Thursday, June 2, 2011

Ini Serius

Gwa manusia yang serius. Sumpah serius. Salah satu sebab gwa follow blog serius keluaran obe adalah disebabkan keseriusan yang tertulis dekat url blog tu.

Tapi kalau lu kenal gwa, lu rasa gwa takde la serius mane.

Tapi kalau gwa rasa nak buat jahat, gwa serius. Kau gila? Nak buat jahat kena serius. Tak boleh main-main. Kalau tak serius, lepastu kena tangkap kan naya? Sebab tu gwa serius kalau buat jahat.

Contoh buat jahat, bagi gwa ialah bukan rembat barang. Gwa tak suka rembat barang orang. Tak serius langsung main rembat rembat barang orang ni. Lu orang suka ke barang kena rembat? Tak kan?

Karma suka kat gwa tahu? Dari kecik sampai besar dia nak hook up dengan gwa, tapi gwa cakap "thanks, but no thanks"

Serius gwa cakap macam tu dekat karma. Tapi dia still ikut gwa mane2 gwa pergi. Rasa menyampah ada jugak, masalahnya dia memang macam tu. Kalau la karma ni ada jasad, sumpah gwa kerat lapan belas, tanam belakang rumah lu orang.

Ape nak jadik, jadik!

Ni namanya penulisan freeflow. Kau tulis je ape yang otak kau tangkap. Sekarang ni gwa rasa macam nak hisap lucky strike yang xde filter tu. Gwa rasa lucky strike asap dia lembut gila. Mungkin kau tak suka tapi aku suka. Tapi mahal. Kalau kau tolong belikan, aku hisap dengan cermat. Serius la. Kau ingat aku main main ke? Tak baca tajuk ke hah?

Ok dah.
Esok esok gwa kembali serius. Not today. Gwa xrasa nak serius sangat harini. Sebab kalau dah semua benda nak serius, tak sampai umur kau 30 taun lagi muka kau dah macam celaka dah. Sebabnya? Sebab kurang senyum tau?

:)

oh, kalau lu orang perasan gwa lupa nak letak ape benda jahat yang sepatutnya gwa letak. Tapi gwa rasa biar gwa sorang jelah tau ape benda jahat yg gwa buat. Ape ingat kewl ke mengaku buat jahat itu ini? Tak kewl langsung tahu?
okbai

WHAT??!! dah bulan enam dah ke? fuck. apesal gwa xperasan? Kalau gwa masih kat sekolah konfirm gwa sedar dah bulan enam. Sebab kena paksa tulis tarikh dekat atas buku belah kanan sana. heh~


Its my perspective. What's yours?
hit me on the comment section, below~




7 comments:

caca said...

Apa aja lah bendaa jahat Hellioz buat nii -__-"

shafinaz (: said...

Entry nieh tulis random jea eh ? Nice ! Next time tulis mcam nieh eh , ;D

EZAN IDMA said...

gua suke jugak buat jahat kadang2

zey said...

okeh, entri kali ni memang serius merepek dari skala biasa.

GuavaTheBuaya said...
This comment has been removed by the author.
gha sudin said...

eh, bukan kate nak berenti merokok ke??

lucky strike light lah plak segala, hoho..

han said...

aku tahu kau jg cara penulisan kau kan..hakikatnya xtawlah camane..
haha.nice.rasa nak knl ngan kau nih.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~