Wednesday, September 7, 2011

Susah Hati


Semalam saya rasa susah hati.
Lepas itu saya call ibu saya. Kira kejadian once in a blue moon jugak lah ni.
Saya cakap dengan dia, "Saya susah hati. Doakan agar saya tak susah hati ya wahai bonda?"
Bangun bangun pagi sahaja, saya rasa senang hati.
Tapi senang hati tak tahan lama...

Malam ni saya rasa susah hati lagi.







Shit!

5 comments:

tieha ismail said...

laaaaa apasal ni?

geeds said...

call bonda lagi sekali. :)

Hannah Haykhall said...

pernah juga rasa macam tu~

when no one could understand the situation other than your own self.

be 'present'.

live one day a time okay. fokus untuk sehari sahaja. bukan fikir pasal esok atau hari yang dah berlalu.

good luck. you can do it.

|| A r a W a n i || said...

Kol mak mmg satu terapi.

=)

Rajinlah kol mak yep..

RastaMat said...

syukurlah dapat dengar lagi suara mak..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~