Thursday, September 30, 2010

JUSTICE?

"Justice nowadays is someway somehow a merchandise we bought to make our own self look innocent.
Justice is nothing but money. Justice have been a business, not a necessity. Justice have lately been a reason to do almost anything u ever wanted even it is wrong anyway anyhow."
Do we have 'pure' justice nowadays?


Sebenarnya, justice is unjust nowadays.
Sebab when we talk about justice, 1st thing yang popped out dari kepala gwa is Money!
Cuba tengok apa yang dah jadi dengan system yang semua orang agung-agungkan neyh.
Bayangkan hidup proletariat yang hujung bulan makan maggi.
Tak semua orang rasa pengalaman hidup macam tu, sebab tak semua orang dilahirkan dalam condition macam tu.

Macam mana nak cakap Judicial System tu mengamalkan concept justice bila semua benda dikapitaliskan?
Nak taknak, gwa dah pon jadik hamba kapitalis, sebab tanpa duit, gwa pon tak tau nak makan ape.
Tapi takde la sampai gwa sembah kertas kepala agong tuyh.  Semua orang terpaksa jadik hamba kapitalis sebab nak survive. Kalau gwa ni penyembah kertas kepala agong yang terulung, mesti blog gwa bertepek iklan2 and banner2 yang boleh buat duit. [mintak maap, gwa da kelaot, sigh~]

Actually,
Gwa tengah bayangkan macam mane kalau convict tu miskin?
Macam mana kalau convict tu xde relationship dengan jerung2 kat atas sane?
Macam mana kalau convict tu yang terpaksa kerja hari2 cukup makan nak tampung hidup dia if whatsoever thingy happened and cling to him with the judicial system?

Semua pertanyaan gwa kat atas ending dengan jawapan yang fucked up. Gwa rasa justice tak wujud. Justice terletak hanya pada nama, bukan pada execution. 


Even Raja Aziz Addruse pon tolak tawaran jadik ketua hakim negara. How cool was that? Sebab berpegang dengan prinsip and tau flaw yang ada dalam judicial system, dia refuse jadik chief justice. Awesome!


Gwa tau, tak semua orang minat nak tau ape yang jadik dekat semua branch of government, sebab dorang rasa benda ni takde kena-mengena dengan daily life dorang. Tapi kalau semua orang tak kesah and tak ambil tahu, jangan tanya kenapa kalau citizen dalam malaysia ni hari2 kena klepet dengan propaganda gomen and opposition thru all channels available. Gyahahahahahha~


Afterall these shiznit takes place
Capitalism WIN!
proletariat Lose...


"Justice? Show me the MONAYH!!!"


P/S : Bila proletariat nak bangkit neyh?




Its my perspective. What's yours?
hit me on the comment section, below~






Wednesday, September 29, 2010

Batak Blogging

There are friggin thousands of new blog registered as the time goes by. I did not blame them, me or you. I blame the urge to be in the trend. The urge to stay within the community that homage trend as GOD. Something suits, as a must, necessity. Maybe they'll say, it is the Things that put your kewl meter blown off. This is not kewl. This is killing the very inch of quality everybody need in filling their blank of pleasure with sumptuous reading. This is killing, me. This phenomenon is sick. They've got no point. They've got no reason. They're stuck to be in trend. I might sound awfully concerning here but its my point of view. Tell me yours, i wanna hear em' out of you.

Do they even have the soul to do what they actually wanna do? i bet they aint hav it. Some are traffic chasers. Motherfuckers who breath traffic, not oxygen. Barely called human, a robot? Perhaps...  Some of them thought they could be as rich as richie rich just with blogging. One in a million could be as rich as those motherfuckers but not you numbnut. I believe you read too much about Nostradamus prediction. Don't you know that they're all lies for a second there? If u are'nt, i may only say this, poor you.

There's  also a lot of Motherfuckers who thought they inspire everybody to be like them. But some of them are actually being thrown to live in a wonder world. A phail fairy world, where nothing comes as easy as it goes. Some of them Endlessly boast to the world like they are the most sought after person that everybody should befriend with. Gosh, u got it all wrong. Think again."To fall is easier than to climb". Enjoy while it lasts my friend.

Some of them chase popularity like popularity is the GOD of 21st century, where they'd probably get enough attention to feed. Yeah thats, lame. If its popularity that u chase, i'm sure u need to make a racist, stupid, bollocks statement on your Facebook wall and let any bunch of the so-called concern citizen to print screen your facebook wall and make a hate page just for you. A place where angst rule. A place where talking cocks and bullshit is never been prohibited amongst them all. No matter what religion u confess with.

Or better, plagiarize Obe's blog and being e-raped untill you hide your head beneath the soil like that bird, i can't even remember its name. And continuously deactivate and delete all your social networking sites, because e-rape is permanent, the statement is permanent. Your children, or maybe your grandchildren could google your name and found out that you are a bunch of little faggots that love to plagiarize , just to make people impress you, although u knew its a shameful little act. A little more than shameful if you were caught. What a shame. Your reputation may be degraded, because internet is a killing machine. watch yourself out.

If any of them do all of these because they want to be in trend, they've just fucked themselves up, right onto their asshole. Fuck trend. I will always tell myself that a pair of jeans and a t-shirt is more than enough to keep up with style. We are who we are, not what we were told to be. Your royal ignorance never fail to amaze me. Just keep living life in your circle of trend if u wanted to. Drag your friend and relatives along with you. You may become apart of the community i'd called Batak Blogging. See you soon on their shoutbox. No longer, i have desire to entertain fools. Entertain fools if u want to be fools.

P/S : Believe me, trends will bring you nowhere, u are the trend. Be YOU or the trend will make you be the trends. 


