Friday, July 29, 2011

Snippets

Quick updates before the satan (Say-turn) are being chained from being a badass. (yeah right)
Manusia lagi jahat dari setan, lancau ape.

Oh, here's the main idea. I need to strain my financial plan in order for me to worship #hedonisme as my next god, akin to god of sex, lust, wealth and money etc.

Fooo...
Patutnya sembah dewa duit jelah. Tapi nak sembah kepala capitalisme susah, saya tak reti kipas bontot maharaja duit, tapi kita try buat step by step.
I have lotsa needs that i need to fulfill yet i haven't fulfilled since i'm busy thinking on how to kill a tiger using a bottle cap. #seriously. #seriously i'm lying top to toe.

So, let's just pretend that i am fucking poor so that i can teach myself on how to live a harsh life when all the papers with notes on it, is hard to get.

I wish i can sell this blog so that i can afford myself a... err... peace of mind. (lies)
I just want to go for a trip to somewhere i've never been and see the world in all different angle and suck it up my brain.

Nayh...
I just wanna have fun with myself and my friends. Thats it.
Whenever people said life's too short to be sad, i hope i could kill the first person ever said that sentence because being sad is apart of living this life. Cunts!

Btw, i'm not sad, nor angry, nor feel complicated with everything, i'm just tired. There's tasks to be completed and i'm too lazy to do anything about it. Like i've tweeted before, Malaysian rhymes with Malasnye so well that i think u'll be nodding your head a couple of times before realizing u're nodding your head up right because of the statement above.

For the time being, have a funny weekend.
Enjoice life the way they were meant to be.
Ciaozie...



Monday, July 25, 2011

Klasifikasi Manusia Bodoh Tak Sedar Diri.

Pokoknya, manusia memang suka cipta status sesama sendiri. Siapa lagi kaya, siapa lagi cantik, siapa lagi hensem, siapa lagi style, siapa lagi retis, siapa lagi hipster and all.

Masalahnya, benda ni jadi masalah bila kau nak jadi salah seorang dari manusia yang berkawan dengan status ni. fuck you.

Perlu ke aku round around the block and see a bunch of kids approving baju apa yang dia orang pakai, apa gadget yang dia orang guna, apa jenis kasut yang dia orang pakai and segala jenis benda yang memang dizahirkan dengan materialistik. Kalau ada bunch of idiots yang perlukan approval dari aku dengan semua benda benda ni, aku mungkin mintak dia orang punya IQ level. Kau cukup pandai ke nak kawan dengan orang pandai macam aku? Celaka apa. Ni semua pengaruh2 iklan yang hari2 sogok kau dengan status and shit sampai kau kena tengok baju apa, kasut apa and gadget apa yang orang lain pakai baru kau nak berkawan dengan depa. Bodoh.

Jangan risau dengan aku, risau dengan diri kau sendiri. Aku masih lagi bangga pakai baju bundle RM5 yang aku beli dekat kedai bundle tu. Aku tak perlukan baju topman kau yang aku yakin kalau aku garit sikit dah koyak. Aku tak perlukan lambang Calvin Klein dekat dada aku sebab aku bukan duta yang membayar untuk pakai brand tu. Aku tak perlukan blackberry hanya sebab ramai kawan kawan aku pakai blackberry. Fooo. i can buy one if i wanted to but i wont because i am the trend. I set my trend. I don't need to keep up with the trend because i am not your slave.

Suffice to say, gwa nampak ramai sangat yang cuba untuk duduk dalam kasta kasta imaginary yang kau sendiri buat supaya kau rasa kau fit in dalam circle tu. Bangang apa? Penting sangat social status tu sampai kau bergolok gadai itu ini sebab nak nampak gah macam semua orang. Fooo.... Beli buku Dua puluh lapan ringgit sembilan posen bising itu ini tak cukup duit palancau. Beli blackberry ribu ribu tak banyak bunyi pulak. Aku lempang sekor sekor baru tau nikmat hidup kat dunia. Sedih!

