Wednesday, September 14, 2011

Kitab Terfaktab #1

Maybe tak ramai tau gwa tulis dekat terfaktab.
Mungkin sebab gwa tak pulun letak link dekat every entry yang gwa tulis kat sana sebab genre blog ni dengan terfaktab berbeza. Bagai langit dan bumi. Kat sini hardkor tetibe tulis kat terfaktab tulis pasal hal ehwal relationship. yucks. LOL~

Ah, hardkor tak hardkor kat sana gwa tulis hardkor hardkor gak. peduli apa gwa tu blog genre ape. Janji gwa puas hati.




Untuk Perhatian anda semua, gwa secara langsung terlibat dalam penulisan kitab terfaktab edisi pertama yang bakal dilancaukan, eh? Dilancarkan di Uya Distro 1 October 2011. Tapi dah start jual awal dah kat event astro @ stadium merdeka. 17 septermber. Nak tau apekejadahnya semua ini? Beli, then baca.

So, kalau nak dapatkan early copy boleh la beli kat event tu. Tak pun kalau malas buat je pre order. Setel.
Kalau rasa explanation gwa ni mcm haram je tak paham pi klik ni hah. depa terang panjang lebar kat sana. http://terfaktab.blogspot.com/p/kitab-terfaktab-edisi-1.html

Selamat membaca.

ciao



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~