Wednesday, June 30, 2010

Teruna dan Dara

Simple question, complicated answer

Gwa nak tanye lu orang yang brilliant dan bijaksana..
Ape benchmark Teruna and Dara?

*********************************************
TERUNA

Ok
Kalau teruna,
Adakah seseorang tu boleyh dipanggil teruna kalau dia pernah maen sabon depan computer?
or main sabun dalam bilik air secara solo?
Or
Adakah dia masih lagi teruna walaupun dia pernah main sorok2 pisang [credit : Obe] dekat celah semak?
Or
Adakah dia teruna sebab xpernah sentuh langsung organ seksual dia kecuali ketika sedang membuat aktiviti kumbahan dalam bilik air?

To what extend seorang lelaki tu boleyh dipanggil teruna?
Any brilliant answer?

*********************************************
DARA

Ok
Bolehkah seorang perempuan tu dipanggil dara walaupun dia takde dara disebabkan aktiviti yang lasak?
Maksud gwa, dia lead a rugged life sampai hilang dara, adakah dia still dara?
OR
Adakah perempuan itu masih dara walaupun dia  dah pasang dara palsu yang dibeli dari Adult Shop?
OR
Adakah perempuan tu masih dara hanya kerna nama dia Nurul Dara Lara?

To what extend seorang perempuan tu boleyh dipanggil Dara?
Any brilliant answer?

P/S : Kalau gwa hibernate dari blogging, boleyh tak?
Gwa xcakap nk stop, hibernate je, macam beruang kat Rusia. Raaarrr....
Gyahahahahahaahahh~





Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

Pussy Terlampau?

LET THE PICTURE TELL THE STORY
click to view


OK, gwa xnak tuduh sape2...
tapi tolong la ngaku sape yang google mende neyh sampai masuk blog gwa...
xpon lu ngaku je kat gwa...
anta e-mail kat gwa...
nanti gwa tunjuk lu jalan yang benar dengan budak2 batang berjuntai...
boleyh?
Gyahahahahaahahahahaah~

P/S : Internet abuse is a crime. Its too obvious nowadays...


Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

Tuesday, June 29, 2010

Gwa Tak Tau Nak Letak Tajuk Ape

Perasan x gwa xpernah bagi salam kat lu orang?
Dalam blog ni la...
Nak tau kenapa?
Tak nak?
Sila fuck off this shitty blog...

Gwa xbagi salam sebab ni tempat gwa mencarut tanpa speed limit.
So, buat ape gwa nak bagi salam lepastu gwa carutkan salam yang gwa dah bagi dengan perkataan2 yang tidak sedap didengar para ustaz dan ustazah cyber sekalian?

Ada otak pakai...
Jangan la ada otak simpan dalam fridge, kasi beku, BODOH!
Ade akal, pertikai, jangan terima bulat2 aje...
Kepada ustaz2 cyber dan ustazah2 cyber serta serbanistas yang 'Maksum' sangat tuyh,
Cermin diri tu dulu, sebelum nak jatuhkan hukum hakam
eyh?
Sejak bile ustaz2 serta ustazah2 ni jadik tuhan plak nak menilai n jatuhkan hukuman plak?
Gyahahahahahaah~

FUCK YOU LARH!
Lu stakat letak avatar pompuan pakai tudung,
lu budget lu manusia sempurna yang kompem masuk syurga?!
FUCK YOU lagi skali...

Lu xpayah berlagak alim sangat
Sekurang-kurangnya, orang yang CELIK macam gwa ni tak pandang orang yang alim2 kucing macam lu.
Taik kucing larh!
gyahahahahhahhah~

BTW,
gwa tak join Freemason,
sebab freemason tak kewl macam Illuminati!
Gyahahahahahahahahahahaah~

Ade sape2 nak join Zeitgeist Movement?
Gwa agent kat Malaysia
Gyahahahahahahahahahahah~

Oh,
gwa agent Illuminati jugak
Kalau lu orang terer, pusing2 la logo 4 kaler gwa tuyh sampai dapat jawapan
moga2 lu jumpe cahaya yang lu orang carik.
gyahahahahahahahahah~
*****************************************
Additional Information
Gwa xtau kenapa certain orang TAKSUB sangat dengan semangat assabiah yang melampau.
FUCK la dengan semangat assabiah lu orang tuyh,
gwa xpandang, gwa kalau pandang pon sinis je,
sambil senyum kambing.
Gyahahahahahahaha~
Baca neyh...
Yeah right, I HATE RACISM!

Yang lu nak malu lebeyh apehal?
Bile mase gwa letak name gwa Hellioz Johor Bahru plak?
Name gwa Hellioz je, no more no less...
Gyahahahahahahahah~

Opinion gwa xmelibatkan mane2 state dalam Malaysia
[ulang suara]
Pendapat gwa tak menggambarkan pendirian mane2 state pon...
Yang lu gelabah kanan kiri bekap state lu apehal?
Lu nak maki johor?, silakan
Lu nak maki kelantan?, silakan
Lu nak maki Pahang?, silakan
Lu nak maki Kedah?, silakan
Lu nak maki Terengganu?, silakan
Lu nak maki ape2 state?, gwa xde objection la bhai...
Hengat gwa kesah sangat ke semangat assabiah lu neyh?

Nak tau kenapa TANAH MALAYA was established before Malaysia was formed?
Sebab pemimpin2 dulu nak avoid perasaan taksub kenegerian, 
semangat assabiah yang memecah belahkan rakyat satu mase dulu...
Kalau lu xtdo mase kelas Sejarah Form 5 dulu,
Mesti lu ingat cerita neyh...
Kalau lu tdo lebeyh mase kelas sejarah, 
Ni gwa nak refresh kepala hotak lu...
Gyahahahahaah~

LINK OF THE DAY : BUDAK HITAM.COM
[he got a bunch of opinion that represents mine too]
gyahahahahahaah~

P/S : Hapsal gwa makin galak mencarut neyh?


Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

Once And For All

Frankly saying,
gwa xnak pon fame, publisiti, and all those popularity
Gwa tak berniat nak buat duit pon dengan blog gwa.