Its my perspective. What's yours?
hit me on the comment section, below~

Monday, September 27, 2010

Gay

-Dari pemerhatian gwa-
Muka dia lagi hensem dari gwa
Kulit dia pun lagi putih dari gwa
Kulit dia cam kulit orang jepang, bersih la slalunya.
Badan dia lagi sasa dari gwa, boleh jadik model gwa syak.
[model spender pon laku gwa syak]
Dia memang style, metrosexual? Yeah itu dia.
Perempuan? Petik jari, keliling beratur.
Yg gwa jeles tak petik jari pon memang keliling perempuan.
Gyahahahahahah~

Credit to mr google


The sad thang is dia gay, yeah Gay.
Gwa xde masalah dengan gay selagi dia tak kacau hidup gwa.
Tapi, paham tak maksud gwa wahai lelaki?
Its a waste. Kalau gwa boleh exchange badan ngan dia kan bagos.
Gyahahahahaahah~

Perempuan?
Gigit jari la anda semua.
Almost perfect figure yang gwa yakin perempuan carik dah hilang, itu baru satu, yang lain? Sila buat statistics. Kalau rajin.
Nampaknya perempuan memang jadik makin banyak la hari2.
Gyahahahahahah~
Sikit2 laki berkurang.
Yang jadik pondan lain.
Yang jadik bapok lain.
Yang jadik transvertite lain.
Yang jadik gay lain.

Ok2.
Gwa tak tau nak type ape, this is going to be fucking random.
Mereka Gay. Tapi mereka Ramai gler kawan perempuan.
As a Guy, gwa yakin gwa jeles, sape tak jeles beb, perempuan keliling pinggang.
Nasib  baik mase gwa kenal mamat ni gwa ade girl.
Kalau tak hari2 rasa nak mencarut gak ah. [confession]
Gyahahahahah~

Gwa ade agak sikit experience dengan gay2 neyh, bukan sebab gwa apart of them pon,
Tapi maybe sebab dorang attracted kat gwa, nuff said.
Start dekat hi skewl lagi gwa da jmpe bersepah gayness n gay people.
Hari2 gak la gwa maki2. Ramai kowt kene bj.

Srsly, mase gwa kat hi skewl, ramai gler mmber2 gwa kena Blow Job dengan gay2 neyh.
No, gwa tak sekolah dekat sekolah lelaki sahaja, sebab tu gwa tak berapa nak jakun dengan perempuan.
Ramai je mmber gwa yg sekolah lelaki sahaja jakun giler babi dengan perempuan.
Gwa tak tau kenapa but they seems obsessed with it.
Every single day bual pasal perempuan. Bosan meyh...
Sumpah bosan. Dalam dunia ni ade perempuan je ke?
As if takde bende lain to talk about. Kalau gwa bosan gwa belah. period.
*Addition 
[ gwa tak buat blog untuk mengorat or nak flirt dengan mane2 perempuan]
Harap maklum. [Hye skandal2 semua!]

Oh, itu cerita kat hi skewl,
sampai university?
macam2 lagi gwa nampak.
Gay wannabe, pondan wannabe, bersepah beb.
Depan mak bapak gaya gagah, macam lelaki sejati seantero malaya,
Tapi belakang mak bapak, dah macam sotong kurita dah.
Sotong kurita pon lagi gagah gwa syak. [FAKTA]
SRSLY...
Hari2 gwa WTF??!!

Gwa penah pukul sorang gay wannabe few years ago.
Street fighting? Yeah.
Gwa menyirap giler dengan kaum2 gay n pondan wannabe neyh.
Depa ni suka sangat cakap belakang, and bila bende tu sampai je kat telinga gwa,
gwa panas, gwa mengamuk.
Lagi satu, bende ni ade related dengan girl gwa mase tuyh.
So, this is it, "u want it?, u got it"

On the spot lepas ade ceramah ape babi tah gwa jumpa dia.
Gwa letak speck gwa kat tepi meja. Borak sepam dua.
Gwa hentak laju2. Gyahahahahah~
its one of the best feeling in the world.
Srsly, gwa hentak dia sampai kasut dia tanggal n beg dia almost tanggal.
Si gay wannabe tu? Dia tak balas, sebab dia tahu dia salah.
Kalau dia fight back pon gwa dah ready, ape nak jadik, Jadik!
Da lame gwa tak lepas geram macam tu, its a heavenly brought from feelings.

No joke. Kalau lu pernah bantai sape2, doesnt matter lu menang ke kalah,
Lu tau macam mane 'Feel' dia. Lagi best dari beli iphone4 sebijik.
Tak caye g pukul sape2 pastu story kat gwa best ke tak.
Make sure lu buat mase lu marah lah, lagi best.
Gyahahahahahahha~

Gwa hentak dia sampai dekat the end of the building.
Scene? Tengah2 badminton court, ramai penonton.
Baru lepas ceramah kan?
Tapi kalau lu tgh marah, lu tak pk dah sape yg sedang menonton.
Kalau mak bapak gwa ade depan gwa pon gwa pukul gak, gwa pedulik ape.
Gyahahahahahah~

Habis je gwa pukul dia, gwa suruh dia apologize dekat semua yang dia dah buat taik.
Nasib baik girl gwa mase tu ade kat sebelah, and dia ajak gwa pegi tempat lain.
kalau tak, memang menjadik la setan dalam badan gwa.
Gay wannabe tu badan lagi besar dari gwa, setan mane tah masuk badan gwa,
gwa pukul tanpa rasa sangsi kalau dia ade network besar dari gwa ke ape.
Ah, g mampos la lu gay, lu carik pasal lagi gwa hentak lu lagi kaw2 lepas ni.

Ini betul2 dah kelaot dah neyh.
Gwa sebenarnya takde ape2 masalah dengan gay neyh,
Yang ok dengan gwa ramai je, tapi once lu buat palat dengan gwa,
Face the music lah...

Ahha, btw,
Gayboy bersepah. The only thing is lu tau ke tak dia gay.
Either top or bottom, or both.
Some of them confess, some, tak berani nak confess.
Yang gwa kenal ni siap cerita kanan kiri depan belakang semua yang dia buat dengan 'balak' dia.
Sampai cerita salur bontot luka pergi hospital pon dia cerita sekali.
Geli siyal gwa dengar, geli la bodoh! haha~
Nasib baik gwa kewl, g mampos la ape lu nak story.

