gwa
Patutla setiap kali mak gwa nak ambik limau mak gwa merungut xde limau yang dah masak...
ini angkara nyonya depan uma gwa la neyh...
sadis sungguh...

Untuk mengelak berlakunya kejadian ini berulang,
gwa yang sememangnya tak tidur kerna mengadap lappy 24 jam sehari dipaksa untuk mengutip buah kuini yang gugur itu SETIAP PAGI sebelum nyonya depan uma gwa tak rembat buah kuini lagi....
Walaupun terpakse,gwa akur dengan kehendak mak gwa lalu gwa menurut perintah mengutip buah kuini hari2 sampai la buah2 kat atas pokok tu habis....

Sehingga detik n3 ni di publish,
gwa still bekerja sambilan sebagai
GUARDIAN BUAHKU INI....
eyh BUAH KUINI.....
gyahahahahahah~

P/S : Monyet Kepala Hitam adalah budak2 kecik yang suka melepak dan bermain di kawasan halaman rumah gwa.... terima kasih...


Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

Sunday, May 30, 2010

Blog Wars! ! !

Gwa ade jumpe blog yang link blog gwa....
Sebenarnye gwa pon xtau pulak ade orang ambik berat karangan2 darjah Dua gwa dalam blog sampah gwa neyh...
Gwa pk lu orang tau that this shitty blog was born due to my passion of Reading N Writing...
Thats Y i named my blog after "And its all about perspective"....
coz we all have our very own reasoning... ain't it fellas?


Lu ingat x entry gwa yang ni
Cerita seram gwa mase malam2


Lu usha balik,
gwa ade tulis gwa maen myspace la, facebook la, friendster la, tah ape2 jadah lagi la gwa sental kat situ...
Did u srsly believe em' all peeps?


Gyahahahahahahahhahaha
KNOW WHAT?
someone believe i DID surf all those site at the same time!!!
gyahahahahahah






FYI,
gwa bukak FB gwa pon sebab nak masuk GB
gwa bukak pon jarang2 tertongok lame2 depan fb page gwa tuyh...
bukan ade member pon dalam tuyh...
gyahahahahahahahahah~


This is funneyh man~
i never would have thought that someone will eventually took my lulzie statement for REAL...
this is brilliant man~


U know what did he question about?
My latest entry about the
Social Network Chronology
Questioning why i still use FB while i comdemn it KAW2! 
Actually, this is a story of someone, perhaps even u knew this type of people...
Gyahahahahaahahahahahahahah


My trolling skill is getting better day by day...
OR
maybe i am pissing people OFF too much that makes me being the next target to be laugh at...
this is serious troll man...
If and only if i am a man with little heart,
i may be or could be FURIOUSLY ANGRY bout this....


but i am......
GYAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH~
LAUGHING MY ASS OFF THIS CHAIR!!!
gyahahahahahahahahahahah~


But hey,
its worth it...
At least someone did read my previous entry and did try to condemn me in any other way possible like what i did to Abg Sally...


I just wanna say this people...
TROLLING IS SERIOUS BUSINESS....
gyahahahahahahahaahaha~


have fun mate~


picture credit : this weblink


P/S : Salute U dood!!! gyahahahahahahahah~
P/S/S : Plz don't get mad at me... i did it for a Pure Sake Of Laughter... OK? gyahahahahahhahahahhah~






Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

Saturday, May 29, 2010

Social Network Chronology

Lu ingat tak mase zaman2 friendster dulu?
lu lah manusia paling terer n ensem dekat friendster sebab lu yg paling terer maen jadah haram tuyh...
lepastu myspace datang...
myspace datang dah bagi warning...
friendster pon lu lupekan...
sampai malaysian company  takeover friendster
Kenape?
sebab target dorang MALINDO user...
Tak international langsung....
gyahahahahah~


Lu pon beralih arah pegi Myspace...
Mase kat myspace, lu pon Otai jugak....
Lu lah raja Myspace...
macam2 template lu tukar....
macam2 design lu buat
Boleyh cakap sehari satu template lu  tuka2 sampai naek pening kucing gwa tgok page lu...
Siap Jadik kepala mafia lagi dekat MAFIA WARS...
pengikut lu siap sampai maximum limit lagi...
bukan maen status lu, siap ade DON lagi....
Tp, gwaxkan nak bising lebeyh, bukan lu kacau hidop gwa pon...
gwa bia jelah...
maen la, maen...



Tiba2, Mark Zuckerberg datang bawak Tiger Beer...
sambil2 tu dia promote Facebook...
Lu pon kate macam ni...
"Best ke facebook neyh?"