Honestly, gwa lagi rela dapat less than 10 comments macam dulu.
Why?
Sebab gwa tau, 10 orang yang komen blog gwa tu bace and understand ape yang gwa nak sampaikan. Eventhough its less than 10, gwa tau that Commentator  is my purely honest reader who wanna read my perspectives...
Gwa jugak tau semua yang tinggalkan komen kt blog gwa bace articles gwa,
bukan bace last sentences yang gwa tulis.
pui...

Gwa prefer radical thinking gwa ditapis sebelum diterima bulat2.
And ya'll know who u were readers...
Gwa kenal lagi sape yang dah follow gwa sejak dari awal gwa active in blogging...
Gwa boleh sebut satu2 name dorang though gwa akan miss sorang dua.
Gyahahahahahaah~

Seriously, before lu orang kenal Blog Hellioz neyh,
Gwa xpernah blogwalking, TAK PERNAH.
Gwa hanya akan pergi blog yang gwa nak bace,
then kalau gwa nak komen, gwa tinggal komen.
Wanna know why?
Sebab gwa xkejar all those traffic, rankings and followers and so on and so forth...

Gwa siap menganjing lagi sape yang sebok dok i folo u, u folo me dekat LINK ni
Gwa Akan Follow Blog Yang Gwa Nak Baca.
So, jangan marah gwa kalau gwa x folo balik blog lu orang sebab gwa xpernah mintak pon lu folo gwa,
Kalau setakat lu folo gwa sebab nak gwa folo balik,  lu boleyh unfollow gwa skunk,
gwa xkesah...

Rage Fest?
Tau kenapa gwa buat rage fest?
Sebab some of us, even most of us is afraid to talk about something yang dianggap TABOO where most people avoid to talk about that stuff.
Macam kes gwa dengan si JK and Sally la.
But In the end, kes gwa dengan JK da setel.
So, ape yang lu orang sebok2 nk soksek2 lagi?
Lu orang nak susu ka?
Pegi beli kat Wal Mart...

FYI,
gwa represent the unthinkable,
a minority voice yang takut nak cakap pasal bende yang selalunya high profile and controversial...
Memang la macam Sial sikit bende2 controverSIAL neyh,
Tapi itu la yang gwa nak sampaikan...


Fame, Popularity, and traffic?
Gwa xkejar la sume tuyh. Kalau gwa nak sangat jadik Famous,
Sah2 gwa da tepek gamba gwa kat setiap post yang gwa nak keluarkan siap dengan alamat rumah, nombor tepon dengan semua biodata gwa.
Fuck Shit.
Gwa syak, mesty gwa dapat instant popularity n fame kalau gwa buat macam tuyh.
Tapi gwa keep myself as an unknown.
WHY?
Sebab gwa xnak being popular and famous!!!
Cukup la kalau gwa ade reader yang betul2 nak tau ape yang gwa pk about this and that.

Kalau lu orang xboleyh terima and digest isi2 articles gwa,
dipersilakan tekan Red button dekat kanan tuyh and
gwa ucapkan Selamat Berambus!.
Why?
Sebab lu xlayak maju dengan mentaliti yang xnak berubah + 3rd class mentality yang membantutkan process Malaysia untuk jadik maju.

Last but not least,
Kalau lu orang xbleyh terima carutan tanpa speed limit gwa,
lu boleh BERAMBUS jugak dari blog gwa ni.
Lu boleyh tepek muka lu orang dekat blog Saifulislam by following that blog.
Xpayah lu nak sebok2 bace blog gwa then pertikaikan ape yg gwa carutkan,
Cursing is a theraphy for me.
So, to all haters, Fuck Off biyatch!

P/S : Gwa Harap2 lu orang bukan BABI yang gwa maksudkan kat LINK ni.
Gyahahahahahahhaah~ Jangan risaw, gwa xmarah, sbb gwa tengah gelak neyh...
Gyahahahahahahahahahahahah~


Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

Monday, June 28, 2010

HELLIOZ # 1

[entry khas untuk peace lover]
Kalau lu orang nak tau
Sebenarnya, gwa ni JK
Gwa saje je nak bagi lu orang panas bontot!
Gyahahahahahah~

Bukan selalu lu orang panas bontot pon...
Sekali sekala best gak tengok lu orang melatah kanan kiri
gyahahahahahahahah~

Amacam?
Style tak camouflage gwa?
gyahahahahahahahaha~


Sebab tu gamba gwa terdiri daripada 4 segitiga yang dicantumkan menjadi satu
Kalau gwa reveal identiti gwa awal2,
Tak syok r blogosphere macam neyh
Hari2 dok jilat sane, jilat sini macam follower si Sally!
Hari2 puji sane puji sini...
Macam haram
Gyahahahahahahahah~

Tak progresif langsung!
PI MAI PI MAI TANG TU jugak...
xde lebeyh xde kurang
BOSAN!!!!!!!!!!

Tolong la...
Kalau life dalam blogging ni aman je xde turun naik,
same je macam hidup yang hari2 happy...
Xde masalah... Happy je memanjang...
bosan weyh, sumpah bosan...
Sebab tu la manusia kena Mid Life crisis...
Macam cite SHREK yang bosan macam babi tu skunk...
Gyahahahahahahahah~

BOSAN LA WEYH BOSAN!!!!!!!!
hidup lu orang xde naik xde turun ke?
Graf hidup lu macam mane? 
Macam graf orang da mati ke?
Gile TAK THRILL LANGSUNG!
Hidup gwa, graf naik turun, macam orang sesak nafas!
Kejap gwa hack orang, Kejap orang hack gwa...
Kejap gwa maki orang, Kejap orang maki gwa...
Kan best macam tuyh...
Thats what diversity is made for!
Gyahahahahahahahah~

Gwa tau sangat kempen flag  'Hellioz.blogspot.com' takkan berjaya.
Lu orang yang bodoh tahap Pak Pandir mesty sungguh2 tekan button Flag kan?
Gwa tau xberjaya sebab mase kempen si lazer tu xberjaya.
Sampai la Somebody HACK blog si lazer tuyh...
Gyahahahahahaha~
Thanx for being my minion...
Nampaknya lu orang da kena mindcontrol.
Everybody has been put on a trance, a Strong Trance.
Each and Everyone of you yang dah Flag blog ni dah kene mindcontrol.
Gwa ni macam YURI Red Alert, Lu orang ni askar2 gwa...
Precious~
Terima Kasih la kat sape2 yang Flag blog ni sebab jadik askar upahan gwa.