So, hati2 lah dengan sape2 yang ade tunjuk ciri2 gay.
Tak pasal2 malam nanti lu kena bj senyap2.
Gwa tak jamin ke'virgin'an lu orang ye lelaki sekalian.
Gyahahahahhaha~

fast fact -from what i've experienced-
[gay people may have had sex with women, but they prefer to fuck anus or being fucked on their anus]
[gay people are mostly abused when they were still a child]
[some gay people IS not a good secret keeper, but a good listener]
[gwa blom jadik gay lagi, gyahahahahahah~]

P/S : Agak2 justkontol dengan eeeiiiinnnnnnn gay tak? Gyahahahahahah~ 


Its my perspective. What's yours?
hit me on the comment section, below~

Sunday, September 26, 2010

Cantik?

Bibir yang menggiurkan

Perut yang kurus

Rambut lurus/ikal mayang yang terurus rapi

Tulang pipi tinggi [tinggi?] yang comel

Gigi rata yang putih

Pakaian yang bergaya

Buah dada yang besar

Suara 'husky' [husky dalam bahasa melayu ape eyh?]

Mata yang cantik

Badan yang lentik

Senyuman yang menawan

[tambah la lagi ape2 yang patut]

Semua ni tak berguna kalau kapasiti otak tidak digunakan secara aktif.

Sebab semua itu sama seperti patung.

Tak lebih tak bukan hanya untuk tayangan umum tanpa perasaan.

Artificial beauty in an artificial life.

P fuck S : Ada apa dengan muka yang cantik kalau otaknya berkarat?


nak komen ke? komen esok lah. esok komen puas2
esok entri best sikit. harini entry tak best pon. 
eyh? pernah ke ade entry best kat sini?
gyahahahahaah~

Friday, September 24, 2010

Cerita Tentang Hantu

Gwa start nampak bayang2 tadi. Jam 3.45 A.M.
Dengar gak suara halus yang gwa tak tau mane asal usulnye.
Tak tau la sebab gwa dengar headphone kuat sangat ke ape.
Shithole sungguh. Da lame gwa tak encounter bende neyh.
Tapi bayang2 tu macam binatang, ah, biaq pi la.
Bukan gwa kene makan ngan momok pon macam cerita mak gwa mase kecik2 dulu.

Mase kat hi skewl, gwa banyak kali nampak bende ni.
Ade yang sebab gwa carik, ade yang tak sengaja nampak.
Yang gwa tak sengaja nampak tu mase gwa dalam toilet, tengah basuh muka.
Entah pukul berapa tah gwa nampak, Yang penting gwa buat bodoh.
Tapi sebab banyak kali sangat si setan bodoh tu appear, gwa tanpa segan silu maki hamun berdas-das jugakla gamaknye.
Nampak cam gagah je kan maki2 hantu?
Goyang tu still ade, tapi xkan gwa nak menjerit macam perempuan pulak, sebab tu gwa maki je.
Lepas gwa maki gwa nampak lagi, bende ni atas bumbung, main terbang2 atas bumbung.

Tau la lu orang sume boleh terbang2, hinggap2 atas bumbung, tapi tak payah la nak show off dekat gwa, Hengat gwa takut ke? Padan muka kena maki dengan gwa. Gyahahahahahah~
Lepas 3 kali gwa nampak dia main terbang2 n hinggap2 atas bumbung tu gwa surrender lah.
Malas nak layan, makin dilayan makin menjadik hantu2 ni, tau la gwa perangai macam setan, tapi tak payah la kacau gwa mase gwa tengah basuh muka dalam bilik air sorang2. Hamsap punya hantu.

Lepas gwa da siap basuh muka, gwa belah la, mane taknye, 3 kali dia nampakkan diri.
Balik2 dorm je gwa sembang la dengan member gwa, sorang2 tanye gwa soalan tubi2 macam gwa nampak Kurt Cobain pulak gamaknye. Gwa pon menjawab dengan kewl walaupun cuak2 takut hantu bodoh tu buat lawak kelakar mase gwa tido nanti.

Itu mase tak sengaja, masa gwa sengaja poyo2 jadik seekers, gwa ade nampak jugak.
Yang gwa nampak mase gwa jadik seekers ni seram sikit lah.
Sikit jelah, sebab gwa nampak je, dia xkacau pon. Dah gwa yang mencarik, gwa yang mendapat la jawabnya.

Gwa dengan senior2 gwa naik satu bangunan ni yang semua orang kata haunted.
Masing2 da warning dah, kalau nampak, buat bodoh je.
Kalau da sampai checkpoint selamat nanti baru cerita ape yang semua orang nampak.
Ktorang pegi jadik seekers sebab masa tu blackout, sebab takde keje, semua set jela nak carik hantu.

Masa gwa naik bangunan tu, gwa nampak kepala pocong dengan lilin sebatang sebelah muka dia.
Muka boleh tahan burok jugak ah, name pon hantu, cuak gak la sebab gwa sorang je yang nampak menatang tu mase naik kat bangunan tuyh.
Pocong tu gwa nampak disebalik tingkap hitam yang boleh slide tu.
Muka pandang tepat arah gwa, sebelah dia ade lilin, memang lighting terbaik la.
Lilin tu setting betul2 dekat dengan muka pocong tu yang xde cover.
Pandai betul pocong ni nak takutkan gwa, berkat kesabaran dan keberanian gwa, gwa buat bodoh jela, walaupun gwa shiver sikit-sikit masa gwa ternampak tu.
Bohong la kalau gwa tak takut langsung, gwa percaya benda ghaib neyh, sebab tu gwa ade sikit takut.
Walaupun gwa tau dorang tak boleh buat ape2 melainkan bende ni ade orang bela.

Dengar cerita, sekolah gwa ni port orang buang ancak, buang botol2 yang penuh dengan hantu2 yang kena tangkap. Gwa selalu tanya diri sendiri, kalau botol tu pecah, mesti la hantu2 tu terlepas gak kan?
Lepaskan kat sungai, memang la probability botol2 tu nak pecah tinggi.
Ah, lantak la lepas ke tak, hantu tu ade hak jugak untuk roam free macam haiwan2 liar dalam zoo tuyh.

