Tuesday, January 11, 2011

Lisa Surihani And How YOU See It

What can you see in this picture?
got the right sentences?
Now, scroll down.


#serbanistas : lagho, harom, astagaaaa, taubatlah kamu, religious chantings and kopi pasta citation

#businessman : This is my source of money

#Director : Beautiful face, marketing strategy to lure guys into going to the cinemas to see my movies

#Pervs : Good source of fapping. Mesti buat poster!

#manusiabiasa : Ini gambar perempuan, cantik. Sape ni?

#Peminat : LISA!!!! I LOVE YOU!!!

#faridkamil : Ni lisa la, puas gwa berlakon dengan dia. Mantop!

#anotherguyonthestreet : cantik betul ciptaan tuhan ni. Buat bini puas ni.

#perempuanwannabe : OmaigodOmaigodOmaigod!!! i wanna be as pretty as her!

#lelakiperasankacak : Kau tunggu la dia jadik bini aku. Baru kau tau siapa aku.

#Gayboy : Laki aku lagi kacak. kecoh!

#Gwa : erk? ni la lisa surihani? Lepas mekap memang la cantik. Semua orang pon macam tu jugak. No offense guys.

This is the beauty of perspectives. We see it the way we wanted to. The way our brain interpret it to be. The way we like it. The way we want it. The way everybody sees it.
But some people don't realize this. They don't want to see your point of view. They want YOU to see it through their eyes and how they interpret it the way the want it to be in the same time ignoring what you had in ur mind.

We see things the way we want to see it. obvious reason why #serbanistas is closed minded. They want everybody to picturize everything their way, ignoring the fact that there's thousands of ways we can see something.


P/S : Mintak2 lisa tak buat sidang akhbar sebab guna gambar dia tepek kat blog gwa. Gwa rembat gambar ni kat gugel je. apedehal?



Its my perspective. What's yours?
hit me on the comment section, below~

33 comments:

MiYOKO TACHIBANA said...

dia mmg cntikkk

eiffel said...

bagus!lu sebut gak ref thesis lu ni!

kahkahkahkahkahkahakkktuih!!!!!

Encik Tikus said...

haha macam shit.. thumbs up xD

ch!natsu said...

gadis cantik.. =)

CGG said...

agreed..
da mekap baru santek:)

bukankosong said...

aku minat dia sbb Adammaya...lakonan mantap.

eszol said...

again the same point is being reposted n highlighted

i'msosupernotcool said...

one word, PELAT!

Askrie Hishamuddin said...

my perspective, lisa is awesome!!! ciptaan tuhan yang almost perfect! hehe

virulent lolita tan benihime said...

TERBAIK

bujal X said...

pedobear pula jawab apa?

maiMOONyet said...

heheehe... gay tuh takleh tahan xD LOL!

maCy said...

maCy : wow. macam macy. hahahaha ;p

Cob Nobbler said...

what do i think about lisa surihani?

lisa who?i'm sorry..who is she?

AlexiaAqram said...

SAYA HARAMKAN AWAK PAKAI GAMBAR SAYA.
SILA REMOVE SEKARANG.
SAYA SEDANG EXAM <---eyh?
MACAM MANA SAYA NAK EXAM KALAU AWAK GUNA GAMBAR SAYA TANPA KEBENARAN?
GOOGLE-GOOGLE JUGAK, TAPI INI PRIVACY SAYA>

yg benar

Lisa Surirumah

MATAHARI said...

#manusia biasa: siapa ni. aku tak kenal.

Sca Ndx said...

Lisa nak buat press con sebab gambar dia kat google? HAHA

Chico Loco said...

hahahah gua suke siut lisa surihani...gua nk wail laki perasan kacak r wakakakaka~!

Hasrol Nizam said...

-->> AlexiaAqram, macam kenal je komen tu..hahaha

Pendapat anda?
Status Penawaran Ujrah PTPTN-aku tak layak

M. Faiz Syahmi said...

#another director; wah. body montokk. bibir menggiur. buleh jadi actress poron wa yang bagus nih.! tak perlu lagi cari semontok miyabi.

AyuE SurihanyOt said...

yang penting gua rasa gua ada iras lisa surihani..ahh apedehal..

bass said...

tak faham laa
besar sangat scoop serbanistas
ni serban-wannabe ke atau the-real-serban?

sorry aa aku outdated skit, atau mungkin noob skit, atau mungkin loser skit
hahaha

mitchelle nur alya said...

weyh, ohh she sho sweeet.
weyh, ohh she's so annoying.
*dua perspective berbeza dari aku. HAHA

P/S :
ape the hal (apedehal) ayat aku dohh ! grrrr hahahahha :DD

Lee Zha said...

dia gadis yg sgt cantik.




*tlg jgn cop aku lessy*




hahahahahaha

Azza Syzna said...

aku suka yang ni :>

Anonymous said...

My perspective...
this is my point of view...
>obvious reason why #serbanistas is closed minded. They want everybody to picturize everything their way, ignoring the fact that there's thousands of ways we can see something.

=actually it's not that they want everybody to picturize everything their way, they are picturizing things in Allah's way, because that is what Allah told us to do...all those 'religious chantings' (like u said) r not just words, but advices...advices for our goodness.it's just that they don't give advices in such way (lagho, harom, astagaaaa, taubatlah kamu, religious chantings and kopi pasta citation) but in a well-mannered Islamic way..maybe some of them does but it's not what Islam taught. "Serulah (manusia) kepada jalan Tuhan-mu dengan hikmah dan pelajaran yang baik dan bantahlah mereka dengan cara yang baik. Sesungguhnya Tuhanmu dialah yang lebih mengetahui tentang siapa yang tersesat dari jalan-Nya dan dialah yang lebih mengetahui orang-orang yang mendapat petunjuk. (An-Nahl: 125)"

and about the quote, ("I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
(Kurt Cobain)) i like it but i like this far-
"i'd rather be hated for who i am, than loved for who i am not,, but i would FAR MORE rather change to a better person to be loved by HIM (Allah SWT)"...

so,, ni pndgan Ana...tak kisah la nak kutuk ke nak caci ke nak kritik ke...hnya utk pmbritahuan, Ana x blas da psnie reply comment (2 pun kalau ad hehe)...stu lg sorry for bad english...Ana masih belajar...=)

Cik Nad said...

point lu kat sini kan ??
"P/S : Mintak2 lisa tak buat sidang akhbar sebab guna gambar dia tepek kat blog gwa. Gwa rembat gambar ni kat gugel je. apedehal?"

ha-ha sarcasm

sicomot-comel said...

#manusiabiasa : siapa ni?macam pernah nampak je?

amy said...

lisa nie dada nipis la plak...kekekekek

Jebat Malaya said...

Lisa......
Badan kecik, kepala besaq...

Yuyu Musa said...

ko je lelaki yang cakap lisa cantik lepas mekap..haha..

yang lain sume duk puji2...

hehehe

Anonymous said...

#Gwa : erk? ni la lisa surihani? Lepas mekap memang la cantik. Semua orang pon macam tu jugak. No offense guys. >> macam ni je perspective ko?
thats hillarious! kahkahkah!

owh yes, please appear my comment if you're not butthurt this time. aku try komen kat entri budak kelantan kena approve dulu? takut butthurt ehh?? kahkahkah!

from KL with love - lyn :)

Hanani Z said...

de amik pic ni masa de tgh period kot. pakai nail polish. kan? i thought that was the question. lol

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~