Saturday, May 28, 2011

How To Be Famous #1

Gwa syak ramai yang tanya soalan macam ni dekat orang2 yang famous.
"macam mana kau famous sangat eyh?"

The truth is, baru je tadi gwa dapat soalan tu. Ape yg best sangat jadik famous pon gwa xtau sebab gwa xpenah jadik famous lagi.
Gwa tengah bayangkan situasi orang2 yang ade juta2 readers and fanz. Macam Obe for example. Or Ariel peterporn.
Tak kisahla sape dia artis ke, politician ke, as long as dia famous.
Gwa syak semua orang famous in his own way. Be it a good way or bad way.

Tapi gwa ade penyelesaian yang mudah untuk soalan tu. And this is it.

How To Be Famous In A Simple Step

1. Get a fuck buddy. Tak kisah la sape2. Tak kisah la ape orientation lu. Find 1 fuck buddy.

2. Fuck her/him hard and filmed it. 3gp pon xkesah. Asalkan ade record. Make it in vidyo. Kalau dapat in HD lagi kental. Baru klear. Kalau nak lagi senang untuk being recognized, pakai uniform or anything yg ade kaitan dengan lu orang.

3. Jangan lupa untuk sebutkan tagline2 pelik yang senang nak ingat. Itu mungkin and bakal jadik tajuk kepada 3gp yang telah lu hasilkan.

4. Cakap dengan semua orang lu dah fuck fuck buddy lu dekat semua orang and tunjuk sekali video yang telah berjaya lu orang rekod. Kalau malu2 nak buat macam ni, hilangkan je handset lu. confirm esok lusa jadik hits. Lagi2 kalau ade malaon yang upload dekat interweb.

5. ...........

6. Profit!

Sekarang, seantero malaysia kenal lu orang.
Get ready to face the world as u are one famous bastard yaw!

Amaran : Jangan lupa pakai kondom bagi memastikan kesihatan lu orang terpelihara semasa mempraktikkan aksi2 di atas. Sekian.



Its my perspective. What's yours?
hit me on the comment section, below~

5 comments:

Frodo Baggins said...

entah kenapa aku x pemes ...
sah2 aku dah pnh masak maria ozawa
lahir bulan gelap agaknya ..

delarocha said...

popular atas reason yang salah

bact. said...

.

wahidah said...

okeh nice!nanti wa praktikkan

Ajeossi said...

oh snap!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~