"Best gyler, gwa berani bet USD 4 Juta lu akan addicted ngan social network gwa neyh" balas Mark Zuckerberg



Gwa yakin, lu orang tahu ape keputusannye...
manusia memang mudah beralih arah....
apatah lagi benda2 yang lagha' macam ni...
Bile lu dah kenal facebook,
lu tinggalkan myspace lu dengan friendster sorang2...
kesian dorang merajuk tepi katil...
gwa bia jela, xkan nak pujuk kowt....

TAPI,
gwa tengok lu dengan facebook ni rapat laen macam
Lu bangun pagi cari facebook
Bukan nak subuh dulu, facebook jugak lu kejar
Before tido malam carik facebook
Abes la Isya' lu tinggal sorang2 hari2
Habis kelas carik facebook
Sanggup plak tuyh ponteng sebab facebook
Habis assingnment carik facebook...
Padahal assignment huru hara...

Lu ni bile nak berubah?
Lu suke sangat ikut flow orang2 yahudi tuyh...
gwa syak si Mark Zuckerberg tu dah berjaya pesongkan lu la mat...
dia tak rosakkan akidah lu,
dia rosakkan amalan lu...
Gwa tengokkan je iblis2 N setan2 sbelah lu sorak2 bile waktu maghrib lu abes sebab lu perjuangkan nak balas komen awek cun yang lu baru add tuyh...
Kesian gwa tengok lu... sedih pon ade gak kadang2...

Lu sanggup sengkang mata carik awek2 cun, balak2 hot nak bagi penuh friendlist lu,
PADAHAL BUKAN LU KENAL PON...
semua lu sapu, saje bagi friendlist penuh...
boleyh la lu bangge member facebook lu lagi ramai dari member lu yang nyata...
Gwa syak lu xde member kowt dekat dunia yang nyata neyh...
Member virtual ramai la...
gyahahahahahaha~

Dah la...
gwa malas nak cakap banyak...
Lu pon dah besa
Dah boleh jadik MAK/BAPAK orang dah pon...
Lu pandai2 la pk mase depan lu
either lu nak terus hanyut dengan game yahudi tuyh @ lu nak sedar diri...
buat ape pon agak2 la....
gwa bukan nak cakap banyak, gwa pon maen gak....
gyahahahahahahaah~

Babai!....

credit : google pictures

P/S : Kucing gwa pon ade Facebook la... xpayah nak Jakun sangat... gyahahahahha~
P/S/S : Gwa syak ade orang butthurt, butthurt ke? gyahahahaah~ 


Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

Proton Saga = Kereta Kebal = TANK?

Words can't make it real....
seeing is believing...
gyahahahahahhaah~




Kabul -International news correspondents in Kabul found out that terrorist has been using Proton Saga as technical,Penama correspondent told, when contacted, said the car was found at 8am during a patrol by the IFOR units at a scrapyard at the outskirts of Kabul.

Asked on the condition of the car, he said, it was modified where half of the car roof was taken out to make way for .50 calibre gun and a recoiless gun manned by three person. It is lightly armoured but IFOR had a tough time chasing it down...

"few were taken out by our gunship but they still manage to escape us..." IFOR spokesman told Pernama.

Proton had been asked regarding the findings and media were later told that all the old and unreliable Proton cars were not scrapped but instead were shipped to a third country mainly to West Africa and Middle East.

"We never thought that our car would be converted into a technical because we shipped all our cars to non conflict countries like Iran...however it is possible since we instructed our dealers to sell all the cars al the lowest price possible making it attractive to customers,"managing director Datuk Razak Mohaidongkol told media...

IFOR had reported that at least 100-300 Proton cars of various model were converted by insurgents...

-Pernama-


Xpercaye?
for FULL STORY.....
gyahahahahahahah~

before anything happened,
please be careful.....
gyahahahahahahahahahahahahahahahahaahaha~


P/S : don't let me get me.....




Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

Thursday, May 27, 2010

FREEDOM OF SPEECH?


Gwa jumpe bende alah ni lepas bace blog idola gwa.... gyahahahahah~ yeah right...
Gwa da nampak bende ni before obefiend tayang kat blog dia dekat facebook erk888
gwa da LIKE pon ape yang gwa nampak tu, 
tapi sebab gwa nampak tulisan,
gwa biar jela....

Tapi lepas gwa nampak karya mamat Syahid Rosley neyh dekat blog obe,
gwa pon kena trigger oleh gambar tersebut....
gwa setuju gila babi lepas gwa nampak gambar tuyh
gambar tuyh bagi gwa kesedaran yang dalam kat gwa...

