Tuesday, November 8, 2011

Kerja Gila

Sepanjang bulan October hingga November, aktiviti aktiviti hedonism rancak diperlakukan dengan jayanya.
Here's the pictures, chronologically

Le Jungle

Le waterfall

Its all starts with a celebration. We're all celebrating life the way they should have been.

1st Act Gunung Ledang Waterfall
Been to a waterfall with a group of le crazy friend. 
Tido dekat batu batu air terjun tu best jugak sebenarnya. Walaupun sakit kepala, kerana ketiadaan bantal empuk. haha. The view was filled with serenity and joy. Tiada gangguan makhluk halus dilaporkan walaupun turun masa maghrib. Gila gelap sial.


Le After BBQ

Second Act Flat Pendatang Haram
Barbeque. Seekor ayam berjaya dilahap. Sekor je. Yang keluar duit tak ramai, yang makan boleh tahan ramai. Tapi aktiviti seterusnya dipentaskan oleh orang orang siuman yang berlagak tak siuman. Background music bagi second act ialah music dubstep yang dipasang dengan max volume. The fire. Ya, kami semua tanpa segan silu lompat atas api yang marak tu. The after-barbeque was Hella fun. Plus sedikit kecederaan dari si gila yang agak kesian. And oh, bulu kaki masing2 hampir terbakar, kaki bau sotong bakar. kahkahkah



Kerja Gila. N yeah, thats me.

Third Act Melaka
Le mall. Sekali sekala buat kerja gila dekat melaka. Bukan Ali Rustam marah pun. Scene lepas kacau semua orang yang tengah tekun tak bekerja sebab takde pelanggan yang berpotensi untuk beli barang jualan depa. Apehal panjat tiang bodoh tu pulak? Tu semua kesan the aftermall. Sama macam the after-barbeque act tadi. Sayang sekali, limit untuk panjat tiang besar gedabak sampai situ sahaja. Tanpa dipengaruhi mana mana bet, the crazy act commence. And there i am, alone on not so on top of the stupid shaft. 100% crazy + stupid act.


Le Mist

Le Us

Fourth Act. So Called haunted building + tourists attraction 
We had joy, we had fun, we had season in the sun.... Oh wait, in the Mist. Its cold, so cold. The best thing when a plan is cancelled, multiple plan occurs. Tak jadi ke pulau, ke tanah tinggi pun ngam. I seriously had fun with all the crazy people. All 5 of us had a good time + all the useless and educational conversation ongoing.  We shall hang out together again some other time dude and dudettes.

Banyak lagi benda boleh isi. Tapi untuk menjaga nama baik sendiri and anonymity, biar kita dan circle kita sahaja yang tahu. Plus, i am fucking proud of myself because i've gone thru a stupid phase successfully with a great success.Thanks to all the culprit and friends, I've made it to this point of life.

To le bestfriend, good luck n all the best for your final exam. Let the struggle begin. May the force be with you.

P/S : Cik Karma jangan malas malas. Rajin rajin la buat kerja ye.


2 comments:

bujal X said...

dem~aku rasa macam salah masuk blog.keh keh~

frogprincesz said...

haha....cool fire u got there... ;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~