Amacam?
Drama swasta gwa menjadik x?
Ade gaya macam DRAMA KING tak?
Style tak gwa berlakon, bergaduh dengan diri sendiri?
Gwa tau lu ade banyak nak cakap,
Lu tembak la gwa dekat komen box gwa
Open macam biasa... 24/7...
Tapi gwa tetap moderate comment sebab gwa nak bace satu2 komen lu orang...
Gyahahahahahahahahahahaha~
[everyone is welcomed, Anon included]

pssst : ranking alexa gwa dah macam ranking top blogger bhai
padahal gwa guna BLOGSPOT je... Apedehal?
[kene sambar petir jap g gwa neyh riak sgt]
So, Sape2 yang pakai hosting sendiri tapi berlagak macam puki lanchiaw,
LU BOLEH PEGI MENINGGAL DUNIA! [ credit amal ]
Kalau lu orang same tahap macam Blogspot,
hentikanlah perasaan riak lu orang tuyh...
Buat bazir credit amalan lu je...
gyahahahahahahah~

P/S : Will this feed u enough Troll?


Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

iPHONE 4 iPAD = iTard

Gadget?
i'm not a gadget lover
coz i'm not as rich as Sultan Brunei
Why bother if u can't afford one? Just leave it alone...
gyahahahahahah~
But that leave me a rational decision because i have a lot of other needs rather than having all these techies thingy...

here's 3g


here's 4g

I've been wondering... whats next? 5g? 6g? 99g? 666g? 
gyahahahahahah~ 
Its brilliant to see how people are being trolled by numbers...
and how they've been put on a trance to buy and buy and buy though they knew it'd be
upgraded little by little just to make sure u want to  have the latest of design...
Those Apple thinker surely have a genius marketing plan to fool those gadget lover eyh...?

NOW WHAT?
iPAD
Its iPAD...
its a bigger iPod with some extra size...
Let me make myself clearly sure before i pass it on to all of you...
The first iPAD generation will be as useless as those 1st generation iPHONE after sometimes...
agree?

Maybe for a couple of years, or less than that...
believe me, they'll be upgrading this and that endlessly to make sure the consumer hate the old model and buy the latest model to satisfy their endless LUST...
gyahahahahahahahaha~

iPAD, iPad nano, iPad limited edition, iPad this, iPad that....
All those apple gadget get me laughing and thinking...
How bout cha' people?
LUF KIN summarized my opinion in his blabs..
click him...
gyahahahahah~

CREDIT : Mr Google
MLM NI GWA ADE N3 KHAS UNTUK SEMUA!!!


P/S : technology is an ever changing process.... why bother for the 1st model?

Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

Sunday, June 27, 2010

Lu Orang Nak Detect Gwa?

Are You Serious?


Lu orang nak carik gwa ke?
Ke, Lu orang nak gwa yang ketuk pintu rumah lu?
Kalau JB lu nak bile? Nusajaya tu 3 langkah je kalau nk gerak.
Kalau kt KL nt gwa calling2 je member gwa area sane.
Xpon gwa spend la sk8 mase nak jenguk muke lu orang..
Nak gak tengok ape rupanya..

Gaya cam gengster mafia je nk detect gwa dok mne...
Lepas lu detect gwa lu nk buat ape?
Pukul gwa? Ke nak rogol gwa?
Gyahahahahaahahaahahaahahaahh~
Meyh, la datang sini...
Gwa blanje lu teh o ais sambil layan fifa sepam dua
Amacam?

Gwa lagi suka org datang tempat gwa,
boleyh Kte maen kejar2 sambil jilat2 ice cream...
Gwa nak gak tengok sape kejar sape nanti.

Oh, lu nak parang gwa ke?
Lu dah pilih parang mane lu nak guna kat sini blom?
Gwa dah stanby keris kt pinggang gwa [idea lufkin]
Kalau xcukup, gwa boleh standby cangkul, tombak, sabit, ah...
Lu sebot je nak ape, t gwa carik...
xde hal lah...
Bukan selalu pon...
Sekali sekala, ape lah salahnya
gyahahahahaah~

Btw,
KIPAS SUSAH MATI GWA still addicted dengan gelak gwa
Gwa xtau kenapa, maybe ni lah power toyol dari afrika gwa beli itu hari...
Berkesan, memang ajaib...
Gwa xmo cakap banyak, 
Lu orang tengok betapa gwa dah buatkan dia addict dengan gelak gwa.
Maybe esok2 dia mengaku tu memang gelak dia kowt..
Xpon, mybe dia la pembaca setia blog gwa... sebab tu dia nak tiru gwa
gyahahaahhahaahah~
101 : how to detect bapok2 semalaya 
Hampir semua statement diakhiri dengan perkataan GITU, GITEW,GITUH and so on and so forth seperti statement bergambar di atas.
applicable to men, not girls.

Gwa nak bela Garfield la, Garfield bijak kan?


P/S : Pge46, Rara, Kalau lu orang rase nak gwa teruskan rage gwa kt lu orang, 
teruskan la usaha lu orang, gwa ON je... 
>__< [pengaruh frodo]
P/S/S : Kalau lu rase nak muke lu berubah jadik Nenek Kebayan, continue your search...
I'll be waiting gladly...
gyahahahaahahahahahaahh~


Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

Saturday, June 26, 2010

LU ORANG PHOTOGENIC KE?

Gwa ader nampak bende2 tah contest ke hape tah
mase gwa blogwalk ah
gwa nampak gamba fotogenik?

