Sunday, July 24, 2011

Marah


Mungkin tu je yang boleh define apa yang kepala hotak gwa tengah fikir skarang ni.
Tapi gwa selalu selitkan rationality proportion dengan benda yang gwa marahkan tu.
Kalau kau nak emo sama silakan, tapi jangan switch off rationalisasi. Takut kau jadik bodoh sebab emosi tengah kawal diri.

Foo. Bertuah betul kalau dapat nampak gwa marah gila babi in real life. Tengok gaya gwa bercakap pun dah cukup tenang untuk pertikaikan macam mana gwa marah. *Genggam tangan sambil menggeletar macam orang kena parkinson.

Kalau ada masalah cakap. Saya ni manusia jugak. Tak ada telepati. Tak istimewa pun. Tak paham pun bila semua orang rasa marah. Boleh agak je.

Kalau kau boleh baca apa yang aku tengah fikirkan mungkin kau tau marah aku tahap mana sekarang ni.
foo. pagi pagi dah marah marah. bad luck betul.

Rasa macam tak guna betul. Tukar jadi manipulative kang kena gelar itu ini. Jadi baik orang pijak. Machibai.
Blog ni dah tukar jadi tempat untuk lepaskan saitan. Free therapy. Macam twitter.
Esok aku marah panjang panjang lagi. Tapi esok ada isi.

3 comments:

Abang Zam said...

lu boleh join yuyu zulaika, abam bem lah gamaknye

emosi di belog..nice eh

Suzen said...

pagi pagi kene senyum. :D

GuavaTheBuaya said...

Gua cuba baca lu ni tapi tak dapat lagi. Tunggu lah next post lu karang gua try lagi.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~