Monday, April 11, 2011

Percaya Tak?

1. Percaya tak Satu hari nanti, semua thoughtful blogger akan berhenti blogging and yang tinggal hanyalah blog2 yang post 3 ke 4 entry sehari semata2 nak carik trafik?

2. Percaya tak satu hari nanti yang tinggal hanyalah blogger2 yang bertudung shawl semata2 sebab masing2 nak jadik famous macam semua orang?

3. Percaya tak satu hari nanti yang tinggal hanyalah blog yang dikemaskini hanya sebab nak penuhi kehendak iklan2 kapitalis dari syarikat2 pengiklanan?

4. Percaya tak satu hari nanti semua orang mengeluh sebab 'terpaksa' baca blog ntah ape ape yang dah di over commercialized macam blog mama merah?

5. Percaya tak satu hari nanti aku akan gelak baca balik statement2 yang aku dah tulis dekat sini?

6. Percaya tak hellioz.blogspot.com bukan one man's blog?

7. Percaya tak semua benda kat atas ni akan berlaku?

8.Percaya tak?

26 comments:

bujal X said...

percaya.

percaya.

percaya.

LORD ZARA 札拉 said...

Ok.

Aku percaya.

Sebab ada beberapa point yang sudah mula menunjukkan keebnarannya~

:)

Muhammad said...

percaya !!!!.

Now blog dah di lacurkan atas nama komersial.Semua orang akan post story yg sama.
dicedok dari u-tube,paper on9,yahoo.
itu sahaja.tiada apa yg ori dan baru.
Semua sibuk nak naikan rating,buat peraduan tah apa2 tah.Sangat menyedikan lah,melihat situasi nieh.

akhirnya~ada blog jadi cult.Ramai pengikut,ramai pembaca...tapi isinya kosong.

*cuak gak,if satu hari nanti.Mufti haramkan blog.

:-)

Weeda said...

percaya!

sekarang pun dah banyak tanda-tanda kejadian ni akan berlaku.

MR. SYAH said...

hah? hellioz bukan lelaki?? kisahlah janji aku suka baca.. keh3..

Sca Ndx said...

1-8. aku percaya.
mungkin zaman itu akan dtg.hehe

demm. takkan helliouz bukan one man blog

Frodo Baggins said...

dah hilang teruna ke?
bagus!

intan.maisarah said...

angguk angguk

De' Nurul said...

ye. aku percaya semua tu.

gha sudin said...

Bab mamamer tu agree sesangat. Kadang naik annoying plak ngan pembahasaan terutamanya lah. Bab2 iklan ni takmo kesah pun. Agak tak suka dengan penceritaan menceceh-ceceh ni. Tapi ramai yang suka,ye dakk?

me the martian said...

yeah, especially for those who writes for someone else.

FitriMokhtar said...

percaya..

- koroe - said...

kau percaya tak atas kepala kau ada setan duduk bertenggek skg ?

normizaariffin said...

Ada yg percaya ada yg tak percaya

AISHA INANI said...

LIKE, LIKE, LIKE!

muahahahaha. aku pon dah malas nak tulis entry elok2. pasal aku tengok entry kosong jugak tumpuan org!

blogger influence!

RastaMat said...

percaya...

shafinaz (: said...

Percayaa , shaf pun mungkin akan brhenti berblog jugak satu hari nanti . Bnyak perkara lain lagi penting untuk dbuat selain berblogging , tapi nnti larh . lambat lagi mungkin , hahah

hiro said...

caya bang,

Kuceng Puteh said...

Percayaa!

Ko lupa letak lagi satu, blogger2 politik! :D

juliam said...

percaya.

tapi hellioz bukan one man blog. oh noooo.

haha

The Sharkox said...

dah jadi dah pun....

Mutiara Bernilai said...

angguk kpale lelaju.

pcaye la sangat.

:)

oh, kena tutup blog la, sbb xpakai shwal.. :P

AlexiaAqram said...

gua pun rasa nak tutup lensarosak.

dah takde makna.

jom?

Naqib Mohamad said...

aku rasa idea, dan pendapat aku sendiri baik simpan untuk diri sendiri je lepas baca ni.

Anem arnamee said...

Percaya. Dan benda ini amat membimbangkan. *macam serius pulak ayat ni* .

AkuMuzikFilem said...

percaya. sudah menampakkan tanda2 besar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~