Thursday, January 20, 2011

Masalah Lelaki Berumur

Lelaki adalah ciptaan yang kewl.
Kenapa?
Sebab lelaki mampu menghasilkan benih2 untuk menghasilkan generasi baru.
Tapi kalau dah semua nak keluar benih, nak tanam benih dekat mane?
Mestilah dekat perempuan. Ini nama dia pelengkap.
Macam puzzle. One piece is never enough to get the puzzle done.

But there's something special about men.
Lelaki takde menopaus. Lelaki takkan berhenti menghasilkan baka2 generasi baru untuk terus hidup.
Ni name dia species survival.

Mukadimah bapak bosan.
OK, back to the point.

Lelaki takkan melalui fasa menopaus dan ini alasan kukuh untuk manusia bernama lelaki untuk teruskan hidup yang sihat dengan healthy sex lifestyle.
Kalau lu orang perasan, selalunya yang carik perempuan2 jalang untuk buat puas nafsu memang lelaki berumur.
Bini kat rumah?
Dah menopaus dah bro. Takkan hari2 nak pancut dinding?
Sebab tu la datuk2, tan sri tan sri ni carik lobang untuk puaskan nafsu.

Lelaki punya nafsu tak mati. Makin tua makin menjadi. Aint it?
Haha~

Sebab tu lelaki selalunya perlukan pasangan yang  lebih muda.
The fact is, perempuan akan tua lagi cepat, sebab setiap kali depa beranak, depa dah reduce lifetime depa gradually.

So, lelaki yang kurang kasih sayang dekat ranjang selalunya suka carik pasal.
Lagi2 kalau style yang dah kawin pastu cerai. Mane lu nak pancut kalau dah cerai?
Sangap beb sangap.
Ini la salah satu sebab lelaki berumur yang grumpy wujud.
Sebab depa takde healthy sex lifestyle.
Sex tu fitrah manusia. Kalau tak, perempuan tak wujud untuk lengkapkan puzzle yang complex ni.

In the end, kalau ade jumpa mane mane lelaki berumur yang grumpy,
U can speculate. Coz the reason i gave above might be one of the reason.
Who knows?
Tapi kalau dah jumpa jangan kacau la, mau dia meracau satu dunia.
Orang kalau tengah sangap memang macam tu.
Kan lelaki takde menopaus?
Kah3~


Its my perspective. What's yours?
hit me on the comment section, below~

29 comments:

Hellioz999 said...

laki pun ada jugak menopause - andropause namenye kihkihkih

shapoji said...

lelaki mmg takde menopause, tapi ade andropause....nafsunya akan hilang jaga....yg tak hilang tuh, nafsu kuda~...

.::WaNiE::. said...

hi

saya da klik iklan awak

klik iklan saya blik tau? kahkahkahkah

hi yayang.

lu sangap tak?

Yatre Hayati said...

Grumpy la lu ni helly..

LORD ZARA 札拉 said...

LOL!

LORD ZARA 札拉 said...

Sekejap.
Ini macam topik perbualan kita di Twitter.
Eh?

XD

M. Faiz Syahmi said...

tapi bapak focker dalam meet the parents : little focker ada men-opause.

haha.!

makin tua makin menjadi.!

Cob Nobbler said...

kau sangap ke?LOL!

juliam said...

sebab tu kebanyakan nya lelaki jahat. e jahat.

Akulah Aqilah Itu said...

macam ada tuju kat someone je? Haha. Troll mentroll. =D

maCy said...

ade andropause ade. dan macy harap helly salah sorangnye.


klo pompuan takde monopause prob la gak cz baby biase ade masalah klo mama die laherkan time dah umur lanjut. so bile 40 woman commonly akan stop delivering babies kan. ikat2~


depends gak la ade yang awal ade yang tak. lagi2 yg selalu sangat period tu lagi la cepat almaklum telur die lagi cepat asek kua jep.


padan muke yg slalu pretend period je kejenye monopause awal baru tau~ keh3



bubye hellioz mr andropause~~~

HEROICzero said...

hehehe mmg xde menapous, tp ada mati pucuk. itu penyebab giliran mak-mak datin plak menggila beb!

*orang kata lelaki semakin berumur semakin naik saham. =)

Mohd Nizar said...

salam bro..gua baru je follo lu punye blog...itu pun sebab mazidul ada komen pasal blog lu dlm die punye blog....gua rase blog lu ok..tapi satu je gua nak tanya sama lu bro...lu ni follower illuminati ke bro..

Mohd Nizar said...

salam bro..gua ni baru je follow blog lu..tu pun pasal mazidul ada komen pasal lu dalam blog die..gua xsempat lagi nak baca semua entrie lu..tapi gua rasa blog lu ok..cuma satu je gua nak tanya..lu ni geng illuminati ke..ok tu je gua nak tanya.. teruskan menulis..

Mawar said...

Pancut dinding? ada kesan ka? kahkahakaha...

alfablue7 said...

lelaki 20an vs lelaki 40an (kot?)

hamzah ian said...

gile cool ini entry..

betul..

Lee Zha said...

aku syak....ko slh sorg laki tua nak mampos tu, sb tu ko tau kan??



hahaha..bp umo ko??? 76 da ke???



hahaha

Anonymous said...

andropous apa?

mR.sYaH said...

betul sgt tu..

Sca Ndx said...

learn a lesson to-day.
being bad when u get older.
HAHA

Hellioz said...

andropous
my bad...

Effa Sahat said...

bersetuju walaupun pahit utk ditelan. Lelaki mmg kalah pada nafsu, dan perempuan kalah bab emosi.

Emo plak baca entri ni. kinda menyesal baca.

bujal X said...

entri membalas kah ini?

he..

eiffel said...

oke, lepas ni lu kupas plak andropous tuh!

eh, org kata kn ker ada ubt mati pucuk...hurmm...

zonaku said...

lelaki mmg xder menopos, tp ada andropos n juga impotency.


x pandai jaga, lebih parah dari x dapat sex, suder duper grumpy

salam singgah

syahid said...

hai hellioz! 1st time datang sini. cool entry by the way. and aku dah klik iklan ko. do click my ads back ya?

rooaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!

Sam Posmen said...

bro jangan hardcore sangat. nanti lembut lutut kan susah. hahaa.

Cik Nad said...

atok saya.. rileks aje... cuma suka tengok mat saleh seksi kat tv. ha-ha.. depends kot..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~