Wednesday, January 26, 2011

Hamster Beromen (For Educational Purpose Only)

So, here's how the story begin.
Member gwa kena sampuk dengan hantu ape ntah sampai dia nak beli hamster.
Balik2 je bawak sangkar dengan habuk kayu dengan makanan bagai. Nasib baik dia tak bawak anjing liar buat pet, mau haru biru jadiknye.

A couple of nights ago, gwa nampak menatang ni copulate, gaya manusia, bukan style doggie, tapi mengadap each other. Hamster betina ni bising jugak lah. Berdecit sane sini. Tapi gwa syak dorang memain je kot. Hamster pon reti memain gak woi.

Suddenly, hari ni, gwa nampak lagi. Semua ada pulak tu. Gwa sambar handset member gwa, gwa rakam.
Nak percaya ke tak tengok la video kat bawah ni. Khas untuk lu orang tengok. Jangan amalkan sudah. Unless lu orang dah kawin. Kalau terasa nak tiru jugak aksi2 panas hamtser celaka ni, jangan lupa pakai kondom. Safety first. Lu orang pon da besar panjang kan. Takkan gwa nak mencarut hari2 pasal ni.

malas nk snap bebanyak, kang ada yang buat bahan puaskan nafsu sorang2.
kah3~

Enjoice
ouh, muzik latar komentar PES
lulz

video

Lepas habes je adegan tu gwa layan twitter sat. bagi live feed kengkononnye.
Mase gwa tengah layan twitter mmber gwa ajak tengok lagi.
Nafsu binatang sekor2. Gwa pon layan la tengok.
Kejap lagi, hamster jantan ni climax, lama gila dia paut hamster betina tu.
Hamster betina tu sungguh2 mengerang macam manusia yang memanggil nama tuhan pabila merasai nikmat seks. Lulz~
Sadly gwa tak rakam. kah3~

Habis je 1st round tu, hamster jantan tu lepak atas roller, baring, ingatkan tido.


Selang beberapa minit dia sambung lagi.
#Dasar nafsu binatang. Tah bape round dia sebat.
Gwa pon biarkan mereka beromen tanpa gangguan.

Sampai gwa tunggu habis upload video ni pon depa tengah main lagi
kah3~

Kalau dapat si hamtser ni beranak pon kewl gak.
heharap takde manusia yg fetish dengan binatang baca blog gwa.

Nao u  know how these lil bastards copulate.
haha~


Its my perspective. What's yours?
hit me on the comment section, below~


25 comments:

khadijah aminah md yusoff said...

hahahhaa gilak ahkuat stamina si jantan ni.. hahahaahaa makan ma'jun agaknye hahahahaaaaa

ika~~ said...

HAAAHAHAHAHAHA!

Dulu kan membe aku beli hamster gak kat petshop kat mid.org tu letak dlm kotak pasangan hamster tu.otw kitorang nak bali sa kitorang dgr dorang berdecit2.ingtkan gado ke hape..upernya ngah wat bnda tu.hahahaha!br kenal je teros ON! gle cepat!aku syak dorang skip part intro diri memasinglah =.=

tia said...

comel! comel! comellllll! nak baby dye nanti! hikhik!

nadia said...

emster comel....bru ingat na beli do kt ijip nih...sekor seploh hinggit...

eszol said...

informative

smart

lpas ni ade hamster style plak setelah doggie style

lulz

.::WaNiE::. said...

hahahaha

apesal kah aku nak gelak dgn entry lu kali ni yayang

hahaha

Sca Ndx said...

hamster kat rumah aku paksa2 mangawan
lagi sial. betina habis darah2,

nurul lalala said...

ni entry 18 tahun ke atas nih! hehe..

p/s: nak mintak nasehat sket ni-http://luvknewrule.blogspot.com/

LadyRye said...

cakap kawan hang kalau dia dah dapat anak, asingkan dari papa dia..sebab nanti dia makan anak dia! ni pun spesis binatang gak neh! yang jenis makan2 anak neh!

HEROICzero said...

aktif sial hamster neh. berguling2. keh3x~

RAWR!

penulis.sahaja. said...

bangang kau helly.
hahahaha.

eiffel said...

byahahahhaahahaaa*wpown xdpt tgk bidio nyer -.-"

#dasar napsu BINATANG!

RastaMat said...

damn...

amoi said...

sumpah bosan video prono hamster lu ni.

ini bermakna gua tak ada nafsu tengok prono hewan. kihkihkih

Cob Nobbler said...

memang nafsu serakah la kau ni - hamster pun lu nak layan?kahkahkah!

RastaMat said...

sial..
guwa tengok video tu pastu pc hang..
brengset..

touya said...

tiap-tiap hari tengok dah bowink

profwacko said...

lepas beranak pinak ... bleh buat hamster farm!!

DuniakuAbstrak said...

fuh rakus betuL hamster tuh

haha

maiMOONyet said...

siot! ko jgn ler kacau diorang tgh mengawan wei xD

saya_arief said...

aku punye hamster xbuat ag aktiviti ni.
:D

Aujinz said...

tahniah bro.. sebab lu pandai pilih hamster..

hamster adik gua lansom takde adegan.. rupa rupanya dua dua jantan..

mereka bukan gei.. mereka okei

Fareez Farisha said...

Nnt kalo ade bby kne asingkan bby die.. kalo x, mak n bpk die akn mkn bby 2..
>> ckp kat kwn ko, xyah ltak byk sgt serbuk kayu, bazir dowh~ cket2 suda sbb die pya serbuk kayu cpt berbau kalo hamster die mkn kuaci..

sicomot-comel said...

ahaha
sengal giler la kau ni..
benda tu buat projek pown nak skodeng..

p/s: berbirat telinga aku dengar ape yg kau dan member2 tu ckp..
naik tergelak pown ade..hahaha
byk giler bodo nye..huhuhu

kurosagi said...

Selang beberapa minit dia sambung lagi.
#Dasar nafsu binatang

jgn mcm ni bhai~ tau la gua tibai partner gua 2@3 round~ saya sayang beliau tapi beliau tahan begitu lama~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~