Lu tau x fotogenik tu ape?
FOTOGENIK = "manusia yang nampak cun dalam gambar "
[walaupun xcun, sebab dalam gambar je cun]
-Hellioz trolling thesaurus : 2010 edition-
gyahahahahaahahahaaha~

Tau tak ape photogenic yang wikipedia maksudkan?
"a subject that usually appears physically attractive or striking in photographs"

Tapi bg gwa,
fotogenik ni natural looks...
lu xpakai make up pon lu boleyh jadik fotogenik gak
bukan dah tepek seribu satu makeup baru fotogenik
gyahahahhaahaha

Lu tak payah edit pon gambar tu nak jadik fotogenik
sebab maksud fotogenik dah terang2 gwa bagi kat atas

Kalau lu dah make up, touch up, lepastu EDIT lagi gambar tuyh,
itu bukan fotogenik name dia
itu TECHNICALLY fotogenik...
imaginograph orang US panggil
gyahahahahahahahahahaha~

Nak tau kenape fotogenik?
BECAUSE PICTURES LIES....
yerp... pictures lies...
nampak dengan mata sendiri & nampak thru the camera lens is 2 Fucking Different Things...
kenape?
The way mata kita & camera lens, view something tu tak same...
the way Both Eyes are looking & looking on a Single View is different
thats y i'm saying picture lies...
gyahahahahahha~

Sebenarnye gwa nak gtau ape maksud fotogenik tu je
yang tersirat tu lu pk la sendiri...
kang gwa melalut sini ade makan dalam plak
gyahahahahaha~

Btw,
Kita selalu rase kite nampak cun, hensem, lawa, macho and so on and so forth dekat depan cermin kan?
Know why that happens?
Sebab kita suka tengok diri sendiri dalam angle yang betul depan cermin and that makes us feel beautiful in a particular way.
And that is also the reason why A lot of people take their picture at the very same side when they are camwhoring.
Enuff of facts.
Lets laugh son.
Gyahahahaahhahahhaahha~

Link Of The Day : Lord Zara 400th follower.
[Gwa nak baju JOHO tu! gyahahahahahha~]

P/S : Hail Lucifer! gyahahhahahaahahah~


Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

Rage Fest # 4!

Warning : Carutan Tanpa Speed Limit Detected!
[parental guidance needed upon reading this shiznit]

Kali ni gwa berangin sk8
Lu jangan nak ngade2 ngan gwa.
Gwa da cukup sabar dah dengan lu.
Keje nak halang gwa je...
Lu relax je.
Sat g sampai la ajal lu...
Lu chillax je!
[aik? gwa yg tak chillax neyh...]

Lu Memang Cibs!
Kalau lu xwujud, gwa tgh senang lenang golek2 atas katil rakam vdeo orang tengah mandi dalam bilik air.
Tapi Sebab lu ade, gwa asek mimpi gwa ade mate macam Superman hari2.
Hamsap!

Lu memang Lahanat!
Kalau lu xwujud,
Gwa relax je jalan2 kat mane2 yang gwa suka...
Takde sape yg boleyh bataskan pergerakan gwa

Ah, siyal lah lu neyh,
Sebab ade lu la bapak gwa bising2 gwa tampal poster Gempak dalam bilik gwa.
Kalau lu xde, kompem bapak gwa xbising,
And Kompem Gempak xkeluarkan Poster2 style.

Lu memang Cilabai!
Sebab lu la tulang belakang gwa sakit2 sbelum hari raya taun lepas.
Keja nak ngecat lu je.
Kalau bukan sebab lu, mesty gwa tengah sedap2 hentak drum  kat uma member gwa laju2.

Kalau bukan sebab kewujudan lu,
Mesty gwa dah kaya raya pakai mitsubishi Evo 10 sambil bakar2 mat rempit yang poyo bawak motor macam superman. Haram btol, lu orang xde keje laen ke hah?!
Mesty gwa dapat support kucing gwa pegi Disneyland kalau lu xwujud.
Kenapa!!!!
Kenapa lu ade?
Kalau x gwa da dapat da sentuh berlian2 dengan emas dalam kedai tuyh.
Cilakak btol!

Kalau bukan sebab lu,
Mesty gwa boleyh tengok jiran gwa tengah buat ape berdua2 an dalam bilik.
Ah, lu memang siyal lah...
Sebab lu jugak la gwa buat n3 ni Khas untuk lu
Bangkai betol...

Kalau ikutkan hati, gwa nak je hancurkan lu pakai bulldozer...
Nasib baek gwa xde sen nak sewa bulldozer.


Fuck la
Tak pasal2 gwa habeskan mase gwa yang tak ternilai cerita pasal lu
Alephent ni nak kne gak.
Ade ke patut suruh gwa rage pasal lu.
Gwa xtau la lu bersalah ke tak,
tapi ni sume alep punye kerja
Lu jangan salahkan gwa
Lu salahkan alep yang belagak brader2 tuyh...
Keje nak pedajal gwa je, hamsap punye manusia

Ah, tapi ni silap gwa jugak...
Gwa yang sahut cabaran lu...
Kalau x, mesty n3 ni xwujud dan gwa xyah pening kepala nak rage pasal lu

P/S : Sorry Dinding, ni semua salah Alephent.
Gyahahahahahahaahahahahahaha~ hamsap!


Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

Friday, June 25, 2010

Jahat Ke Baik?