Belakang dewan makan sekolah gwa tu dengar cerita ada kampung bunian.
Betul ke tak gwa tak tau, nak tau lu tanye si Alep sane, dia suka sangat cakap dengan orang bunian.
Tapi yang kelakarnye, mase gwa check dekat nuffnang, ade manusia mane tah sesat masuk blog gwa.
Carik pasal seks dengan orang bunian. Siyes! Gwa tak tipu. macam mengarut tapi benar.
Ni screen shot yang gwa ambik

Klik Bagi Besar

Gwa xnak story lah pasal buat sex malaysia blogspot video tuyh,
Bosan gwa tengok dah.
Kalau gersang sangat pegi la tengok youjizz sane.
Takkan nak kena ajar kot. Hamsap kayu punya orang.
Youjizz tu pun gwa tau lepas baca blog siggy, hamsap tol lu siggy, ajar gwa bende yang bukan2.
Gyahahahahahah~

Oh, dah abes cerita hantu dah.
Back to reality ya'll.
Cerita hantu ni kalau nak story, sampai kiamat pon tak habis.
Belum masuk cerita dajal freemason illuminati lagi, mau terberak gwa nak habeskan karangan darjah 2 gwa neyh.

Ahha, sape2 yang baik hati nak taja trip gwa pergi Bermuda Triangle boleh la email gwa ye, gwa nak jumpa sama dajal. Dengar cerita dia duduk sane. Alamat gwa tak tau la pulak. Aisehman...
Takpe la, itu semua boleh carik.
Untung2 bole gwa buat buku pasal dajal mata satu.
Mesty best seller di kalangan semua pengkaji2 freemason yang taksub sampai lupa nak cukupkan solat 5 waktu.

See you later qwerty board.


Its my perspective. What's yours?
hit me on the comment section, below~

Thursday, September 23, 2010

Confessions Of A Fucktards And Its Antonym

Gaji gwa 10k sebulan tapi gwa pakai blogspot sebab gwa xde mase nak setting2 pening2 buat web sendiri.
Gwa menulis pon sebab gwa nak express, bukan nak sangat kejar duit nuffnang tu.
Alangkan Gaji gwa tu pon gwa tak tau nak tabur mane.
Kalau white collar worker macam gwa ni lu orang cakap miskin takde duit, meyh jumpa gwa, gwa nak sedekah sikit. Kesian lu orang kutuk gwa takde duit nak beli domain n hosting sendiri.

VS

Aku kanak2 sekolah. Sekolah lah. SPM pon tak lepas lagi. Spender pon mak aku yang belikan. Tapi aku nak pow mak aku. Nak beli hosting and domain sendiri. Ape barang guna blogspot? Murah. Free. Xde Kelas, bak kata cik kiah hujung kampung nun.
Kalau pakai DOT COM baru nampak macam professional blogger walaupun aku tulis sampah sarap dalam blog. Copy paste punya artikel bersepah dalam blog DOT COM aku. Apedehal? Mak aku yang bayar untuk hosting and domain tuyh.

VS

WOI!
Aku professional blogger lah. Lu orang ni sape hah pakai blogspot? Dah la free. Menyampah aku dengan korang ni. Berlagak macam famous sangat. Wey, aku ade 1000 Dot Com Site lah. Semua cerita pasal trafik memanjang. Trafik pon Gempak. Hari2 Juta2 orang datang nak baca. Tu semua company2 iklan kat Satu dunia dah pajak web2 aku. Sebulan cecah RM 100Juta income aku. Korang ni si bodoh yang pakai blogspot tak payah nak berlagak2 dengan aku. Aku ni dari kecik, keluar2 dari rahim mak aku, dah pandai main internet dah. Amacam? Ade rasa macam nak melutut kat aku tak sekarang? Aku tak pernah silap. Semua aku betul. I'm Mr. Know It All. Setakat cerita pasal internet and blogging ni, celah gigi jelah.  Korang ni sape nak nasihat2 aku? Baru bukak blogspot dua tiga bulan ade hati nak sound "otai" macam aku ni. Nak kena E-rape ke?

VS

Hallo brader. Gwa ade blog jugak. Nak cakap famous memang tak lah. trafik pon tak pernah nak kisah sangat. Gwa ni hobi menulis. Kalau otak gwa boleh extract, mesti gwa dah jadik known writer dah. Tapi gwa menulis ni bukan sebab nak famous ke ape. Tapi sebab gwa memang suka menulis. So, ape yang lu nak kecoh kanan kiri depan belakang cakap gwa ni koro sangat guna blogspot?
Continue here

P/S : FuckYouFuckTards 
ditaipdalamkeadaanmarahpadajam2.39AMpada17haribulan9tahun2010

Link Of The Day : TehTarikMemoirs
I bet you he had it all in a chunk of his writings.
Tell you one thing for sure, did u blog just because u need all those fucking money from the advert?
If you do so, u are diverting yourself out of the track. Bravo traffic hunter!
[excluding some of you]
[READ the comments too if you'd love brilliant perspectives there] Voila~

Its my perspective. What's yours?
hit me on the comment section, below~

Wednesday, September 22, 2010

The Making of HELLIOZ # 2

Starts here, The first Edition

It takes me almost 2 years to think of an idea to rambles.
Yeah, 2 fucking long years, just to know exactly what i wanna shit on this messy blog.
Trying to find a niche. This and that.
But actually, i need no niche nor whatsoever everybody used to tag their blog with.

Gwa ingat lagi dulu gwa suka buat 10 things of this and that.
But i knew its a tiring thing to keep up.
Its a tiring process. To actually think of any 10 subject of this and that.
I'm not free to be me, but its fun listing this and that.
So, gwa keluar dari kepompong gwa yang cipta sendiri. Gwa buat random analyzed statement.
Most of it was what i always had in my mind. Endless question.

First blog yang gwa subscribe?
Sape lagi kalau bukan FOA. Gwa subscribe blog obe sebelum blogserius keluar lagi. Gwa pon xhengat bile, tapi gwa pasti bende tu da lame. Obe never fail to amaze me. A trollking he is. Gyahahahahah~
Srsly gwa xdibayar obe untuk keluarkan statement ni.
Obe pon xbace blog gwa, gyahahahahah~

Gwa ingat lagi bila siblings gwa pon xske cara gwa blogging.
I just told them this, so what?
If u can't grab my perspectives, don't read it.
I need u to understand what the F i'm trying to say here, plz think with ur brain will ya?