Gwa dah tak larat dah nak hidup dalam dunia idealists. Memang circle bodoh ni akan sentiasa hidup and melarat. Macam cendawan tumbuh lepas hujan. Fungsi asal setiap keperluan tu dah lari. Lari jauh sangat sampai takde sape yang mampu buat kau fikir macam orang waras. Sedih! sumpah sedih. Kau lagi bangga dengan dunia materialistik kau dari berbangga dengan knowldege yang kau simpan untuk share dengan semua orang.

Ape sengih2?
Kau bangga la kau pakai semua designer cloth dengan gadget2 mahal tu?
Otak kau pun sapa buat? Cloth designer yang buat? Steve Job yang buat? Owner Research In Motion yang buat?

Aku sedar. Aku pun pakai benda2 tu semua. Tapi aku pakai sebab quality, bukan sebab entity. Foo. memang tak boleh lari dari circle bodoh ni. Semua orang is trying  hard to be the dumbest prick. Show off semua harta harta yang yang bukan dia beli guna duit sendiri. Tak sedar diri punya madefaker.

Memang cemerlang gemilang terbilang betul warganegara malaysia ni. Semua pun dok kejar status sampai lupa perut yang lapar belum diisi dengan makanan. Foo. Lepas ni kalau kau lapa p masak blackberry kau. Mana tau lepas goreng dia tukar jadik buah. Bangsat2 pun boleh buat makan, kenyang.

Ni la hasil dia bila orang kaya bodoh turunkan gene gene bodoh dekat anak anak dia. Masing2 pemalas macam babi. Otak sapu dekat bontot, semua jadi tepu. Orang miskin pun sama. Dah sedar diri tu miskin lagi bodoh, belajar la hidup miskin and strive jadi kaya. Ini nak makan pun mintak orang ada hati nak berlagak macam orang kaya. Bodoh squared.

Bila pak mak mertua kau mintak hantaran mahal mahal tau pulak kau melenting ekonomi gawat hidup susah gaji tak cukup duit tak ada. Berdebu la poket kau sorang sorang.


Its my fucking perspective. What's yours?
hit me on the comment section, below~



Sunday, July 24, 2011

Marah


Mungkin tu je yang boleh define apa yang kepala hotak gwa tengah fikir skarang ni.
Tapi gwa selalu selitkan rationality proportion dengan benda yang gwa marahkan tu.
Kalau kau nak emo sama silakan, tapi jangan switch off rationalisasi. Takut kau jadik bodoh sebab emosi tengah kawal diri.

Foo. Bertuah betul kalau dapat nampak gwa marah gila babi in real life. Tengok gaya gwa bercakap pun dah cukup tenang untuk pertikaikan macam mana gwa marah. *Genggam tangan sambil menggeletar macam orang kena parkinson.

Kalau ada masalah cakap. Saya ni manusia jugak. Tak ada telepati. Tak istimewa pun. Tak paham pun bila semua orang rasa marah. Boleh agak je.

Kalau kau boleh baca apa yang aku tengah fikirkan mungkin kau tau marah aku tahap mana sekarang ni.
foo. pagi pagi dah marah marah. bad luck betul.

Rasa macam tak guna betul. Tukar jadi manipulative kang kena gelar itu ini. Jadi baik orang pijak. Machibai.
Blog ni dah tukar jadi tempat untuk lepaskan saitan. Free therapy. Macam twitter.
Esok aku marah panjang panjang lagi. Tapi esok ada isi.

Thursday, July 21, 2011

Critically Supportive

Being supportive and argumentative is an example of how certain people react on your decision. That is some ways on being critical of being a human in nature.

I used to share most things happening in my life to my mom since i was a kid. But i stopped when i think she's not supportive enough to lift me up towards all my extreme non biblical life, as early as when i was eleven. I'm not trying to say she's one hella non supportive mother in nature, but i guess thats just their natural way of protecting me. Instead of trying hard to understand my rebellious thought, she rejected most ideas that comes out of my mind. Clash of ideas. That shit happened all the times.