Dulu gwa malas nak amek port pasal yahudi kat israel ni dengan kes kat palestin sebab gwa tau gwa tak boleyh buat ape2 pon...
gwa cume mampu berdoa sambil caci maki perbuatan terkutuk yahudi bangang tuyh dalam hati...

Sekarang gwa nak tulis besar2 dalam blog sampah gwa ni...

I HATE JEWS! 
AND THIS STATEMENT REPRESENT FREEDOM OF SPEECH


GWA BUKAN ANTI-SEMITISM...

Gwa harap2 lu paham ape yang gwa nak sampaikan and kalau lu orang sayang sama Nabi Muhammad s.a.w.,
lu tolong sebarkan kat mane2 or post je entry ni kat blog lu orang....

Lu takpayah credit gwa sebab ni bukan hasil karya gwa,
lu creditkan dekat mamat yang cipta tagline tuyh.
Name dia gwa da sental besar2 bawah gambar tuyh siap link facebook dia....
Gwa yakin kepala otak dia sangat brilliant dan setiap hari gwa doa dapat pk macam ape yang kepala dia pk...

P/S : Gwa benci hipokrit dalam hidup gwa, dan dalam diri gwa kalau ade...

Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~


TROLLING IS FUN!!!

SKMM, MAMPU, CYBERJAYA, COURT, BUKIT AMAN, ANAK IBLIS, TROLLING?
gyahahahahahahahahahahahahaha

ini dia senarai2 trolling gwa yang dah nak berkulat dalam draft gwa
KENAPE?
sebab gwa yakin gwa takde fitnah orang....
gyahahahahahahahahhaah
ENJOICE!

LUPE, MANE N3 HADIS WEYH?
Harap badan je ketak2, sat g ngadu kat member....
alolololololo....
manjenye dia.....
nak bahu untuk menangis tak?
gyahahahahahahahaahahahaahahahahah~
Ape lagi?

Kawan kat bukit aman ramai....
aah....
takutnye saye.....
gyahahahahahahah

First, nak p report polis...sepatutnye ai yang p report polis atas tuduhan yang tak berasas... tq wanie coz sokong akak nie...

kedua, ada kawan kat MAMPU... silap haribulan boleh kena tangkap ngan org MAMPU tue coz tak buat keje, blogging time ofis... kang tak pasal2 internet kene potong plak kat kementerian pelancongan tue... nak click ngan orang MAMPU, die bukannyer keje tetap pun, just kontrak sajer.... kang tak sambung kontrak kang, menyumpah tak hengat dunia...  [MAMALYNA] - mangsa...

Gwa nak bagi lawak kental kat lu orang
kalu hati tisu lu jangan ngade2 nak bace kayh....
ini dia....

SALLY : Encik saya nak buat laporan. ada orang memfitnah saya

Sahab: fitnah apa?

SALLY : fitnah mengatakan saya hati tisu

Sahab : ??

*********
SALLY : encik saya nak buat laporan polis, ada orang memfitnah saya

Sahab : fitnah apa?

SALLY : diaorang fitnah blog saya tak best

Sahab : ??

*************
SALLY : encik ada orang fitnah saya, saya nak buat laporan

Sahab: fitnah apa tu?

SALLY: diaorang kata saya gila glamer & perasan.. itu semua tak betul

Sahab: oo awak yang blogger letak entry copy paste 30kali sehari tu ye? awak tak ada keje ke?

SALLY : ?? encik fitnah saya ni. mana ada 30, 50 lah.

Sahab : eh?

Yangbenar,
unknown

nak lagi TROLLING??????????

here we go again...

Dah print screen pon...
SILA KLIK UNTUK GAMBAR YANG CLEAR
komen ke 38 dan 39 (hantar 2 kali lagi tau) 

BTW,
TROLLING IS FUN AND IT CAUSED SEVERE BUTTHURT TO ALL [HATI TISU] ALL AROUND THE WORLD! 