Pada suatu hari yang bosan, gwa bersama kucing gwa lepak same2 dekat balcony uma gwa...
Tengah sedap2 melayan perasaan, tiba2 kucing gwa bersuara...
"Beb, lu kalau nk buat ape2 pon pakai otak kayh, jangan pakai kepala lutut"
jelasnya...
Gwa pon pura2 berlakon xpaham bertanye...
"Ape maksud lu?"
Tanpa membuang masa, Kuicng gwa pon membidas pertanyaan gwa tanpa ragu2
"Kalau lu nak jadik jahat, pikir macam orang jahat, lu buat jahat kasi kaw2 bangsat punye sampai xde sape lupe ape yg lu buat and jangan tinggalkan kesan!"
kucing gwa menyambung perbualan tadi sambil menghembuskan asap rokok ke muka gwa...
[ monolog : hamsap btol kucing gwa neyh, gwa luku kang cakap gwa zalim terhadap binatang]

Lepas kucing gwa habiskan statement pertama gwa,dia menyambung perbualan tadi
"Lepas tu, kalau lu nak buat baik, lu mesti niat dulu, niat mesti ikhlas, jangan niat main2, sebab niat lu tu yg akan tentukan lu betul2 buat baik ke tak. Buat baik bagi orang ingat sampai mati bile lu buat baik tuyh, jangan harapkan ganjaran dari manusia, harapkan ganjaran dari DIA lagi bagos, paling kurang pon, berat sikit amalan lu dekat akhirat nanti"
Gwa layankan ape yang kucing gwa bebelkan sambil draft kata2 pujangga kucing gwa.
[monolog : berisik rupanya kucing gwa ni, ingatkan hari2 makan tido makan tido je...]

Kucing gwa xnak kalah, dia nak gak sambung statement kedua dia sambil bakar lagi sebatang rokok surya, ape babi kucing gwa layan surya?
"Lu kene ingat bende ni, ini yang paling penting dalam hidup, lu baik ke lu jahat ke, lu kene ingat bende ni sampai mati, SAMPAI MATI!" sergah kucing gwa. Tapi gwa xterkejut pon.
"Lu jangan lupa diri beb, semua yang lu dapat sekarang tu DIA yang bagi, kalau dia nak tarik nikmat tu, Sekelip mata DIA boleyh buat, sebab tu gwa malas jadik artis, gwa takut gwa lupa diri je kalau gwa da sampai ke puncak nanti" Sembang kencang kucing gwa lagi...
[monolog : apehal kucing gwa neyh? mereng ke ape?]

Gwa pon mengalah lalu melayan semua bebelan kucing gwa sampai gwa lebam,
hamsap tol kucing gwa neyh, ade je Falsampah dia nak bagi kat gwa...
Tapi Falsampah2 kucing gwa pon ade makne tersirat...
Bukan makna tersurat je...
Mungkin itu yang kucing gwa cuba sampaikan sebelum dia tinggalkan gwa sorang2.
Al maklum la... Kucing hidup berapa tahun je..
Manusia hidup lama sikit dari kucing, itupun dengan ketentuanNYA...

Insaf gwa selama 3 minit sebelum gwa sambung layan skype dengan maria ozawa...
dem!, apsal dia xpakai coli merah hari ni?
Frodo, stock KY jelly ade lagi?
Gyahahahahahahaahahahahhahaahah~

P/S : loqlaq plak kucing gwa neyh. gyahahahahahahaahahahah~


Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

Thursday, June 24, 2010

My Haters Adore Me!

My Title says it all...
i dont wanna waste my time Rampaging on these attention whore
I'll Kept the Rage Fest Slot another time yarh...
who they are?
here they are...


Without fail, they stalk my page at least 20 times a day
I don't even stalk Obe's page that much per day...
I wonder what they've been looking for at this shitty blog of mine until i found this...
This sorts everything out...

What makes your adrenalin rushing eyh? Any explanation?
Err... "Noorzainora Arshad, is there a pro troller?
was that a job or what?"
err... why bother comment on this LINK if u have no comment gal?
I've told u so...
it wasnt me who's talking
Its she who's doing all those blabs...

Gwa xpaham ape yg dy suke sangat...
Don't wonder why i said she's an attention whore...

Mr Fabulous?
Who the fuck was that wanker?
She's another haters that adore me...
Why she? He's a she. Don't u geddit?
This school boy was trying hard to get my attention too
Why am i saying that so?
here's the deal, 'she's' an attention whore too...

Here's her first attempt to get me retaliate
All of a sudden, an immatured 16years old school boy shit on my chatbox...
I dont even know who the fuck this wanker was...
Until i found 'her' facebook account redirected by my informer
THIS EXPLAINS A LOT!
he doesnt even know why he shit on my chatbox the other day
kewl huh?
Lets take a good look at his face
He hadda chubby face wait to be stabbed from behind using KY Jelly
Anyone?
He shout out loud to the world too after he shit on my chatbox
What's up sistah?
U need an attention too?
Have u circumsised your dick sistah? 

These amazing facts amused myself to the extend that i wanted to write this article with my crappy english.
Did u geddit people?
Gyahahahahahahah~
This school boy even said i'm his stalker while everything works vice versa, the other way round.
It's me who's been stalked, Not me who did all those stalking...
What a giggling day~

Do i amused u guys? No?
fuck off....
gyahahaahaahhah~

"I bet those haters will jump around like a horny slut  who gets her vibrating toy..."


Link Of The Day : Jellabies
[gwa xtau nape, tapi lately gwa rse cm xsabar je nk kawen dgn dy!]
gyahahaahahahahahahah~

P/S : Thinking Gets me a new idea to make a new slot on this shitty blog.
Gyahahahahahahaah~


Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

Who Is That Pervert?

Warning : This entry may contain explicit material and is not suitable for underage view. 
Visit this page with the presence of your parents if u are underage.
bile mase gwa pandai2 rate content blog gwa neyh?
gyahaahahahhaah~

Semalam member maya gwa beritahu gwa.
Dia kena kacau dengan pervert.
Gwa syak yang selalu kacau  ni wajib la lelaki2 pervert yang sangap.
Yang kene kacau ni wajiblah perempuan2 yang letak YM address sepah2.

Gwa nak bagi warning sk8 dekat semua orang yang gunakan Yahoo Messenger.
Jangan senang2 letak email lu orang dekat mane2 page sebab peratusan lu kene kacau, kena stalk and kene aim dekat luar adalah sangat tinggi.
Xsilap gwa, ade site yang store semua email address for YM.
So, becareful lah yer...

Things happened,
For sure...
Gwa penah bace kes perempuan kene rogol kalau xsilap gwa sebab suka sangat dedah particular dekat any social networking including blogs, twitter and so on...
Perempuan ni xsilap gwa cuma twitt ke letak status kat FB nak pegi mane,
Elok2nak g berjimba-jimba dengan member, jadik mangsa rogol...
Xpasal2 esok keluar front page...