The difference between us, the younger side of society and the old chaps is they are more keen to stay on the playsafe side of the world, knowing how hard and harsh life could be. On the otherside, we, the youngsters tend to be radical in nature. Doing what we think is fun and kewl and shit stuff just for the sake of entertaining ourselves. #hedonisme is our lifestyle, i might say.

Some parents are not supportive, but some, said yes all over again because they knew someway somehow its useless to go against the fact that youngsters tend to do what they always wanted to do even though numerous advice and shit is given exponentially. To be on the right path in their mind is crucial since they knew better with the maze of life. They did live longer than us aren't they? Thats what they are trying to do. To put us in the right track in their mind.

You just have to appreciate them no matter how supportive or argumentative they are because that is their style on raising us according to their own way. You should know that there's no definite way on raising a child because we're all different in every level of thinking. The only things available is the method and approach they chose to teach us about this and that.

If and only if u think they never really care, think again. Because thats the best they can give you. Even the best will never be enough since we're all human with limitless wants and needs. Just be thankful for a second. That'd help, i guess.

ciao.


Its my perspective. What's yours?
hit me on the comment section, below~

Wednesday, July 13, 2011

Winning

"Kau nak apa sebenarnya ni?"

"Aku nak jadi nombor satu. Aku nak kalahkan semua orang. Aku nak menang!"

"Ok, kau buat semua ni untuk siapa?"

"Aku? Buat untuk semua orang lah, baru semua orang tau aku ni siapa. Jangan ingat aku ni ayam-ayam je."

"Tapi kau tak pernah pun dapat nombor satu, kan?"

"Tu la pasal. Menyirap pulak aku pikir balik. Ape tak cukup ke semua yang aku buat tu wey?"

"Kau pernah buat apa apa untuk diri sendiri? Cuba buat sesuatu tu untuk diri sendiri. Mungkin nampak selfish tapi manusia memang selfish pun nature dia. Survival of the fittest kan?"

Cakap banyak pun tak guna. Kau lagi suka bila semua orang dekat sekeliling kau gembira dari tengok orang kat sebelah kau senyum. Kan? Kau buat la macam tu selalu. Kau jangan ingat bila kau tergolek nanti semua orang sekeliling kau nak bagi simpati. Dalam banyak2 yang bagi simpati tu, semua cakap mulut je. Yang kurang dari 1% tu kalau tolong pun ada hidden agenda. Yang lain? Dia orang tengah gelakkan kau. Kau ingat dia orang kisah?  Ape ingat dia orang takde keje nak sibuk pasal kau 24/7? Mimpi la wey. Kalau tak sebab orang kaya tu kedekut, dia takde la kaya macam sekarang. Bila kau sibuk sangat buat smua orang gembira, nanti kau boleh bilang dengan jari berapa ramai yang lepak tepi longkang dengan kau bila kau susah.

Kalau macam tu, kau dah boleh kahwin dengan semua orang lah. Kau ni mana sesuai jadi manusia monogami. Asal ada ruang je kau sebat. Boleh tahan tikus jugak kau ni.

Monday, July 11, 2011

Relapse

1. If you think being in a relationship is all about being happy for every second in your life. Think again.

2. If you think being in a relationship is a warranty to a life full of sunshine and rainbow and wonderful colours, u might wanna revise your thought. There's always black, white and grey to stumble upon.

3. If you hope everythings gonna be all right with your relationship, well, stop hoping and stop dreaming. Get real.

4. If you think having someone special in you life in your relationship will kick out the emptiness and loneliness u've been facing all these years living in this world, well thats not exactly true and a valid reason to start a relationship.

5. If you think relationships is all about smiling throughout your whole seconds of life, thats overrated

6. If you think loving someone with all your heart is enough, well thats not enough. There'll be mouth to feed and super-complicated things to settle.

7. If you think having that someone will complete your life and kill the misery, that'll kill you in the end.

8. If you think being in a relationship is a game, its a game over.

9. If you think he/she's the one for you, have u seen the future yet? I believe its a No.

10. If you think this is all about you sitting on the center of the universe with all the spotlight on you, you're hallucinating. Eat less shrooms and more healthy food yarh. I know you need it.

