Saturday, June 18, 2011

X Rated

Blog ni tak sesuai untuk dibaca oleh orang yang bawah umur, extremist agama, ahli surau, ahli syorga, mat rempit, minah rempit, dan kawasan yang sewaktu dengannya walaupun tu lah target readers gwa sebab gwa tau lu orang akan mencarut sorang2. Mencarut kan berdosa? LOL!

So, kalau rasa rasa taknak marah2 macam kena menstrual pain time period, dah boleh berhenti dah jenguk2 blog ni for your own good. Mane la tau tengah mengandung baca blog ni pastu tetiba gugur pulak. Tak boleh la nak salahkan gwa. Sebab gwa tak paksa sape2 pun baca, tapi kalu dah baca tu tak boleh buat apa lah. Serahkan pada takdir jelah. LOL! again.

Sapa sapa yang rasa dia tu maksum, or taknak fikir benda bukan bukan sebab gwa suka post benda bukan bukan yang gwa fikirkan, tak payah la baca dah. Takut lu orang tak boleh terima pendapat manusia yang liberal conservative macam gwa. Gwa punya ayat takde lapik2 dengan tisu or aluminium foil sebab gwa nak bagi pendapat mentah mentah yang terlintas dalam otak gwa.

Kalau rasa nak marah marah or nak maki maki sila lah. So far, gwa publish je comment2 maki2 sebab gwa jenis tarahal. Gwa tengah mengamalkan prinsip stoic n idgaf walaupun gwa belum lagi capai tahap stoic karma 100% yang gwa yakin ramai nak achieve. Sebab kalau nak terasa je dengan semua benda dalam dunia ni, semua orang dah bunuh diri dah sebab tak boleh terima kenyataan yang rasa dia macam siat kulit hidup2 guna pisau yang maha tajam lagi menyakitkan.

ciao.

ahli syorga ke ahli neraka ke bukan bapak kau punya urusan. Kau uruskan diri sendiri sudah. Jangan banyak bunyik.


Its my perspective. What's yours?
hit me on the comment section, below~



10 comments:

Frodo Baggins said...

aku dah fikir masak2 ...
aku rasa nak join tabligh
tak pown umno ker, pas ke ...
hahahha hey hey dah hilang teruna apa?

zzzzzzzzz

Nashrul said...

HAHAH. Otai~ lu antara blogger yg x takut utk bagitau orang what'son your mind.

Akim Iqbal said...

haha.. entri ni macam kau sentap ngan someeeooone jak.. :)

kurosagi said...

well, its all about perspective~ sape2 yg dok marah2, maki2 @ salahkan ko tu mmg xpaham tajuk blog ni siang2~ tajuk pon da xpaham, apatah lagi isi~ saya pon tak mahu melihat mereka di sini~

RastaMat said...

report kat skmm..
suruh dia block lu punya blog ni..
padan muka lu!!!


hahahahaha...

maCy said...

period ke helly?

Anonymous said...

Beb! Nape? Lain jek kali mcm jek! Ermmmmm!

Miss canine said...

i love the way u put together ur words to show ur perspective.. ;)
so, keep it up...

FAW said...

Well-written..kehkehkeh.

han said...

Mane la tau tengah mengandung baca blog ni pastu tetiba gugur pulak.HAHAH

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~