Ni la bad side of technology and their user...
Some of them budget yang dorang sangat kewl kalau cakap dekat the whole world dia sorang ade life pegi sane pegi sini...
Nak keluar pegi Shopping mall twitt
nak pegi kencing twitt
nak pegi makan twitt
nak pegi berak twitt
nak pergi main sabun twitt. eyh?
nak pegi berseronok dengan hubby malam jumaat twitt, eyh?
nak pegi keluar dengan member twitt
nak pergi ngendap milf sbela rumah twitt. eyh?
nak pergi rompak bank twitt. eyh?
nak pergi jumpe markha twitt.
Mane taknye stalker suka...

Kalau silap2 kena dengan stalk dengan pedobear ke,
memang lunyai la lu orang kene kerjakan lepas tuyh...
"Hey, I'm talking on the basis that things happened..."
Lagipun, prevention is better than cure kan?
why not?

Ok,
gwa dah ke laot dah neyh...
Ni printscreen member gwa semalam

18SX. 

Tak silap gwa, ade sorang member blogger gwa kena kacau camni gak
Si pervert tu hantar video ke hantar gambar dia tengah main sabun
Gyahahahahahhaahahah~
ape babi la rakam video sendiri tengah main sabun.
Macam haram..

So, 
gwa nak ingatkan kat semua Especially Gurls out there,
Be careful with your particular...

Technologies ni ade banyak good side,
Tapi bila ade hitam, mesti ada putih...
That means, bad side dia pon mesty seiring dan sejalan.
[dah mencarut lirik lagu plak dah]
Meyh share dengan gwa kalau lu pernah encounter bende2 neyh...

Link Of The Day : This Entry Was made Specially for U Justkontol
Credit : Alephent brader2
[kalau teguran cara baik ni pon lu tak boleyh terima, teruskan la hidup dalam state of denial]
"maybe lu akan sedar kalau DIA tarik balik semua yang lu dapat sekarang ni"

P/S : @jellabies Jom tengok movie dekat klcc malam ni nak? 
[ from twitter fags ]
gyahahaahhaahaahah~




Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

Wednesday, June 23, 2010

Ape Masalah Lu Sebenarnye Neyh?

Macam nak carik gado x tajuk gwa?
gyahahahahhaahaahahaha~

Gwa dpt berita dari informer2 gwa bahawasanya ade 2 entry mintak maap kat gwa setakat ni.
Satu kat LINK ini
Satu lagi kat LINK ni

Buat ape nk mintak maap kat gwa?
Lu mintak maap kat diri sendiri la sebab gagal berfungsi dengan rational.
Awal2 gwa da cakap kat lu orang dekat Entry neyh, # 1st story...
Kalau lu gagal guna rationality,
maknanya, lu gagal kawal emotional lu dengan baik
[ sumpah skema ayat gwa macam taik! ]

Gwa xnak lu sokong gwa pon...
gwa xnak ade penyokong pon,
Gwa cume nak reader yang justify semua bende yg gwa tulis,
bukan setuju dengan point gwa or bangkang buta2...

Gwa nak LU ORANG yang mintak maap ni jugak buat Justification dekat entry2 gwa sebab gwa xnak lu orang sokong membabi buta...
Xpayah la menangkan orang yang salah
Xpayah la nak tegakkan benang yang basah...

Kalau salah cakap je salah
Kalau betul cakap je betul
Xpayah la nak backup member lu lebeyh2 just because dia member lu..
Kalau member lu tuyh rogol anak orang xkan lu cakap member lu betul jugak?
Its as simple as that shitty example...

Gwa pon sedar diri,
gwa bukan malaikat yang xde buat silap,
gwa pon manusia biasa macam lu orang jugak...
Kalau lu orang maki gwa, gwa terima,
sebab gwa bukan tuhan, Gwa Manusia...
Manusia biasa memang palat,
Sebab manusia biasa memang suka buat palat.
Gwa pon manusia biasa...
Paham?

Frankly saying, gwa xde dendam pon kat lu orang bhai...
gwa nak lu Bukak Mata Luas2 je...
Itu je message yang gwa nak sampaikan...

Tapi gwa still nak rage awek lu pge46
Awek lu neyh typical sangat...
Lu nasihatkan la dia ni, jangan cepat sangat nak label2 orang...
Jangan cepat melatah, Rational Rational Rational...
Guna Rationality...
nak tau kenapa gwa cakap typical?
Sebab ni
bagus2... 10 markah gwa bagi lu

Lu ni nak cakap xde agama, avatar pakai tudung.
Nak cakap Shallow, marah...
Nak cakap bodoh, salah...
Tapi gwa anti gyler Manusia Yang Gelarkan Manusia lain & Jatuhkan hukum tuhan kat manusia lain.
Bile mase lu 'take over' keje tuhan bhai?
Nak cakap lu cetek agama, ayat lu penuh dengan nama tuhan.
Tapi lu lupe lu tengah mainkan peranan tuhan dekat komen lu...
come on la weyh...
Jangan pergunakan nama tuhan sebab nak nampak baik...
Sebab last2, bukan manusia yang judge lu, DIA yang judge lu orang...
Gwa masuk syurga ke neraka tu bukan keje lu orang...
DIA yang nilai gwa nanti...
Lu xpayah berlagak sangat macam pahala lu lagi berat dari dosa lu...

Ah fuck,
gwa dah macam bapak2 dah sound orang ..
padahal gwa pon setan jugak
gyahaahahahahaahaahahahahaahahaah~

Nampak tak kiasu dia tahap mane?
xkan keje gwa nak highlight je tiap mase...
gyahahaahahaahahah~

P/S : Kalau lu xnak mengaku lu tujukan n3 lu kt gwa, lu memang bingai...
Geng2 gwa dah bace the whole n3 and komen2 lu...
P/S/S : Lu orang xnak berkempen lagi ke? dengar cite pilihanraya jauh lagi...
gyahahahahahahahaah~



Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

Tuesday, June 22, 2010

Ucapan Maaf Kepada Seluruh Blogger Meleisia

Dear Lovers, Haters, and Readers
I have something to say here on this shitty blog of mine...