Do not get deceived by the happiness and colours that the commercials and capitalists have fed to your eyes. If and only if happiness is an absolute reason why love exists, there'll be no misery in this world.

Told ja, love is overrated.


Its my perspective. What's yours?
hit me on the comment section, below~

Thursday, July 7, 2011

Affection

Ceritanya bermula begini.
Gwa ternampak satu tweet yang mengatakan bahawa
"Nowadays, kerja lelaki adalah untuk jadi hamba kepada perempuan"
I can't precisely remember whose tweet it was and i forget to retweet it.
And it sounds something like that.

Banyak cerita pasal lelaki nak kawin banyak, ade perempuan simpanan, main dekat light district main belakang, main depan etc etc etc yang gwa rasa ramai dah dengar.

IMHO, lelaki tak nak banyak dari perempuan. Lelaki lagi simple dari perempuan. Lelaki tak se-complicated perempuan yang maha komplex. Buat dari tulang rusuk lelaki tapi lagi komplex dari seorang lelaki. Amazing ey?

Lelaki nak a little affection. Tak payah banyak. As long as he knew that someone is giving a fuck about him, thats enough. Dah nama pun saling melengkapi? Bila lelaki kahwin dengan perempuan, maksudnya yin and yang dah ada dalam satu bulatan. So, bulatan tu dah jadik balance. Dalam hidup ni, everything is all about balancing. Kalau pandai sangat pun tak bagus. Kalau bodoh sangat pun tak bagus. tapi Balance. Benda yang balance jarang dapat fulfill each aspect dengan sempurna. Thats why dalam dunia ni tak ada benda yang perfect, sebab semua benda ada flaw tersendiri dalam kelas tersendiri.

Perfection is utter bullshit. All we can do is strive towards non existing perfection. 

Back to the bold, red, italic tweet above. I can see why that particular person tweet such thang.
Rasa macam mengarut pun ye, tapi kalau kita pandang dari sudut seorang lelaki, i'd give him my absolute vote for such statement. Perempuan zaman sekarang manja lebih. Generally. I love to make such general statement sebab i can see everything in a wide scope. Bukan sebab nak generalize semua benda.

Lelaki kena buat itu, ini, itu, ini untuk win that particular person.
Cuba bayangkan berapa banyak effort yang dia dah invest untuk win your particular 'heart'.
Kalau dia dah invest itu ini lepastu sangkut, that means dua dua dah ada dalam keadaan yang tak sama macam dia start nak tackle that particular person. Kalau dia sungguh-sungguh, dia akan terus buat ape yang dia rasa patut buat dekat orang yang dia sayang.

Lepas pumpang pumpang kanan kiri depan belakang, perempuan tak rasa ke effort dia tu berbaloi untuk di vice versa kan? Come on. Ini reality. Lelaki nak jugak rasa dihargai. Ingat perempuan je reti rasa nak dihargai bagai palancau tu? Lelaki pun ada hati woi! Ingat kerja dia nak jaga hati lu orang je ke tiap masa? Bila masa lagi lu orang plak yang bagi affection and tunjukkan yang ada lagi manusia lain kisah dekat dia walaupun dengan cara paling remeh sekalipun.
Gratitude.

Gwa tau, semua orang suka gratitude. Its a present. Hadiah yang priceless. Kereta bugatti veyron yang paling mahal tu pun tak mampu bagi rasa deep dari affection yang perempuan boleh bagi. Its more than that. More than anything precious in the world.

SO, kalau ada siapa siapa yang nak tanya ape jenis affection yang lu orang harus bagi, tu kena tanya diri sendiri and you significant other. Kalau tak tau jugak dah boleh email dekat gwa kasi gwa paham itu situasi pastu gwa try solve. Jangan risau, geng terfaktab bersepah. Satu2 gwa roger tolong setel nanti. haha~

*********************

In another occasion, ada sorang minah ni tweet macam ni lepas gwa cakap gwa tak akan faham perempuan sampai bila2.
DIa cakap cukup la kalau lelaki tu bagi kasih sayang dekat perempuan tu, tak payah faham pun tak apa.
SRSLY? Lady? any clarification from you?


