Saturday, April 2, 2011

Mimpi Celaka Yang Tak Indah

Masa : malam
Waktu kejadian : malam semalam
Masa : malam malam
Tempat : Atas katil malam malam

Bangun2 je gwa carik laptop. Kepala hotak gwa kosong. Perut gwa lapar.
Gwa bukak hootsuite, baca blog sepam dua, spam comment kat fesbuk, buat status kat twitter lepastu baru gwa teringat. Masa gwa tido tadi gwa ade mimpi. Mimpi gwa nak bertunang, Oh Fuck!

Gwa muda lagi la celaka. Taknak gwa terikat dengan apa2 relationship yang konon2 dah nak legal ni. Bertunang je pun. Kalau berkahwin lain la cerita. Tapi kawin2 ni bukan child's play. Kalau kawin setakat nak penuhkan kehendak nafsu kote je, gwa yakin masing2 end up dengan anak yang ramai and anak yang terbiar and huru hara.

Fuck it. Mimpi tadi sumpah mimpi ngeri. Gwa hampir bertunang dengan fiona kot. Gwa tak cakap Fiona tu degrading and all tapi gwa hampir bertunang dengan raksasa Gorgon yang tak diketahui asal usulnya. Setakat tu jelah apa yang gwa mampu ingat dari mimpi tadi.

Gwa sendiri tak tau kenapa gwa cakap Yes untuk bertunang and end up cakap No sebelum majlis bertunang tu dilangsaikan. FUCK.

Bila gwa banyak sangat mencarut tu maksudnya gwa serius. Benda yang paling tak boleh blah is gwa dump gf gwa dalam mimpi tu untuk bertunang dengan raksasa Gorgon. Lagi lah celaka.

Gwa tak tau kenapa gwa tulis semua ni kat sini tapi bear in mind you petty human, Marriage is no child's play.  Think before u end the game. Or its GAME OVER.


Its my perspective. What's yours?
hit me on the comment section, below~

10 comments:

MR. SYAH said...

hahah.. namapun mimpi.. mcm2 ada.. tp mmg betul kahwin ni bukn perkara main2...

catherine- said...

err... *mencarut dalam hati

awk bukan mimpi d patuk ular pon..
rileks ok..

err... nak kawen yg penting yakin dan kuat semangat. kalau x mmg rumahtangga hancor. lg 1 sbg lelaki, kena rajin cari duit!

Hayla said...

gua mimpi kena patuk ular.

Fontonk said...

you sucks!

Faiz Tapit said...

babi... aku aritu mimpi kena kejar ngan gay... jahanam

Anonymous said...

Waaaa.. u already have gf meh? :((

I'm the one who sending you iloveyou comment tho.

geeds said...

semoga tak happen in reality. haha.

Think before u end the game. Or its GAME OVER.
i love those particular line btw.

zey said...

wa gak pernah mimpi ngeri, wa kapel ngn senior yang wa selalu duk usha depa dating kat dpan blok aq.
hampeh gila!

Ili Shaheera said...

Comei bila tengok Hellioz gelabah :3

alfablue7 said...

when the time comes, u just wanna end the game :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~