I'm sorry for being honest by telling the ugly truth...
i'm sorry because most of you, blinded haters can't face the truth in my writing
I'm sorry because JustKontol still don't want to admit his fault for being so arrogant because he is so full of 'kiasuness' in his own self
I'm sorry if any of u is inflicted directly or indirectly in this path of showing the ugly truth of JustKontol.

Dah lame sial x buat karangan english
rase cam merepek la pulak
gwa sambung in bahasa ibunda jelah

Gwa nak mintak maap sebab lu orang terpaksa baca komen2 ANON yang xde pelir dekat komen box gwa
Gwa mintak maap sebab most of u haters is still blinded from the truth and xboleyh terima kenyataan bahawasanya si JustKontol tu memang bongkak dan kiasu sebab still nak defend diri sendiri walaupun AbangNara dah buat post pasal Justkontol dekat LINK ni...
Tengok, AbangNara pon review lu Justkontol sebab lu ni memang bongkak tahap dewa and lu rase lu akan duduk at the peak of a mountain sampai mati...

Roda berputar, Bola sepak WorldCup bergolek,
Gwa pasti lu xkan duduk kat atas sampai mati...
Empayar ohmedia lu akan jatuh satu hari nanti kalau lu teruskan sikap bongkak, riak, dan takbur dengan semua yang DIA berikan kat lu

Gwa jugak nak mintak maap sebab gwa gunakan skill2 yang gwa belajar untuk mencari kebenaran tentang JustKontol yang rupanya ramai benci...
Serius ramai yang benci, bukan sahaja newb, 
malahan dibenci otai2 yang nampak perangai sebenar si JustKontol yang tak boleyh terima kritikan tapi Lantang mengkritik orang kaw2...

Gwa nak mintak maap sebab gunakan balik cara 'kasar' untuk tegur dia yang dia selalu gunakan same macam dekat LINK ni..
Gwa nak mintak maap sebab gwa dah mewarnakan blogosphere yang penuh HIPOKRASI dengan warna pelangi yang sekian lama dinanti para pembaca blog2 dekat Meleisia khasnya,
Gwa nak mintak maap sebab Anon2 dan Haters2 sekalian still Bodoh macam ungka sebab tak dapat terima terima fakta2 dan bukti2 yang gwa dah kemukakan dalam blog sampah gwa

Gwa juga berjanji dengan ini,
walaupun jika blog gwa kena flag,
Gwa akan teruskan RAGE FEST tanpa segan silu dan buat lu orang bukak mata luas2,
jangan keje menjilat je, mentang2 yang kutuk orang tu otai,
semua yang dia buat halal.
Kalau gwa yg tegur cara kasar,
Semua salah sebab gwa ni small fry je nak dibandingkan
dengan JustKontol yang telah mempergunakan 20 000+ follower dia dekat ohmedia untuk flag gwa sebab takut gwa akan reveal BANYAK LAGI bukti bahawa Ohmedia memang suka menjatuhkan orang lain.
Dalangnye? mestilah JustKontol si Bapok...
Gyahahahahaahahahahahahaahhaahaha~

Sampai dekat ohtidak pon dia buat kempen,
Takut betul lu JustKontol dengan gwa?
Gwa ni cili padi jugak kadang2.... [ ade unsur2 riak neyh ]
Sampai blog yg establised sekian lama takut dengan blog sampah gwa neyh.
Gwa mintak maap sebab JustKontol Xde Kontol sebab takut nak bukak komen box dia sebab takut kene kritik kaw2...
Komen box gwa?
Sentiasa terbukak luas tanpa ade sebarang unsur2 delete sebab semua komen gwa publish tanpa rase gusar,
sebab gwa sentiasa kewl walaupun lu orang kutuk atau maki gwa dengan apa cara sekalipun.

Gwa nak Mintak maap sebab blog antihellioz Mempergunakan Agama untuk jual name blog gwa,
siap tinggal link dekat blog obe lagi...
GYLEr KenTANG!
gyahahaahhahahahahah~

Sekali lagi, gwa nak mintak maap kat SEMUA sebab gwa takkan berhenti mahupun bersara dan takkan buat gimmick2 murahan nak tutup Blog macam ape yang JustKontol buat dekat LINK ni...
Mintak simpati ke JustKontol?
nampak sangat lu ni Bapok yang suka mintak simpati dekat fans2 lu...
Si lazer lagi kental dari lu...
gyahahahahahahah~

P/S : Ini adalah parodi maaf blog Obefiend pasal Kelantan Butthurt... gyahahahhaahahah~


Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

Monday, June 21, 2010

Jom Anti-Hellioz!

Lets Feed JustKontol!!!

Pluto - 20 Jun 2010
http://antihellioz.blogspot.com was founded...
Blog itu dilaporkan mendapat sambutan hangat manusia2 hipokrit yang menjilat bontot JustKontol dan semua site Ohmedia seperti ohmakkaw.com, dan juga justkontol.com
Blog itu bakal diberikan anugerah blog terbaik hujung bulan ini kerana mampu menarik ribuan visitor yang sememangnya curious dengan aktiviti Hellioz
Salam Sukan untuk semua
-FAP news-

Satu hari je blog ni establish,
Tapi viewer dia dah cecah seribu bai!
Gwa dulu nak cecah seribu jam kucing gwa, makan sebulan baru cecah seribu
fuhhhhhhh dasat2...