I have never want to please all fucking of you with my lovey dovey writing of good things and so on and so forth. Coz, i never really like to entertain u, i just wanna share my thoughts. Now thats that!

Yeah, i believe there's motherfuckers out there who hate this unfuckingbelieveable blog with bullshits writings far and wide to express himself.
IMHO, i never really care. If u don't want to think, let me get them all thinking.
If u don't like it, don't read it.
I just want u to think, bukan absorb semua bende yg gwa tulis bulat2. Mofo!

FYI, even my mom read my blog and this is what i told her, politely of course,
"it's my opinion. I believe u know what i meant by all those rambling in my blog"

She didn't say anything unless asking me if i'd be caught and thrown into the ISA, because i do have weird and offensive perspectives to ponder at.
I just LOL and tell her, being ISAed is not as easy and as simple as ABC.
She smiles.

See? she's as kewl as she can always be.
She understands me.
She understands how radical i am in making my own decision, although sometimes she disapprove my action. Gyahahahahaha~
How i love her for being an understanding person,
Though we used to clash opinions in this and that.
But she still respects me and my thoughts.
Yeah u can kill me, but u can't kill my thoughts.
Gyahahahahahahah~

Even my ex discourage me for making my own blog.
I bet she thought i wanna update every single step i take in my life in this shitty blog.
No i aint like that. Thats just so not who i am.
My personal life won't entertain all of you.
Coz i live normal life like all of u did.

The funny thing now is,
Sampai sekarang those dot com wankers are wondering who i am.
They even confuse themselves with my gender. What a lifeless bunch of retards.
They even question my gender.
Get a life brah~ or better get laid. Wank somebody.
U put too much effort in front of the screen.
Poor ya'll...
Too desperate on searching for who i am just to make a personal attack. Kiddo~

P/S : U might want to see a desperate guy who is willing to like something he never ever seen. 
Here's the LINK. He Obviously need to get laid, anyone? 
Gyahahahahahhahaahah~




Its my perspective. What's yours?
hit me on the comment section, below~

Monday, September 20, 2010

My Dead Cat, Friskies, New Kitten and a Palm Civet

My cat was dead. On 31st august. fuck yeah i miss him a lot. He's my subject to bully, everytime i'm home. Because he tends to be the typical male cat that used to be mad when anybody try to be kewl with him. Sadly, he's beautiful. His pattern on his body makes him a beautiful cat.

Oh, dia mati sebab sembelit. Banyak sangat makan friskies. Screw friskies. They just kill my cat.
Demyu friskies.
Gwa akan rindu sama kegemokkan badan dia yg gwa slalu tepok laju2.

This is the cute motherfucker's picture before he was dead. Screw friskies again.
!$%$$&%(*)*_)&((**&%&$ [cursing words]

.RIP. 

He's a cute furry bastard aint he?

gwa syak dia tgh mimpi basah, look at his penis... Gyahahahahhahaha~
he's so fucking carefree that he'll sleep anywhere he wanted to, poor bastard.
U died too fast, i aint even got the chance to say goodbye.
But there's a good news to any bad news, i believe its Yin Yang.
There's a kitten in my house, its a he. Thank god that new kitten is chillin.
And there's another addition of Palm Civet a.k.a. Musang buah or Musang Pulut according to the Fuckpedia.
The day i wrote this fucking entry is the day i knew that its a protected species.

Kewl eyh?

gwa xpasti ape sebab dia malu2
Kalau lu nak tau, binatang ni la yang buat kopi luwak yang semua orang gelikan tuyh.
Dia punya bahan nyahtinja memang xde bau ape2. Sebab dia makan buah dengan sayur.
Itu jela yang gwa bagi dekat rumah. Si musang ni kanak2 lagi xsilap gwa.
Oh, haiwan liar ni jinak bley tahan. Dia nocturnal. Same macam gwa.
Siang2 dia tido. Malam2 dia round cage dia lebih 20kali. Name pon binatang nocturnal an?

Ape gwa merepek pasal musang plak neyh?
Sebenarnye gwa xpuas hati kucing gwa mati in the 1st place. Alang2 ade binatang aneh dekat rumah gwa, share jela kat sini. Kalau lu orang ade kucing, jangan keje bagi friskies je manjang, pegi la carik ikan, pastu rebus, gaul dengan nasik bagi dia rasa REAL ikan macam mane. Bende ni tolong pencernaan dia jugak. Takde la kucing lu orang mati sebab sembelit nanti macam kucing gwa, macam sedeyh je bunyiknye.
Gyahahahahhaah~


Its my perspective. What's yours?
hit me on the comment section, below~

Saturday, September 18, 2010

Why Am I Cursing Those Questions?

Do you know why i'm posting all those cursing question?

If you know why, congratulations.
If u do not know why, here's the answer to Why.

Actually, I'm cursing question to know exactly what all of u had in your mind.
To know exactly what u are going to say if u meet those questions, later, if u live long enough to answer all those question in real life.
To see Your perspectives, is one of the best thing to enjoy. 
And yes, I do enjoy seeing your perspectives.

Thats why its all about perspectives.
Because we, have our very own path and experience to the extend that we have the expertise and knowledge according to our point of view to talk about.

You, who cannot accept and refuse to view em' thru my perspectives will got it all wrong with what i am trying to say. It will someway somehow misled you  into finding your own conclusion. And the only thing you'd love to find is your conclusion, only, despite viewing it in thousands of view you could never have imagine.

And haters, i have foresee your hatred in front of you.
Thats why i never really care with all those cursing words u had coz i've got it all in a bunker of my head.

Btw,
thanks for dropping by and wasting your precious time and effort to drop some comments in the comment section.
I do appreciate all of the comments, and thats including all those anonfags who drop by brainless and irrelevant comment  to my comment box.
Yeah, some of you Anonfags make my day.
Because You also contribute your psychologically-ill comments and thats apart of the perspective too.
A sadistic comments perhaps.