Its my perspective. What's yours?
hit me on the comment section, below~

Wednesday, July 6, 2011

Carefree



I used to be one who tells you "its stupid" until i found the reason why they did that

Once u're in their shoes you'll be on your silence mode and have a little monologue like this
"i was there, and i know what it feels like to be them"
And you stop criticize about this and that.

But hey,
Isn't it legal to be stupid and carefree when u're young and stupid?
See, when u get older u can't or literally u are not eligible to be stupid anymore.
Since u're no longer in your youth era to do and act plain stupid on everything.

Unless u lost your mind and having dementia and end up at the abandoning house.

Rumah bahagia is not bahagia at all (if u know what i mean)
They contained sufferings. Endless suffering that only the bearer knew.
Phew. Thats sick.

but this is more than that. more than living at rumah bahagia for fuck sake.

Its my perspective. What's yours?
hit me on the comment section, below~

Monday, July 4, 2011

Dreamcatcher



I am training myself to catch any glimpse of dream i've had everytime i'm sleeping. IDK y i did this.
I just wanna make sure all the dreams i had being fully understandable.
You know what i hate about dream?
The secret of why i'm there in the first place and the reason why i'm in the middle of it.
Oh, another thing. idk y people forget everything about what they've been dreaming although its been quite a shot
or the dream is quite amazing to enjoy or at least to memorize.

I just wanna understand what the hell exactly my mind is telling me when i'm in my subconscious state of mind.
Funny how Inception becomes a story and them dreamers make the dream a game. A place to play.
Fuck! everyone wants to be in the dream if and only if it'd be as real as the real world.

If i can at least capture the moment of dreaming and try to interpret by myself the reason why i'm dreaming all of
that stuff, it'll be a pleasant surprise to me. I know you hate it when u can't remember any single detail about
what u've been dreaming. Especially the dreams that make you jizz in your pants. I know. I'm a guy too. Lulz~

Whats the catch?
When u woke up from the sleep that takes you into the dreamland,
keep thinking about it. Keep thinking about it and try to jot the shit down on anything u had. That'd help.
Thats the twist.

I hope i can enjoy every single moment of dreaming so that it will inspire me to do anything.
Anything at all.

I wonder if there's any people in the world, book authors, who's been writing about what they've been dreaming on when
they're asleep. The story must've be super nice and full of fantasy shit. Since its a fiction.

But i bet its full of excitement. WHY?
Because i believe i can do anything i want everytime i'm dreaming.

Don't worry. I still had my feet on the ground.
I'm still alive n banging my head on the concrete wall is painful.


Its my perspective. What's yours?
hit me on the comment section, below~

Sunday, July 3, 2011

Aktiviti Pasca Internet

Sebelum gwa terlibat dengan anasir anasir internet ni, ape yang gwa buat kalau terbangun pagi pagi macam ni?
Kejap.

option 1 : tido balik

option 2 : cari makanan, lepas tu tido balik

option 3 : tengok tv, time2 macam ni ade iklan smart shop (dibaca : semak shop) seribu satu barang2 pelik yang rumah tak perlukan dia jual.

option 4: baca buku (dibaca : tipu)

option 5 : cari kucing, gomol kucing, ajak kucing tido sekatil. nak lagi kejam, tutup pintu, biar dia tak boleh keluar. esok pagi mesti dia mengiau bising sangat lepas tu ada orang bukakkan pintu atau dia gigit badan gwa yang dia rasa dia boleh capai, gwa menyirap, gwa bukak pintu tu untuk dia (tapi lepas bukak pintu dia still bising sebelah telinga gwa and main gigit2. #jilaka)

option 6 : oh, nyanyi semua lagu yang keluar dekat radio. hitz.fm. Gwa dah tanam budaya barat dekat diri sendiri sejak kecil. Alasan : lagu melayu mendayu sangat, and takde pengajaran. Pengajaran pasal cinta bersepah. Tapi mase tu gwa tak ingat gwa ade awek ke tak. (tak penting)

option 7 : usha nokia tiga tiga seposen, oh, ade awek la tu kot. kot la.