Ni mesty keje JustKontol neyh
Xpon keje Penjilat Bontot JustKontol
Kan dia ade ohmedia hamsap n follower BERIBU yg BUTA xtau hujung pangkal!
gyahhahahahaah~

Click Bagi Besar!
20 June Establish
21Jun total viewer 1111. Cantik nombor tu bai
Baru 2 hari establish, dah dapat view ribu2!
Cuba bace semua komen gwa, 
ANON BERSEPAH KOWT!
gyahahahahahhaa~
Gwa moderate comment sebab gwa nak bace satu2 komen orang yang letak link
and orang yang XDE LINK iaitu si ANON! xde kontol!
gyahahaahhahaaha~

Even Yayang Gwa, Jellabies pon xletak name betul n dy gune pseudonym yg comel seprerti J.Love
Yayang lu Jellabies!
This is internet la people,
Its Either You Are Trolling Or You've Been Trolled...
Buat ape gwa nak letak semua particular gwa dekat interweb?
Xpasal2 ade orang stalk gwa, pastu rogol gwa ramai2.
Marah la awek gwa ngan skandal2 gwa tuyh nanti...
gyahahahahhah~

Gwa da cakap siang2 lagi gwa memang xnak jadik ANON xde telor,
tapi keep myself as an UNKNOWN dekat LINK ni, paragraph 2...
Sape la bodoh sangat xrety membace neyh...
meyh gwa ajar ABC... nak?
gyahahaahahaah~

Link Of The Day : 
-Mofasad lagi... [ lu usha jela, malas cakap banyak ]
-Alvino [Ni lu mesty ushar, sebab gwa nak berlakon movie nanti!]

P/S : Kalau Lu Takot Kne Hack, Jangan Buat Blog, 
Tulis dalam diari je bace sorang2!
gyahaahahahahahah~


Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~

JK = SILAZER = 2 kali 5

Lu orang ingat tak kempen ohartis nak flag silazer?
Nak tau tak kenape dorang nak flag silazer?
Sebab Ohmedia ni memang kje nak jatuhkan orang lain je...
Takut sangat dengan pesaing..
Blog Sampah gwa pon kene kempen bai!
EVIDENCE?
ni hah
stepek gwa bagi...
Click for bigger resolution
Ni Namenye Meludah Kelangit
[Jap lagi kahak bertepek dekat muka sendiri]

POINT 1
Kira silazer ni ade telur lagi tepek komen walaupun ade moderation,
Dari JustKontol, TAK BUKAK KOMEN BOX LANGSUNG!
Lu memang xde kontol ke justkontol?
Nak gwa carik bapok blakang lorong jilat bontot lu ke?
gyahaahhaahaahah~

POINT 2
Aik???...
komen dari bapok2? Mane lu tau ni??
Lu kawan dengan bapok2 tu ke?
Entah2 bapok2 tu lu jugak JustKontol?
Lu sedap je panggil orang bapok... 
Kejap lagi lu pon BAPOK jugak kowt?
Taknak mengaku plak...

Lu sedap2 label orang eyh? 
silazer kene label bapok
gwa kene label ahli falsampah
gyahahaahahah~
Lepas ni ape plak lu nak label pesaing2 lu eyk?

Si JustKontol Ni sebenarnye BAPOK jugak,
tapi sebab nak stay macho,
Terpaksa la dia konon Maki2 dalam blog dia,
yela, baru nampak macam gagah maki2 orang,
Ye tak?

POINT 3
Wah...
Kalau gwa ni silazer, gwa dah file saman da...
FITNAH tu beb...
"ANDA MEMANG GAY AZWAN ALI"
[statement dekat printscreen atas...]
Web Oh Artis ni label orang lebeyh2, jap gi diorang ni perangai lagi macam cilake
Siyes kalau gwa yg kena la kan, gwa da bawak naik court, stakat 200-300k memang dalam tangan...
Slander ni beb...

POINT 4
BOIKOT?
Ini la yang gwa tengah handle skunk neyh...
Ade pesaing je boikot
Ade pesaing je Kempen Flag
Mentang2 la FANS BUTA lu sume tak tau hujung pangkal cerita,
Masing2 bajet wira negara la?
gyahahhahaahah~
Cara Paling Keji Nak Eliminate Pesaing

Kalau lah ditakdirkan blog gwa kene hack jugak,
Lu jangan tanye siapa la yang hack blog gwa...
Dengan Bangganya dorang isytihar pesaing nombor 1 dorang da kene hacked
Gwa ni small fry je bagi dorang...

Lu Nak Flag blog gwa?
Apedehal?
Gwa ade fitnah ke?
Semua gwa bagi valid proof la bai!
gyahahahaahaha~

Hampir semua reader ohmedia termakan propaganda ohmedia
Gunakan Fans N Follower Untuk Flag Site Orang Lain?
Sejarah berulang, Kalau dulu si lazer kene flag tapi tak tutup2 pon, 
[kene hacked baru tutup]
Skunk turn gwa plak yang kena...
Sebab gwa cakap benda yang betul...
Kita Lihat siapa yang kena!!!
gyahaahahaahhaah~

POINT 5
Ah lu ni JustKontol...
Lu pon buat jugak...
lu dah maki hamun sane sini,
lepastu lu nak kaver baek lu keluarkan hadis segala hadis...
Lu punye perangai sebijik macam si Sally
Hari2 bangun tdo mesty lu pk nak carik trafik kan?

Tapi lu cover tu semua dengan?
Ohislam...
lu pandai kaver bontot sendiri eyh?
gyahaahahahaaha~

********************************************
Gwa xsokong pon mane2 pihak,
Dua2 gwa anti...
Sorang lazer kalah bontot ayam.
Sorang lagi suka jatuhkan orang lain.

Tapi Kalu lu orang ni bijak pandai, 
Lu bace balek komen2 kat LINK ni pastu bace komen2 kat situ...
Justify la sape yg carik pasal dengan siapa
Mentang2 ohmedia ni pandai carik supporter,
Sesuka hati je guna follower untuk flag site orang lain eyh?

JANGAN JADIK FANS & FOLLOWER YANG BODOH
Jangan jadik lembu yang kena cucuk hidung
Jangan ikut je ape yang si JustKontol tu suruh buat...
Jangan jadik MINION JustKontol

P/S : Lu orang ade akal kan? Justify dulu situation, baru buat decision!
P/S : Kalau gwa nampak over sangat, lu maki je laju2, gwa tarahal je...


Its my perspective. Whats yours?
hit me on the comment section, below~



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~