Oh yes.
If u drop a brilliant comments, i'll smile upon reading them.
Because you actually help me telling myself that there's still persons who can answer my questions with manner, though i used to being an ill-mannered person myself. Haha~

Happy weekends!
[don't ask me who wrote all these ramblings]

P/S : Don't you dare telling yourself life is a fairy tale. If you do, wake up, and tell yourself its a lie.







Its my perspective. What's yours?
hit me on the comment section, below~

Friday, September 17, 2010

Cursing Question # 9


"God Is Not Fair!?"

Pumped up?
Why there's misery all over the place?
Gimme your best shot.

Its my perspective. What's yours?
hit me on the comment section, below~

Thursday, September 16, 2010

10 Art Of Staying Single

1. U can do what u always wanted to do, without boundaries. yeah sir, no box of cage to pass upon.

2. U can flirt with anyone u wanted without free pass guilty.

3. U can be the devil as having someone special always blocked u from becoming the devil you.

4. U can go wherever u like with your pals be it guys or girls, definitely.

5. U can please yourself with your own pocket, coz there's nothing else you have to please with.

6. Nobody would have controlled your personal life, coz u only got U and U to think about. A lil selfish but thats life. Nobody's gonna die along with you in your grave. Forget the lovely word full of bullshits and empty lies, coz u know they're all lies.

7. U don't have to worry about being your own self, because u are not trying to be someone else, just to please someone else.

8. U dont have to pay attention to something that might screw your head.

9. No Queen or King control. Coz u are the King and Queen of You.

10. No heavy texting and calling. U can leave em' anywhere u like without the urge to wait for the bells to ring.

I believe u love compliments. We all do. But i don't think i might need another compliment from you just because you are somebody to someone. Screw me.
I might change my mind when the time comes,
but not now...

P/S : Hye J.love yayang~


Its my perspective. What's yours?
hit me on the comment section, below~

Wednesday, September 15, 2010

Dilema Meleis

Gagal Spm, every sem repeat paper...
Salahkan freemason

Harga barang naik
Salahkan freemason

Harga minyak naik
Salahkan freemason

Kena buli kat sekolah
Salahkan freemason

Bila Miskin
Salahkan freemason

Iklan multimeaning tv3
Salahkan freemason

Buat petronas twin tower
Salahkan freemason

Kepala hotak bebal macam kayu sebab malas belajar
Salahkan freemason

Gaji kecik
Salahkan freemason

Kote kecik
Salahkan freemason

fikir luar kotak
Salahkan freemason

Nampak semua bende yang ade segitiga
Salahkan freemason

Lady Gagah famous
Salahkan freemason

Melayu bodoh macam tenuk
Salahkan freemason

Melayu mundur
Salahkan freemason

Logo Hellioz
salahkan freemason



Meleis2~

Citation : Obefiend


Its my perspective. What's yours?
hit me on the comment section, below~

Tuesday, September 14, 2010

The Making of HELLIOZ # 1

I can hardly remember when i create Hellioz.
Maybe this will help me remember when 'I' was created.

I love doodling on the paper.
I love quotes
I love wordy words, they helps.
They make me express myself.
My friend once called me a gibberish-philosopher, just because i wrote too many quotes here and there.

I remember how i believe Hellioz could be a corporation.
I remember how i have all the energy and thoughtful thoughts to write on the paper.
Yes i still remember who i am.

this is somewhere i used to be at~
Gwa hengat nak letak full pic, tapi atas dasar  nak jadik unknown,
gwa cancel letak gambar gwa. Gyahahaha~



This is the fucken evidence Hellioz was created by me,
besides all my books and notes, full of hellioz origin.
I am trouble among the trouble.
Almost get thrown off from the school system that can't stand a rebellious teenager, like me.
I have a name which brings uproar here and there.
Summoning my name is trouble, they said.
But i see no trouble in me, i'm just another normal teenager, on his quest of searching.
Searching for every single question that questioned his existence.

But i never really care, because i realize what i've been doing is what i always wanted to do.
Being a notorious guy.
Going against the system.
Being a person who question everything.
Yeah, thats me.

I hate typical things, they were always lack of  'soul'.
Lack of the diversity we need in life, a dull life.
Thats why i create Hellioz, a devil inside a devil.
Miraculously, hellioz become a hate subject, just because of  being honest, and i wonder why.
Can't we accept the truth?
Can't we accept the ugly truth?
Same Old Shit!
real life = virtual life. sigh~

Reminiscing.
Taking a good look at the picture that prove hellioz was someway somehow created, years ago.
Suddenly, virtualizing itself on the net.
Living inside a virtual life that resembles the 'real' life.
Full of hypocrites and disguise.

Yeah, Hellioz is not a good subject to follow, or to become a trend.
Full of shiznit, hate, and cursing words.
But at least, Hellioz is  the way he always wanted to be.
Be frank, and bold, in making rational statement.

Emotional?
Seldomly, but mostly fill with hatred against all the hypocrites.
Thats why he rage, A LOT.
Because 'someone' teach him what hypocrisy is.
I do really hate hypocrisy.
I Blame my past life.
I blame myself eventually.
screw you haters~
Gyahahahahahahhahah~

U should see this too. : LINK.

-to be continued-

mood : AFI Morningstar
Dari punk dah jadik emo.
Mainstream punya pasal la ni... Sigh~


Its my perspective. What's yours?
hit me on the comment section, below~

Monday, September 13, 2010

Butterfingers

Entry ni xde kaitan dengan band butterfingers.
-harap maklum-

Lu orang ingat tak mase lu orang kecik2?
Situasi lu orang pecahkan ape2 yang berkenaan dengan kaca.
Cawan kaca, pinggan kaca, sudu kaca, garfu kaca, dan segala utensils yg bahannya kaca.