CREDIT : mariam ogawa lagi...
               : Nurul j.love
               : mamalyna lai


kalau gwa lupe diri, lu hentak je gwa dengan entry maki gwa....
gwa xkesah, malah, gwa akan ucapkan thanx so much till the day i die...
gyahahahahaahah~





Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

Wednesday, May 26, 2010

KUCING [bukan anjing] JOGGING

Gwa nak tulis macam blog picisan lain
pasal hidup gwa lah
asek kondem orang je
GYAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA~

Gwa ade 2 ekor kucing
seko jantan seko betina
dua2 gwa dah sunatkan
sebab sebelum sunat, makhluk 2 ekor ni suka kencing ikut suka hati dia je
semua tempat yang dia lalu tu la tandas dia
dia mane kesah

"tandas pon tandas,
bukan tandas pon tandas gak"
ini motto kucing 2 ekor gwa before kena sunat
ini bukan hanyatandas punye cerita
gyahahahhahahaha~

Ok, berbalik kepada persoalan kucing gwa neyh
lepas gwa sunatkan je dorang baru sedar dorang kuat berhalusinasi, Stoned kowt.
sebab before sunat, motto dia macam kat atas tu,
lepas sunat dia tuka motto

"Tandas gwa dekat pasir luar sane"
ini motto baru dorang

gwa kagum dengan perangai kucing gwa
kucing gwa dua2 hiperaktif xtentu pasal
malam2 dorang suka main kejar-kejar
abes buku, pensil broadband, henset, iron, sepah sane sini sebab dorang suka main kejar2 dalam rumah
gwa buntu, gwa xtau kenape dorang taknak main police entry dekat luar rumah walaupun  halaman rumah gwa mampu menempatkan 9 buah kereta sekaligus...

pada suatu hari yang hening
kucing2 gwa pon main kejar2 lagi
gwa menyirap lalu tangkap salah sekor dari kucing gwa, kucing lelaki gwa...
lalu gwa bertanya

Me : "apehal lu suka sangat maen kejar2 dalam rumah ha?"
Kucing : "sukati gwa la, rumah gwa..."
Me : "Lu xpenat ke maen kejar2 dalam rumah?"
Kucing : "Gwa guna tenaga lu ke?"
Me : "lu da lame hidop ke bahan gwa?"
Kucing : "Gwa ape kesah..."
Me : "ape kate lu gtaw gwa kenape lu suka maen kejar2, kalau tak gua smackdown lu pakai gaye Undertaker....."
Kucing : (takut2 nak jawab, baru lu tau gwa sape) "Gwa jogging la.... lu semak apehal? potong stim betol"
Me : "Cilakak"

Gwa malas layan kucing gwa tu lalu gwa lepaskan dia. Sebelum itu, gwa tonyoh kepala dia sepam dua...
Skarang gwa understand dengan lebih lanjut
patut la dorang suka lari2...
i wonder no more from now on...

penat gwa buat entry macam blog picisan yang laen
Kucing : "apehal lu budget sangat hah? lu punye blog memang blog picisan pon celaka!"
Me : "Hayam punye kucing, brani lu menyampuk kutuk gwa...."
Lu relax je, sat lagi gwa smackdown lu sampai lu kejong....

Nak tau ape rupa kucing gwa?
meyh gwa bagi tengok....
NI gambar kucing gwa yang pompuan
NI gambar kucing gwa yang lelaki

lu ade soalan sepam dua?
lu tenyeh kat formspring gwa

p/s : Lu jantan pompuan ? [xde kena mengena siyal]


Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

Tuesday, May 25, 2010

BLOGGER TRAFIK PEHMES JELAJAH GWA!!!

Lu orang jangan terkejot lebeyh r...
gwa ade printscreen BAEK punye...
first class world entertainment....
"gwa syak gwa borak sorang2 lebeyh ni, gwa kan blogger picisan yang xde reader...."
gyahahhahahahahahahah~

SAKSIKANLAH!!!!


JELAJAH SENYAP2!!!
(FEATURING)


TEKAN PICTURE FOR BETTER VIEW
TEKAN PICTURE FOR BETTER VIEW



Gwa ade cita2 baru untuk tatapan lu orang semua...
LU ORANG JANGAN TERKEJUT PLAK!!!
gwa nak beli kereta baru guna duit nuffnang
Jadik, gwa nak lu orang tolong gwa rapat2
tolong ape?

tolong tengok ni jap ha
pastu ikut arahan kayh...


CLICK FOR BETTER RESOLUTION

CLICK FOR BETTER RESOLUTION...

Gwa agak lu orang paham la ape maksud gwa...
gwa nak beli kereta baru guna duit nuffnang
gwa nak lu orang KLIK nuffnang gwa seribu kali supaye gwa boleyh capai cita2 gwa yang suci murni itu
gwa nak ikut jejak langkah mamat neyh
dia beli kereta guna duit nuffnang je okayh
ni ha dia...

CLICK FOR BETTER RESOLUTION...