option 8 : keluar rumah main basikal, serious? lama gila tak cycling. basikal dah jadik besi buruk belakang rumah.

option 9 : cipta lirik. fuh... last2  satu hape pun tak jadik.

option 10 : pandang cermin lama lama. hypnotize diri sendiri. bila dah mengantuk kembali ke kamar untuk beradu.

option 11 : baca gempak yang tahun gajah punya edition. gelak sorang2 baca cerita mat gempak. tido.

option 12 : lastik cicak pakai getah posmen. bila dia menggelitik, ambik, letak dalam surat khabar lama, crunch! kejam. memang kejam. Tak pun kejut kucing yang tengah tido atas sofa, bagi dia makan. crunch, crunch, crunch, again! Tapi kepala cicak kucing gwa tak makan. tak sedap kot kepala cicak. perhaps

option 13 : main solitaire dekat komputer windows 95, sampai bosan. Asyik menang je. sape tak bosan.

fuh. banyak juga aktiviti gwa sebelum gwa terer jadi pelayar internet. Ingat azhar mansor je ke terer belayar? Gwa pon terer jugak lah.

kejap. sekarang bangun2 je ushar twitter (walaupun takde benda kat situ kecuali random ramblings dari pengidap insomniac malaysia)
takpun tulis benda tak berfaedah dekat sini. limau betul.
harini takde pengajaran. oh? ada. manusia hidup dengan lebih sempurna tanpa internet.
Patutla budak sekarang ramai fatass. keje lepak depan skrin 4 segi 24/7. Limau. lemau.
gwa pun turut serta jadik limau. tapi gwa bukan fatass. sekian.


Friday, July 1, 2011

This Is How God Sinned


This Is How God Sinned, in a mere humans perspective.

Remember a story When A prophet was given a supernatural power of seeing the future?
Yes? no?

So, here's the story.
His disciple was being asked to go to his sifu to learn this secret technique from him. What he have got to learn?
He have to learn about that technique of seeing the future. Maybe so that he could foresee any mischievous from happening.

So, this disciple of him was given 3 chances. He can't ask anything throughout the learning process or the sifu will not teach him anymore.
In the process of teaching the disciple, the sifu have killed somebody, a baby if i was not mistaken. He can see that baby being a fucking
liability to mother earth for being so villain and vain and list every bad things that crossed your mind.

So, we can kill just anybody if we can see that someone growing up be a bad guy?

Isn't it just cruel to kill anybody just like that? So, he doesn't have any chance to live in this petty life to actually live his life?
If and only if god is a human, surely thats a big sin to humanity. Life's not a commodity u can trade. Life's as precious as u can eat
pigs and drink booze to continue on living if u're muslim in a critical condition. Aint it?

As cruel as anyone can be, thats just cruel.

But yeah, he's a God for fuck sake. Everybody just slip it away since everybody will say he can do anything he wants to since he was the one who creates
every living being in this world. Yeah, slip away.

No loophole.
No crime
No justice
No justification

Just him and whatever he can and will do just to please himself.
Right?

You'll only be looking on the good side of the story of why he's legalizing the killing of an innocent baby who might grow up becoming the
most wanted person on earth, but why don't he just take that baby and try to raise him in a good manner. Things might change.

So, if killings
is legalized, we should just kill all the inmates and all the juvenile eyh?
Since none of the or very little percentage of them will turn out to be the good guy on the streets. Who knows?
Yeah again u'll be saying this "god knows"
Yeah yeah.

You can just leave the world like that and tell everybody "god knows" and get the fcuk off. Easy aint it?
"god knows"

Yeah, God knows when i will kill you with that sentence someday somehow.

ciao.

Well, hello July. How are you doin' mate?


Its my perspective. What's yours?
hit me on the comment section, below~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~