Monday, January 24, 2011

Fucking Plagiarism

This subject is so something that everybody knows.
Plagiat ni maksud dia peniru buta.

Gwa pernah post pasal benda ni dekat sini dengan panjang lebar,


Kalau setakat nak copy paste lepas tu buat blog sebab nak dapat attention, baik tak payah blogging lah. U aint produce anything out of your mind pon. Lu cuma si kopi pasta yang nak nampak pandai dengan  idea orang lain.

What is wrong with our society actually?
Masa sekolah dulu takkan tak belajar pasal plagiarism and its badside?

Gwa boleh tolerate dengan simple quotation if u intend to use other's source, tapi in this case, lu ambik artikel tu sebijik sebijik then tampal dekat blog lu. What are you trying to prove there by the way?

According to mistah husky pusky, he's stealing content from forum carigold, blog my-sensasi, berandamadina, vangards and the list goes on. Alexiaaqram pulak cakap MrK punya artikel dari terfaktab pon kena copy paste sebijik sebijik.

Dude, what are you trying to prove here?
Are you trying to impress everyone telling that u can copy paste any news and any blogs so that u can be seen as a human who have an outstanding intellectual mind?
Are you trying to say this?
" I have a great point of view here and i'm doing all of this because i need to hook wimmenz as you can see that i'm a wimmenz lover and has 4thousands friends mostly wimmenz coz i stalk them on daily basis"

Dude, seriously plagiarism is not kewl.
U might be kewl for a moment sebab those girls u've add is probably saying that u've got a lot of good view. Tapi kalau lu dah kantoi busuk macam ni sape nak respect weyh?

Gwa berani bet kertas kerja lu mesti full marks kan?
Because u're so good at it to the extend that almost none of your entry is produced out of your bloody fucking mind.

You'll be famous each time the clock is ticking.
But You'll be famous in a bad way. In a way that everyone thinks that u're one good plagiarizer better off this blogosphere.
We don't need another you here. we don't need another attention whore who intend to get famous in a stinky way. No, not this way.
U're messing with the wrong people this time. Ready to for a little bombardments from us.

Do you read Lensarosak?
Nao read OhhMejuez
You'll find a lot of copy paste article there. I bet your article was there, if he read your blog.
kah3~

direct yourself here for a full story 

Last but not least,
Fuck you plagiarizers!

14 comments:

Lee Zha said...

ohhh...ni kategori GILA gak ni...GILA KOPI PES!

agak2 la nak kopi pon, nak kejar trafik an idea orang? budus2..

ingat orang tak leh trace gamaknya.

bang-hang tol.

Aujinz said...

gua geleng kepala jer laaa..
ini macam pun ada ka??..

koh koh koh...

AlexiaAqram said...

semboyan latihan sebelum menerjah ke konspirasi lebih menggemparkan!

jeng jeng jeng!

TheBentPencil said...

Hesh budak syazwan nih.

tak pasal2 saya kena mencarut hari ini sebab entri copypaste beliau.

paling bengang sebab followers dia banyak gila...urgh!

TheBentPencil said...

Hesh budak syazwan nih.

tak pasal2 saya kena mencarut hari ini sebab entri copypaste beliau.

paling bengang sebab followers dia banyak gila...urgh!

bob said...

Fuck u kid.

RastaMat said...

semboyan sudah berbunyi menuju medan bakti..
wakakaka...

Jebat Malaya said...

Fuck them too... aku ada 2 artikel je aku plagiat, tu pun sebab nak test kat localhost dulu cmna aku punya blog... ps2 malas nak buang... gi mampus la plagiat wei....

eszol said...

owh fuck me

HEROICzero said...

FIRST!

HEROICzero said...

celaka. dah tentu la gua x first kalau kene aproval plak.

HEROICzero said...

delete la komen first tu malu gua. keh3x

ape de hal nak plagiat2? kalau dah kopi pes, apa salah nye last paragraf tu tulis kredit to bla bla bla. kamon man.

weh aku x penah lg jumpe blogger kalau ade org kata, hai nice entri izin saya amik utk share d blog saya ok? blogger tu plak jawab, TAK BOLEH.

keh3x.

please. at least kredit lah.

jgn jadi loser.

kenapa? takut nampak loser ke kalau blog pesen kopi pes jek? tu sebab x nak kredit2?

sekarang lagi loser bila dah kantoi.

=)

platipus said...

kene plagiat..
nak bangga ke marah??

first kene marah dulu..
abis maki2, bagi kaki..
then boleh la bangga...
itu tandanya blog/entri yg dihasilkan bgus..
kalau tak, tkda org ciplak..
ye dak..think positif..

err...bg plagiarizers..
aku bukan nak ckp kau bodoh ke bebal ke apa..
dah alang2 nak senang kan
drpd kopi pasta entri2/idea org tu..
apa kata kau senang kan lagi kerja kau..

PRINTSCREEN!..

penah dgr tak??kalau tak tahu, boleh belaja dgn aku meh..

grr!

ChE YaYA said...

aku pun telah dimention beliau pengkopipes terhebat malaya itu sebab menggelarnya rajatir..haish..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~