Gambar2 yang gwa tunjukkan melambangkan segalanya....
gwa harap2 lu orang paham ape yang gwa nak sampaikan
gwa harap2 berkat Abang SALLY, gwa dapat ape yang gwa hajatkan...

"Jangan lebeyh2 sangat Hellioz" pesan iblis kepada diri gwa....


WHOOPZ!!!
WHOOPz... khas untuk lu... gyahahahaha~

credit : CIKGELIGELI - Sumpah gelihati
           MARIAM OGAWA - Bukan Maria Ozawa
           ANNA and THE BEAST - Bukan Model Jepun
           COMOT - ini bukan kucing comot kayh...
           NOJJ - bukan JIN mahupun IBLIS...
           J.LOVE : Bini-kontrak-to-be-gwa
           USTAK - bukan macam ustaz biasa...
           HANYATANDAS : bukan macam tandas awam yang lain!
           WHOOPZ - jangan terkejut....
Gwa akhiri n3 hari ini dengan ucapan
GYAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH~

P/S : Gwa nak beli kereta MITSUBISHI EVOLUTION 10!!!














Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

Monday, May 24, 2010

Cerita Seram Gwa Mase Malam-Malam

Pada suatu malam , err... malam ke pagi eyk?
ok2 balik semula
Pada suatu pagi yang hening.......
adoy...
cam xkena je pagi
tuka malam balik ah

OK2
ini duariyes punye, bukan seriyes dah... 

Pada suatu malam yang hening
dalam pukul 3 ke 4 pagi
gwa surf la tenet an
macam manusia xde life yang lain
gwa layan la blog sampah gwa ni, bace blog orang laen yang klaka2,
bace tazkirah sepam dua....
sambil2 multitasking maen Facebook Myspace, Friendster, Hi 5, Meebo, Twitter, dan juga ym member2 gwa dan crew2 gwa OH, dan tidak lupe juga gwa Gtalk pada mase yang same ....

Sambil2 tu gwa layan la printscreen bende2 bodoh yang semua manusia suka buat,
gwa bukan ape, gwa malas nak simpan2 link, nak carik mane plak la hah kalo gwa nak tengok balik gambar2 bodoh yang gwa telah perkatakan sjak dari tadi
mane la tau kalau2 dah kena delete ke, ape ke,  sape nak tolong carikkan nanti?
bukan lu orang nak tolong carikkan pon...

Tetybe, gwa dengar bunyi bising kat sekitar gwa...
gwa macam awal2 cuak la gak an, sape tak cuak
dari senyap bunyik cengkerik tibe2 buyik bising keluar
Gwa xdela penakut sangat pon, sebab gwa dulu ade menyertai ekspedisi seekers kat skolah gwa mase skolah gwa blackout dan sesi bermain spirit of the coin bersama member2 gwa yang tersayang...
hantu spirit of the coin tu konfius, bagi name tah pape tah
gwa pon kompius dengan hantu spirit of the coin tu, rase nak paranawei je muka dorang pakai senduk mak aku...

Gwa carik2 la bunyik tu datang dari mane....
Kanan - gwa pandang
Kiri - gwa pandang
Depan - ade laptop je
Blakang - gwa malas la plak nak toleh2 blakang
sebab ade cerita jangan pandang belakang
itu pon gwa tak tengok lagi sebab gwa xminat cerita hantu melayu
selalu aje merepek
tengah seram2 kene kejar hantu, tibe2 mimpi
Sumpah potong stim
gwa rase nak cekik je sape direktor cite tu
lahanat tol...
bazir duit aku je beli dvd lima ringgit dekat dpan 7 eleven tu....

Berbalik kepada bunyi bising tadi,
gwa terus la carik dan carik dan carik
tapi gwa still kompius sebab gwa xjumpe2 mane datang bunyi tu
seram siyal
Tetibe gwa teringat lawak post LUFKIN tentang uncle seekers yang memang gile babi phailed.
Gwa syak Uncle seekers tu lagi bodo dari kucing gwa la gwa rase
bajet macam pandai je sebut pontianak banshee jadik bitches
bodo piang gak orang tua tuyh
lu klik la link si lufkin kat atas tuyh
gwa malas nak cakap banyak, lu hayati je lawak dia
pastu lu nak buat ape sukahati lu
tapi gwa sarankan lu gelak guling2 atas kapet merah kerna kalau guling2 kat atas lantai,
sakit badan lu orang nanti sebab gwa da ader experience da gelak guling2 pastu jatuh dari kerusi
dan experience gelak guling2 atas lantai pastu saket badan lepas gelak....