Seingat gwa, gwa dulu gwa slalu gak pecahkan bende2 tu.
And setiap kali gwa pecahkan ape2, mesty kene marah, pastu kena sapu, pastu rasa macam lanc,
sebab gwa bukan sengaja pon. Gyahahahahah~

Lepas dah kena marah tu mesti la  rase furious giler.
Dah la menatang tu jatuh tak sengaja, + kena marah plak tuyh. Tensen2...
Kalau gwa sengaja amek mangkok tu baling kat lantai yela kena marah kaw2.
Ini tak sengaja punya hal, pon kena marah...
Pelik gwa...
Tapi kecik2 lu ape tau, terima jela kena bebel seda dua das tiga das.
Tapi hati berkarat jugak ah kena marah. Sape yang suka kena marah.
Kucing gwa pon xske.
Gyahahahahah~

Tapi bila da besar gwa pk balik kelakar.
Kalau mase gwa pecahkan barang2 tu mase gwa da besar mesty gwa xkena marah.
Sebab tadi gwa baru je pecahkan jug.
Gyahahahahahahahahahahahahahahahaahh~

Butterfingers? bukan butterfingers pon.
da besar gwa xde pon pecah2kan ape2. Kecuali jug yang gwa baru pecahkan tu la. Jug tu gwa pecahkan sebab gwa tersepak. Sebab tu bukan butterfingers.
Gyahahahahahah~

Ade ke butterfingers neh?
sebab gwa yakin, bende tu mitos je.
Kalau dah nak pecah pecah la jugak.
Gyahahahahaha~

P/S : gwa yakin, lu orang pon same butterfingers gak dulu. Gyahahahahaha~

[announcement : breaking shiznit news tomorrow]


Its my perspective. What's yours?
hit me on the comment section, below~

Tuesday, September 7, 2010

Tulisan Jawi Terbalik

Gwa dah terbalikkan tulisan jawi, cmne neyh?
ade unsur2 hina Quran ke?
halamakatak~
-sila rumikan kalau reti baca tulisan jawi-


Freemason?Illuminati?Well how about PEKIDA and group-group salam buah naga apa semua tu?Yang tu bukan persatuan guild macam Freemason gak ke?Yang tu korang diamkan pulak.
-nami-


Atuk gwa mungkin ahli freemason n illuminati, sebab dia suka pakai songkok warna putih
-anon-


Kalau ada pengkaji freemason yang baik hati di luar sane,
tolong la bagitau gwa ape kena mengena santa claus dengan freemason,
gwa nak tau jugak!


Btw,
Tulisan jawi terbalik ni ade hina mane2 agama ke?
meleis2....


Meleis are easily distracted with bullshit
oops... tahi lembu...
gyahahahahahhahahah~




Its my perspective. What's yours?
hit me on the comment section, below~

Monday, September 6, 2010

100 Reasons Why I Hate Dot Com Users

Rage Fest # 5!

Nowadays, everybody wants to jump into the bandwagon...
Having their own domain and stuff...
Spending every single day thinking about the traffic,  as if traffic is the essence of life...
As if traffic is the oxygen we need to breath.
Boast to the world, stating that they are the most superior net user,
just because they use Dot Com, sigh~...
What a bunch of faggots...
Do i really care bout all that shit u have anyway? Hell no!

Actually, to be frank and honest, they have no life...
Srsly...
All they had in their mind is Net Fapping till the end of their lame life...
They never really care what the F happened in the real world, but they do care what happened in the Net. Because its their source of traffic, traffic FYI, is what they eat. Gyahahahahahah~

I bet any of them had this in their mind.
E-date
E-spouse
E-sex
E-marriage
E-children
E-pet
E-everything u could list on this motherfucking net world...

Some Dot Com users even thought they can be as famous as some known net celebrity.
Some Dot Com users even thought they have all the influence they need in the world.
Some Dot Com users  like to think that blogspot user is full of shitty bullshit.
Some Dot Com users feel like they are the only one who had the power to conquer the net world.
Eventually, some Dot Com users cum regularly to the screen of the lappy or the desktop just because they can't find a real mate to have sex with... What a serial junkies...
Gyahahahahahahah~

A couple of months ago, a couple of primate, known living his daily life on the net has been bashed, but he never really got enough...
Because?
He live his life on THE NET.
He never really get enough of everything because he really need all those traffic like hell...
Those traffic is his drugs...
Somebody told me this,
"He never really going to change, thats his nature, he's just pretending..."
That person was right... He was a traffic monger afterall, anything of traffic is his issue...
No wonder no more...

Some Dot Com users thinks that the traffic is their daily drugs...
They need all those Fucking traffic regularly as if they are having K or Weed in their vein...
What a pain in the ass...
I bet they are addicted more to the traffic than all the drugs available in this hipsy lil world.

1. The only thing they think about is traffic traffic and traffic.
If u are not attractive enough in the real world [muka huduh macam BABI!] or have nothing that can be referred with traffic expertise [terer SEO bla3],
u may GTFO of their face.

2. They never really care what friends are, because all they need is traffic.
I knew a bunch of Dot Com Users who look like a good friend, but they are talking bullshit behind their back.
What a truly Pure Hypocrisy~

3. Gossip is a must, even if some of them never really knew what actually happened between them.

4. Some Dot Com users annoys everybody he/she wishes just to gain traffic, again,traffic is a must.

5. They always quarrel in their own self because they need to advertise themselves badly, why? Because they need to maintain their traffic, like i said it all before, trafic is their source of life. more than important than foods. Gyahahahah~

6. They can't accept the fact that they are wrong in the first place. Because they think they are god. Have u ever met a god who made a mistakes? Hell no.... So, thats it. Thats who they are. They only think they were wrong just when they are forced or required to do so... because the majority have voiced out. Majority have to be taken care as good as taking care of their lover, gyahahahahhahaah~ Thats why apologize resurface from beneath the bottom of the lake.

7. They are a bunch of human who thought they are from the upper class caste where everybody needs to hear what they have in their mind. So, u've gotta listen or u'll be damned by their so called 'clan' that actually backstab each other directly,silently... Gyahahahah~

8. Some Dot Com users acFUCKINGtually lack of love, they do always need some love. Traffic is the only source of love they got, don't wonder no more okayh?

9. AcFUCKINGtually, again, Some Dot Com users have no avid readers. The only readers available is their block of sphere where only their Dot Com Clan read their posts and this happen all over again. So, that means, High commercialism needed to feed their hunger of the traffic.

