Wednesday, August 24, 2011

Harapan Short Term

Habiskan minggu ni dengan chin up. Walaupun usaha untuk chin up tu perlukan seribu satu struggle. Kepala tengah fakap, keadaan tengah fakap, semua pun turut serta memfakapkan diri.

Fakap kan?

Harap harap hari ni saya tiada desire untuk tembak siapa siapa. Kesian pulak tengok muka muka kesian tu jawab soalan soalan membunuh.

Nanti kena cop pembunuh bersiri pulak.
Ah, biar mood harini yang tentukan. Kalau dia behave, selamat lah kamu dari malapetaka yang bakal menimpa sesiapa sahaja.

Kisah apa saya kamu nak cakap apa. Tipu lah kalau saya tak rasa annoyed. Tapi saya dah listkan first thing first.
Contohnya?

Berbaloi ke marah orang bodoh sebab dia bodoh?

Tak berbaloi pun. Baik buat hal sendiri lepas tu gelak sorang2. Gelak ramai ramai pun boleh. Takde sape pun marah. Kalau kena marah pun buat bodoh sudah. Tak pun marah jela balik. Zehahahaha!

Ciao.

3 comments:

delarocha said...

buat hal sendiri sudahhhh....

Anonymous said...

Ni post you yang paling sopan. LOL

Anonymous said...

You feed the troll, so called obnoxious blogger.

"Gwa kewl"

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~