Lepas gwa
teringat lawak si lufkin tu gwa macam lupe2 plak pasal bunyi bising tadi
tapi bunyi bising tu ade lagi
takkan gwa nak buat bodoh je x?
gwa kan lelaki
xkan nak tutup lappy pastu tdo dalam bilik sambil selimut satu badan N bukak lampu terang2 satu rumah,
bising la mak gwa nanti kena bayar bil letrik mahal2....
da la gwa suke tdo sambil lupe tutup lampu
bukan sebab gwa takut bai... jangan silap...
gwa ngantuk sangat tu
tu yang gwa rilex je tido sambil lampu bukak
kalau kecik2 gwa ade la takut sket2, ceh, taknak ngaku gak tu penakut mase kecik2....

Gwa teruskan la Pencarian harta karun, eyh, bunyi bising tu
carik punye carik punya carik
GWA JUMPE!
siyal, seram macam lahanat
rupe2nye gwa punye telinga ade headphone dengar lagu Cassandra volume 100...
patut la...
sialan
penat jek gwa buat2 takut tadi...
rupanya lagu Cassandra je....

P/S : Gwa nasehatkan lu orang jangan sadis lebeyh2 r... gwa punye otak pk macam2 benda neyh, tu yang gwa mencarut tah pape tah tuyh...


P/S/S : Gwa Hampir2 nak mintak tolong Abang Sally Sebab gwa cuak dengar bunyik bising tuyh. SERIYES!! gwa dah malas nak maen2 lagi ngn lu orang..., sebab lu orang suke maen2kan gwa...  menci...


Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

Sunday, May 23, 2010

TERJAH VERSION pointer 4 FLAT : PRETTY FUCKING AWKWARD

she is as pretty as megan fox, and awefuckingstrucksome

If u don't believe me, try her blog, PRETTY FUCKING AWKWARD
She is so cool that i have to wear my sweater to stay warm beside HER...
She was too saint for IBLIS like ME
She was obviously the most COOLEST person on earth, i'm just saying...
She was also HILARIOUS to laugh with
She never bored me with her BEAUTIFUL thinking mind and humanity sense....

-If u didn't believe all the fact above,
You can go to the nearest hospital for a medical check up
because it will instantly shows that u have a NO-LAUGHING-NERVES sickness
-I just hope that u will enter her blog and tell her that i wanna borrow her cat for a while
to accompany me on the park....
-The good news is she can sing a song even without opening her mouth at all
amazing ain't it?
-I believe you reader will also lend me your cat too because i can understand cat-language
that will make it easier for me to entertain them with what exactly the cats wanted in their life
I wish u the best of luck Pretty Fucking Awkward

P/S : mahukan Hellioz terjah blog anda? silalah kipas kwat sket, gwa xrase neyh....
gyahahahahahahahahahahha........ 


P/S/S : gwa akan buat 50 ENTRY sehari bagi meningkatkan keyakinan diri gwa


P/S/S/S : Gwa juga akan buat CONTEST SETIAP MINGGU berserta HADIAH yang DITAJA dan akan dihantar by hand oleh agent2 gwa di seluruh pelusuk malaysia...


P/S/S/S/S : Gwa AKAN MENCARUT DAN TAK AKAN DELETE post yang gwa carut itu


Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

Saturday, May 22, 2010

Besday Lu Bile?

Arini gwa makan kat luar
Ngn Family gwa
Jap g gwa teringat,
Arini bukan bulan 5 ke?
Lame dah rupenye gwa bercuti sambil xbuat ape2 yg penting
Gwa rase la....
Gyahahahahhaha~

Gwa belek2 la calendar kat pda gwa yang bangsat neyh
Arini 22may
Gwa ingat balek...
Ah lancaw ape gwa nak ingat date2 dalam idop gwa yang miserable neyh
kalau ingat pon memang sipi2 jela
Suddenly, berlakulah conversation dengan adek gwa...