10. They only know how to talk about traffic this, and traffic that. That is their main expertise. Because they are fucking dull in their real life. Gyahahahahahahhahahahaha~

So long Dot Com motherfucker....
Some of u are catalyst for me to write all these shits....
Gyahahahahahah~

Some Dot Com Users have worthless article to read.
Why bother use Dot Com acFUCKINGtually?
anyone?
Rage continues on this LINK.
have fun people!
gyahahahahahhahaa~

P/S : Obe didn't lie... Raging in english is like having sex when u are horny... Gyahahahahah~
P/S/S : Not enough? fill in the blank with suitable hate reason...


Its my perspective. What's yours?
hit me on the comment section, below~

Friday, September 3, 2010

Cursing Question # 8


Hellioz is a girl or a boy?
Gyahahahahahahahahah~

P/S : Nobody knows me, not even me... Gyahahahahahahhahaha~

Its my perspective. What's yours?
hit me on the comment section, below~

Thursday, September 2, 2010

MERAJUK?

Actually, gwa sangat lah menyampahnye nak melayan manusia yg kuat merajuk neyh.
Honestly, gwa malas nak layan...
Nak pujuk?
Gwa xdehal, tapi gwa malas. Tau x? Gwa malas.
Kalau periodically buat perangai maybe gwa kewl lagi.
Tapi kalau dah tiap masa tiap saat lu orang buat perangai, gajah putih pon boleyh mengamuk meyh~
Gyahahahahahaha~

Actually, merajuk adalah bende yang best, bagi manusia yang merajuk lah...
Tetapi, memandangkan gwa bukan berasal dari kaum yang kuat merajuk, gwa selalu jadik mangsa yang selalu kena pujuk manusia yang merajuk.
Itu yang xbest tuyh...

Kalau gwa yang merajuk, xpasal2 gwa jadik nyah kang, sebab tu gwa tak suka merajuk.
Gyahahahahaah~

Kalau dalam context relationship couple yang belum lagi ade ikatan sah,
merajuk memang best, bagi perempuan, lagi2 kalau dapat lelaki yang kuat melayan. Layan ape? Layan lu orang merajuk la. Gyaahahhaha~ Tapi gwa boleh bet, lelaki tak suka bende remeh temeh ni. Sebab tu lelaki tak suka merajuk, sebab bende ni not worth paying attention to. Lain la kalau lu orang jumpe lelaki yang hati tisu kuat merajuk kalah perempuan. Itu payah. Kalau gitu le gamaknye, lu maki je sedas dua. Gwa support dari tepi. Gyahahahahha~

Mase gwa in relationship dulu, gwa xkesah sangat kalau partner gwa merajuk lite2, tapi kalau da sampai tahap gwa dah pujuk pon masih nak merajuk lagi, gwa tinggal tepi. Gwa pulak buat tak tau. Tengok sape lagi terer buat bodoh. Gyahahahhaha~ Sampai mase gwa buat bodoh tu pandai2 la nak setel tepi nanti. Sweeeeeeeeeeeeeeeeeet Revenge~

Actually, its apart of relationship la bende2 neyh. Tapi kalau style merajuk lu tu tahap annoying nak mati, sape mau layan? Itu belum kawen, kalau da kawen nanti? Memang jangan harap la lu orang nak stay lame. Lu sebok nak melayan perasaan lu sorang2, lu ingat partner lu ade semua mase kat dunia nak layan merajuk2 lu tuyh? Gyahahahaha~

Sape2 yang sanggup layan gwa salute, sebab kental, dapat layan perangai2 perempuan yang keje merajuk 24/7. Tapi gwa? Bye2 baby~ Gwa pon ade bende nak setel jugak. Bukan hidup gwa is all about U and U. Gwa pon ade masalah gwa nak setel. The big word is? Tolerance!

Memang la lu boleh bising lu perempuan lu nak merajuk kanan kiri depan belakang, tapi, kalau merajuk lu stock overboundaries, setan pon angkat bendera putih la weyh~ gyahahahahahahaha~

Kalau lu dah kawen and lu nak merajuk style Wanie skandal gwa xpe larh. Sebab Encik laboo dia sangat penyabar and chill glerh. Maybe sebab da kawen la kowt. Kan Yayang?
Tapi kalau lu blom kawen lagi, lu dah show off lu punya jurus merajuk tahap ultimate, tengok jela ape yang partner lu bakal buat. Either dia melayan sebab dia sayang lu, atau dia blah sebab lu punya merajuk tahap jin warna pink. Gyahahahhah~

So, pandai2 la lu orang kawal diri sendiri daripada terlajak overboard so that tahap annoying lu orang masih boleyh dilayan and masuk akal lagi. Kalau lu orang still nak melayan perangai merajuk2 lu orang tahap dewa dewi, tunggu jela nasib lu orang. Kalau lu orang ade luck, lu boleyh la stay still, kalau dapat partner lu yang jenis fed up, menyampah tahap karma dengan perangai lu orang, selamat meneruskan kehidupan jela. Gyahahahahhahahaha~

P/S : Numb. Karangan darjah dua gwa xlengkap. Idea hilang.


Its my perspective. What's yours?
hit me on the comment section, below~

Wednesday, September 1, 2010

Cecair Kuning Itu

Nature's callin'.

Gwa jalan.

Gwa masuk.

Gwa nampak air warna kuning bersepah-sepah.

Gwa nampak bulu pubis bersepah.

Gwa rasa jijik.

Gwa sempurnakan ape yang patut.

Gwa tamatkan misi.

Gwa flush.

Gwa bukak pili paip.

Gwa simbah sampai xde air warna kuning lagi.

Bulu pubis bersepah?

Gwa xmampu jadik cleaner yang berdedikasi.

Gwa keluar.

Gwa maki

Lahanat cibai kanina mane punye kote yang tak reti pancut tepat dalam lubang jamban tuyh bangsat?!!

Pookeytiaw sungguh.

Umur da mampu jadik bapak orang,

Kencing pon bersepah lagi.

Bodoh!


Its my perspective. What's yours?
hit me on the comment section, below~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~