Thursday, March 8, 2012

Satisfactory Feedback

Kalau servis celcom efficient macam ni, bayar mahal sikit pun aku tak kisah. Baguslah, kalau tak memang aku maki je korang pagi pagi ni.

Oh, harga makanan aku lagi murah dari harga minuman aku pagi ni. Tu pasal aku suka nasi lemak tepi jalan, puas perut aku makan. tak payah nak grand grand sangatlah, makanan tu last last jadi taik jugak. hahahahahahaha

For you i will not wait till i die because i have a limited amount of time to live.

Robert Mayer cakap liquor can be good and bad at the same time. Aku bukan kaki botol, tapi dia bagi perspektif yang sangat mudah dihadam. Aku tengah baca buku on How to win any argument without raising your voice, losing your cool or coming to blows. Baca sikit sikit sudah, nak baca banyak banyak sekaligus tak feel nanti.

Tapi haritu aku ade jugak naikkan suara.Tak master lagi ni. Kena tiru pelakon Hakeem Kae-kazim masa dia watakkan Awolowa Odusami. Relax je dia borak. Cool habis.

Oh, pergi tengok cerita The Fourth Kind. Seram gampang. lagi seram dari exorcist kot. Agak agak tak mampu beli dvd pegi download dekat torrent berdekatan. Tapi tanggung sendiri la. Aku cuma promote filem ni je. Seronok sebenarnya layan benda benda misteri ni.

Dah, aku nak cari ketenangan hidup. Jumpa lagi bila bila masa. Yang penting, sila dapatkan sekurang kurangnya RM5000. Aku nak beli barang. Barang ape? Information sekarang ni lagi mahal dari emas permata. Agak2 nak tau aku nak beli ape, bayar lah! Kalau kau nak derma pun boleh jugak. Malas la letak email kat sini. Nanti site2 porno ambik email aku hantar spam. menyampah aku nak layan. Papehal comment je. Kalau aku tak layan sila buat aduan dekat KPDNHEP. Harap harap lepas kau buat aduan aku akan ambil tindakan sewajarnya.

Pok amai amai belalang kupu kupu. Jangan jadi bangang pergi baca buku.

Ciao.


1 comment:

RastaMat said...

buku tu terbaik sebab senang paham..
lagi2 untuk aku yang bebal english..
hahaha..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

TnC

Every content of this blog may be MY perspectives generally. BTW, i am not trying to pick a fight with any body, just havin some fun for the sake of Laughter.... PLUS, i need your Brain to read this blog. I dont need your brainless head to interpret my perspectives. more? words inside this blog is not suitable in formal occasion, so, take note. There are more fictions than facts in this blog, don't believe the author too much or u'll have headache for the rest of your life... Gyahahahahah~