Me : Woy adik aku, besday ko  21 ke 23? Aku xhengat r....
gwa tanye str8 to ampang point
Dia : Bongok r ko neyh... [konon2 mara] Besday aku arini la....
Me : Ouh... Arini ke?
Patut la Family gwa ajak makan kat luar...
[sorry la xajak lu orang... line tak clear ah sejak 2menjak neyh]
Gwa pon pon cakap la kat dia, "epy besday weyh"
Tibe2 dia memekak dekat sebelah telinga gwa
Dah duduk sebelah gwa pon nak menjerit.... hamsap btol
Dia : Mane present haku?
Me : Aah lupe... Jap... dengan muka serius gwa
Gwa belek2, gua ramas2 poket gwa
Pastu gwa rase mcm syiling 20 sen
Gwa grab keluar,
Gwa bg kat adik gwa...
Me : Nah present ko
Dia pon bising lg...
Dia : Hek eleyh.... Doposen jek?
Me : Ok r tuyh [gwa jawab selambe...] Ni ikhlas neyh...
Dia amek tanpa gwa tau dia buat muke ke tak sebab dalam kete gelap...
Pastuyh gwa sambung carut lagi,
Me : Lepas ni ko jangan mintak2 aku present lagi, tu aku dah bagi da....
Dia : Ceh... [Dia konon2 mara lg sambil ckp] Besday ko nanti aku bagi 50 sen
Gwa buat2 xdengar pastu gwa senyap...
gwa pon mulakan monolog dalaman
Me : [monolog] Ok gak 50sen, untung gwa 30sen Gwa bagi 20sen jek dak.... 
Gyahahahahhahaah~ Kejam sial palotak gwa...
Kedekut gwa kalah Hj. Bakhil...
Gwa dulik hape, Gwa bukannye ade sen pon skunk neyh
Pastu Gwa balas lagi konon2 nak bagi dia chill
Me : Kalau aku ade sen nanti aku bagila hummer sbijik kat ko... Chillax sudah...

Nah, present lu... Entry khas untuk lu... gyahahahah~

Conversation pon abes...
Tepat2 dekat kedai makan,
Gwa lapa neyh, makanan sampai je gwa bantai sampai kenyang
Burp, alhamdulillah...
TAMAT
Lu orang nak gwa story telling lg ke?
Masukkan coin dalam lubang coin tuyh....
Nt Gwa sambung
Xpon, rajin2 la lu org klik iklan nuffnang gwa
Semoga lu orang dapat rahmat daripada yang Esa...
Amin....

P/S : btw, gwa makan yong taufu tadi... bapak gwa kate makanan dia dah kureng kick macam dulu...
gwa rase biase je, gwa kurang memilih kowt...

Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~


Friday, May 21, 2010

Muka-muka HIPOKRASI & "Follower Tegar" Yang Dahagakan Traffic

Serious Gelak tak hengat when THE UGLY TRUTH OF the so called Feymes blogger ni being revealed ONE by ONE....
Suspen seyh, ingat ni cite thriller ke?

Nak tau ape yang buat aku makin pumped up?
Bile follower2 tegar AND PARA Hipokrasi tu buat statement
Dorang sedar ke tak dorang tengah mengampu kat dua2 pihak?
Gila! Ini GILA!. Dorang ni dibawah pengaruh Hipnosis ke?
GYAHAHAHHAHAHAHAHAH~

Let me Visualize it ONE by ONE to make u understand what i am trying to say here...
Lets Start with THIS LINK
wanna c the blog? yeah? lets go~


Ini dia PENGAMPU NO 1! Clap3.....

FYI,
Dia ni la backup besar blog pehmes tuyh
Lu bace entry tu cukup
Dia punye Rage macam blog dia yang kene ganyang
Apedehal?
budget cam ko ni barisan kat depan kalau perang la ni eyh?
kan3?
Dia punya follower lagi ramai dari blog 'pehmes' tuyh,
tapi, sampai la ni, 15 komen je gwa nampak.
Nak tau kenape?
Sebab Follower2 tu pon tak meenat nak komen der~
Yang komen pon mostly kaki bodek. G la usha sane...
Malas review banyak, gwa ade tons nak review pasal bende neyh in a single breath
gyahahahahha~

Second Nominees goes to...... HYPOCRISY!!!!!! 
lets step onto it one by one
this is the 1st contestant. THIS IS HIS LINK

This is what he said on NANA's blog
And this is what he said on 'Pehmes' blog

Ini Name dia SERAMPANG DUA MATA
dua2 dia geletek sampai menangis
inilah HYPOCRISY ye kawan2....
jangan buat camni, sebab kalau kena, saket tau...
Sila benci hipokrasi ye kawan2...
dua2 dia buat baik.
APE LANCHAW???

Second nominees goes to.... THIS LINK

ni komen dekat blog aku, xde ape la sangat an, cakap pon macam baek je,
sampai la~
kat blog pehmes... gyahahaah keluar la bahase amanat dia~
eyh?
bawah tu sape?
Follower Tegar tuyh... dia lupa nak bace abes entry kt blog ni...
Tu yang Nampak macam tensen je tuyh, gyahahahah~
Dia kuat touching, jangan bahan lebeyh2 tau...
gyahahahahahah~


The third Category goes to......
Follower tegar!!!
Follower tegar ni semua nak trafik je
Nothing more nor less than that...
Dah dapat trafik belah ah, bwat pe g mintak simpati....

this is our contestants LINK

ok ini memang sangap trafik abes.... kalau ngampu, no 1
nak reason?

Take a Look at This. dia berusaha keras untuk dapatkan trafik.... Dua riyes ni, bukan Serious lagi dah...
latest link dia da tuka da.....
Tukar name dah, Fasha Sandha jadik Julia Robert
gyahahahahahahahahah~
Gwa pk Lu yang gersang lebey la mat.... entry lu xbley blah...
gwa gelak guling bile wa bace, sbb lu nampak sangat gersang buat entry macam tu
LU GERSANG KA?

another contestant

the real lalat memang taknak kawan ngan haku, sebab haku manusia la...
gyahahahhahaah
bace ayat dia
"per2 pon aku tetap support ur blog... 
(walaupun hang tak pernah jenguk blog eden, pastu nanges pehal?) 
nak trafik cakap jela, gyahahahahahahah              

ni dia contestant lain yang terpilih dalam award special aku neyh, 

Ko nak bace ape lahnat?
20 entry satu hari ko kaver semua ke?
takpun, ko nak traffik ni....
ecececececece.... tanak ngaku lak dia....

yang tak dinominate jangan keciwa kayh, try harder next time...

Kat bawah ni link yang korang wajib baca kalau rase2 nak tau ape sebenarnye sifat blogger pehmes ni....
Dengar laporan, Banyak je entry dia dah buat dia padam. Sebab ape? Sebab dia nak nampak baik la....
Pehmes la katakan~
dia ade buat entry mintak mahap kat pihak bawah ni, TAPI IKHLAS KE TUYH? 
gyahahahahahhaha
link ade kat bawah tu~



LINK to reveal PALAT yang dia dah buat kat orang lain seblom ni...
INI JUGA
bace link ni and straight to the newer post...
u'll understand the reason why...

p/s : kalo kenal betul2 tau kot la perangai macam mane. Dia kate orang lain murahan? bole pulak dia buat camtuyh, orang lain cakap xbley ke? gyahahhaha~


Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

Thursday, May 20, 2010

Seriously Obscene Advertisement For Pervert

embrace yourself with your coat or goat or guts or whateverlah ~


p/s : dia sangat brilliant, kerana dia mampu menarik trafik dari pervert2 di luar sane....


Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

Menjawab Kepada Persoalan2 'Follower2 Tegar' di Blog Sampah Ini

Ingat aku ni kemaruk trafik ke weyh?
xdenye...
aku cume buat bende tuyh terus terang,
apedehal?
pegi mati la aku nak nyampah kat sape pon
gyahahahhaha

tengokla screenshot2 blog [salbani 'ben' ashaari] neyh
gyahahahhahaah
salbani jadik ben?
gyahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahah~
glemer la sial name ben....
gwa nak letak name kucing gwa ben ah...

May Joker bless your soul with his laughter of trolling~
click for a clear perspectives~  
gyaahhaha, sape kene lalat sampah tu weyh? sedih siyal~

sila lah mengampu...boleh kena featured nanti...
HYPOCRISY

Lets Show Off some more~

and MOAR!!! I WANT MOAR!!!
mungkin berlagak? memang berlagak pon...

jelajah? buto! kau folo aku aku folo kau, kau jilat aku, aku jilat kau.... ~
[menyanyi mengikut rentak irama~]

Wahai "pengikut2 tegar", kat atas tu bukan bangge diri ke namenye?
pastu sape kena panggil Lalat sampah tu?
gyahahahahhaha
sadis~

Apedehal aku nak label2 ko kalau ko boley label2 orang lain?
gyahahahhahahaha
saket~

-AKU BENCI HIPOKRASI dan penjilat bontot 

-Same macam aku benci penjilat2 bontot dekat universiti yang suka jilat bontot lecturer.
abomination sungguh~


- blog tuyh memang xbest pon. Ini adalah kenyataan...


-Ramai yang cakap "kau memang berani". gile! ini gile. aku bukan Gladiator!!!
"Abes semua senyap je, aku tolong la buat bising" 
ramai je yang anti, tapi takut kene bom nuklear kan....
aku cume volunteer je...
GYAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA~

p/s: this bullshit makes sense afterall, Amazing!!! 




Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~